VOZKA:
ad
mina na zaweldované dveře která při jejich proražení vybuchne
presne tento skill ma demo tusim na levelu 15, ale asi nikdo ho nepouziva, protoze druhy na vyber je mnohem lepsi (resist na destrukci granatu sirenama)
v katakombach muzes vyhazet c4ky, blikaji prijemnym cervenym svetlem..
obecne mi ale prijde, ze baterka je dobre vyladena, ani malo, ani moc..nutno taktizovat, zvlaste ve vice lidech neni problem aby porad nekdo svitil..kdyz solo, tak do tmy nemuzes na dlouho..opet je ocenovan skill/taktizovani, to je imo vyhoda :)
pipajici detektory mi prijdou trochu zbytecne, protoze
1)kdyz vypnes hudbu (coz je vec, ktera asi kazdemu vyrazne zlepsi herni vykon), tak slysis prichazejici zombie
2)kdyz hrajes dele, tak uz vis, odkud chodi a tak nejak je cekas, plus bod 1)
ale mozna by to fungovalo, jen bych to osobne spise nepouzival
martial artist asi bude vic na komba a mene silovy boj nez berserk.. viz katana (vtipne je, ze zatim nedava xp, protoze MA dosud neni, ze), maly damage, rychla..
hejt na redditu spada do 2 skupin 1)mikrotransakce (nuda, neovlivnuji gameplay, jen vizual..osobne vitam*)
2)spatna komunikace twi, slibovali early access se zapojenim komunity, ale spis to vypada, ze to vydali zabugovane a postupne opravuji bugy a pridavaji content..a s komunitou nekomunikuji..coz je skoda..
hra je imo nicmene vyborna uz ted, takze at lidi hejtujou, pokud to prispeje k tomu, ze bude hra jeste lepsi..win
* ne, ze bych byl ochoten kupovat klice a otevirat bedny, ale bavi mne obchodovani, takze nakupuju a prodavam se ziskem :)
vec druha je, ze vetsina aktualnich kosmetik je mizerna..osobne povazuju za vydarene asi jen 2 kusy,
nightvision
v kombinaci s plynovou maskou vypada skvele hmyzacky a dobre zapada do prostredi..
a
hx25 skin, protoze..ehm.. sviti :)
ma nekdo nejake dalsi tipy/oblibene/must have skiny?
Steam Community Market :: Showing results for: Killing Floor 2
http://steamcommunity.com/market/search?appid=232090