• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ACIDBTorrent Tracker Invite
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    ARTUS: google it. Proxin funguje dost
    ARTUS
    ARTUS --- ---
    Mohl bych poprosit o radu jak se dostat do pirátí zátoky?
    CDR
    CDR --- ---
    už jsem se lekl, že začal znovu fungovat cz torrent :D
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    vypada to ze a1m zaclo blokovat udp, je to mozny? asi jsem mel stahovat pres tu vpn, nakonec .. :)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    Ahoj neměli by jste někdo pozvánku na nějakej českej tracker kde bych mohl jednoduše najednou stáhnout český starý večerníčky, jako víla amálka, bob a bobek a tak... stahovat to z uložto po dílech je dost opruz :)
    HIGHBINDER
    HIGHBINDER --- ---
    Pozvánku na trezzor by asi někdo neměl co :D?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    CDR: tak to mám podobně ale v PB :D :D Jinak už jsou to 2měsíce, a myslím si že na to už serou. Což je škoda, nic takhle přehledného s CZ obsahem a živými torrenty tu není :(
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    CDR: ja jsem prave snad ještě takový vypadek nezažil. Mam taky predpalceno, to vem cert. Nemam kde stahovat to je horsi :D
    CDR
    CDR --- ---
    PPNEKK: před rokem to bylo asi měsíc a půl, ne? Taky by mě to zajímalo. Mám předplaceno a k tom krásné ratio 1,5 TB down: 3 TB up
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    Myslite, ze se cztorrent jeste nekdy rozjede?
    CDR
    CDR --- ---
    admin asi zbylé peníze poslal donbaským dětem :3 (byl docela zapálený do boje proti ukrofašistům)
    CDR
    CDR --- ---
    :D
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    Nemáte někdo kontakt na někoho z CzT? Zaplatil jsem VIP členství na mnoho let dopředu a teď není komu říct o vrácení poměrné částky.
    CODEAS
    CODEAS --- ---
    ROBIN_SNNS: https://www.seedr.cc Vložíš magnet link, to se ti stáhneš do cloudu a ty si to stáhneš. Za login dostaneš zdarma 2 GB uložíště (tj. stáhneš, smažeš)
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Ještě jedna otázečka: jak rozchodit torrent co nejvíc anonymně bez placení VPN? Přes tor? Použít nějakou free proxy?
    CDR
    CDR --- ---
    ROBIN_SNNS: sktorrent. Včera jsem tam po letech vlezl, registrace zdarma, našel jsem si něco na večer (vychováni vlky v dobré kvalitě s cz titulky).
    Nekoukal jsem na počet torrentů na trackeru ve srovnání s cztorrent
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    Osobně jsem nenašel, vzdycky to byly bez seedů mrtvý stránky :(
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Z posledních příspěvků je patrné, že se tady ptám na slušnou alternativu k CZT asi zbytečně, co?
    CDR
    CDR --- ---
    jasně, na česky dabované blueray je přeci nejlepší piratebay
    a czttorrent nikdo nepoužíval, ani sktorrent :) tvl
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    CDR: urcite jo, protoze nechapu, kdo by to pouzival, kdyz tu mas torrent katalogy jako limetorrent, rarbg ci v podstate nesmrtelnou piratebay...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam