úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro Praha : 90 inzerát
Praha : 405 inzerát
pro : 111 inzerát
nabízím
Privydelek pro kohokoliv komunikativniho / recepcni / obchodaky / provotovatele apartmanu... - Praha
type: brigade-work / one-time job
Nabizim dlouhodopbou spolupraci pro nekolik lidi...
Potrebuju par lidi, kteri obehnou Prahu a postaraji se mi o kontaktaz jednotlivych subjektu. Je to hodne o pohybu a hodne o komunikaci. Vydelek zavisi ciste na vas a tom, jak to pojmete.
Druhak shanim lidi, co delaji po hotelich, hostelech, majitele a provozovatele apartmentu, Airbnb... Vsechny, kteri pracuji s turistama.
Mam unikovou hru
www.coderoom.cz
Tesi se dobremu hodnoceni (www.solveprague.cz napriklad), nicmene ma jeste volne kapacity, ktere budu rad, kdyz se zaplni.
Vize je takova, ze natisknu tuny letaku, ktere po brigosich potrebuju aby roznesli/dali na mista svych pracovist. Dohodli se s recepcnima na hostelich, aby tam letaky byly k dispozici na pokojich, dohodli se co ja vim s hostinskym, ze je tam bude mit. Nebranim se cemukoliv dalsimu, co mi prokazatelne od nich privede lidi do podniku.
Kazdy letak bude klasicky "prines ho a dostanes slevu" Dale bude mit zezadu znacku cloveka, ktery letak na misto dodal a znacku mista, na kterem ho dotycny sebral.
Prijde mi zakos, ukaze letak. Opisu si znacky (nebo mu zabavim letak - to je jedno) a pisu do tabulky, ze nekdo dorazil. 100 Kc jde tomu, kdo letak rozdal, neco dostane samozrejme jako vsimne recepcni/hostinsky/uklizecka, pokud bude zapotrebi.
Platim takto od kusu dorazivsiho cloveka, uctovacka na konci mesice. Prachy na ruku.
Hledam slusne vypadajici, zodpovedne, extrovertni, ukecane jednotlivce, kteri maji mezi usima slusny naznak mozku.
Stejnetak hledam recepcni/hostinske/kohokoliv kdo mne protlaci do jejich podniku a zkusime navazat nejakou spolupraci.
Za tyden umim protocit v plne 46, za mesic cca 180 band lidi, dalsi dve roomy se prave stavi a do pul roku budou, cilize za mesic si muzete prijit na pekne penize. Kdyz vymyslite ucinne kanaly na jejichz zakladu lidi prijdou.
Zajemci do posty
RACHY23
---
---
8:51:29 2.2.2017
Ahoj, měl bych zájem šířit tvuj napad :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam