Taky dorazilo všechno (teda s výjimkou toho, o čem mi předem poslali omluvu, že to podělali v tiskárně a že to vytisknou znovu a pošlou na vlastní náklady - což beru, protože jsme v tiskárně taky už mockrát něco podělali), a navíc mne baví, že v krabici je nějakej bordel, co vypadá jako podestýlka pro morčata, kterou se bude skvěle zatápět v kamnech, a ne nějaké nafouknuté igelitové vyměkčení! :)
Trošku mne mrzí střih trička, protože na volnějším tričku šikmo nasazený rukáv prostě nefunguje - na žádném tričku šikmo nasazený rukáv nefunguje, to je prostě konstrukční blbost. :D "T-shirt" má odjakživa rukávy do "T", když to vypadá jako "A", ne každému to sedne a hůř se v tom hýbe... Ale to je prostě současný styl, T-shirts se už vlastně nedělaj. A v jeho rámci to vlastně ještě docela jde... Proto jsem si taky pořídil jedno tričko a setík digitálně potištěných tílek. :) Sice v tom budu vypadat, jako že jsem utek z osmdesátejch, ale než dostanu příležitost cvičit jinde, než doma, tak se třeba zas dostanou do módy. :D