• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHZbytečné produkty...
    ALEA
    ALEA --- ---
    TSOH: Mám verzi, která dělá tvar kachny/ptáčka. Kupovala jsem jako dárek synovcovi a vzala jsem jednu pro sebe, abych otestovala, zda funguje.
    Zkoušela jsem na různém sněhu a ono to nabere a stlačí do požadovaného tvaru.
    Nezkoušela jsem to pak házet, asi to nebudou super pevné, jak to jde holou rukou, ale drží to pohromadě.

Občas to beru s sebou a dělám několik kachniček tam, kde je větší kupa sněhu, ale nebude dlouho. Na autech, na lavičkách, na plotech... Prostě, kde by to mohlo někoho pobavit nebo překvapit.
    TSOH
    TSOH --- ---
    TAPINA: :) Co máte ještě?
    TSOH
    TSOH --- ---
    MHO: Spatřil jsem to u cizích dětí na zastávce. Fungovalo, mokrý sníh. Upřímně jsem na to koukal jak vyoraná myš a zas jsem si uvědomil, že pokud si lidé kupují toto, že se blíží konec civilizace...
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    TSOH: To samozřejmě máme doma. Můj syn by mohl pořádat putovní výstavu zbytečných produktů.
    MHO
    MHO --- ---
    TSOH: a fungovalo to? Mám z obrázku pocit, že to přeci nemůže zejména nový sníh stlačit tak, aby koule byla kompaktní.
    TSOH
    TSOH --- ---
    Právě jsem viděl v reálu toto. 413ba80f6edd91902b5e9438829ceb8f
    Výrobník sněhových koulí SNOWBALLEE 2 modrý - NonstopStavebniny.cz
    https://www.nonstopstavebniny.cz/vyrobnik-snehovych-kouli-snowballee-2-modry/
    NA_PYCZU
    NA_PYCZU --- ---
    Zápalky - Matchsticks - 50 ks :: GOODIE
    https://www.goodie.cz/p/zapalky-matchsticks-50-ks?gad_source=1&gad_campaignid=21309370491

obchod Goodie mám ráda, ale tohle🤦‍♀️
    TSOH
    TSOH --- ---
    IMG-20250917-093728

IMG-20250917-093817
    VRATENKA
    VRATENKA --- ---
    Asi se budu muset se zjištěním, že existuje tohle, chvilku vyrovnávat.

UNTOY
    UNTOY --- ---
    BSB: kolega si tohle poridil a opakovane na to pel ody. Prijde mi to jako dobry napad, ale ta cena je naprosto neadekvatni.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Chránítka pod bříška prstů používají některé moje spolutanečnice na lekce tance, aby netančily úplně bosky.
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    NELLAS: vubec netusim, proč se to používá. Ale teď mi to nabízí i nějaká chránítka pod prsty na nohou...
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    CASTROL: Funguje to proti puchýřům?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    Tchibo nezklame

GILLIATT
    GILLIATT --- ---
    vonná mlha pro psy
    Dolce&Gabbana Fefé bezalkoholová vonná mlha pro psy 100 ml - FAnn parfumerie
    https://www.fann.cz/produkty/fefe/11068/21677?
    CASTROL
    CASTROL --- ---
    JESTEDMAN: to bohužel nejde, mám své kolegyně docela ráda. Normalne to bylo tak hrozný, že jsem to vyhodila...a to strašně nerada vyhazuju věci
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CASTROL: neříkej, že v práci nemáš kolegyni, které by takový dárek neudělal radost (v nejhorším to vraž za rok tý, co ti to dala, pochybuju, že si to bude pamatovat, tihle ty sračky ze sebe trousí většinou imrvére)
    TSOH
    TSOH --- ---
    CASTROL: Hele, třeba tě v práci nemaj rádi.
    PJOTRIK
    PJOTRIK --- ---
    CASTROL: Kazdopadne bych reagoval umelym usmevem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam