MRTY: Super diky za postrehy. No hele s tou motorovou brzdou me to taky zarazilo, kor kdyz to auto je 10t, ale chlapek sam psal, ze jediny co by na tom aute uvital je cruise control a motorova brzda.. jeste me napada, jestli se to neztratilo v prekladu a nemyslel retarder…
Ohledne servisovani psal, ze pod prulezem do kabiny, se k motoru da docela dobre dostat, jinak zespod - ze kolem je dost mista..
Ale prave mi je jasny, ze ta nemoznost sklopeni kabiny se muze ukazat jako voser.. i kdyz on to prej za 17 let co auto ma nepotreboval…
Ta spotreba je nadherna! To mam skoro s kratkou 609D ted 😂
Ne bavi ta Clou nastavba (jak usporadani) tak relativni kompaktnost, kdy pri dylce nastavby 5m (bez alkovny) tam mas tu moznost spani v alkovne a vzadu palandy pro deti… takze pri velkym obytnym prostoru mas auto do 7m delky… ne-li min..
Jo, uvnitr by to chtelo dost pece (lednice, boiler, topeni, novej mppt a baterie) ale kolem a kolem mi to prijde relativne za fajn prachy - v porovnani s nabidkou kdy ty auta jsou za nesmysl obecne… ale nevim…no :) potrebuju abyste mi napsali, ze to je picovina :))))))