• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    KASUMI: jj napsal sem :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RIDDIMSURFER: hodne mala sance, zkusils fb skupiny? :)
    RIDDIMSURFER
    RIDDIMSURFER --- ---
    Skusim to aj tu, ak je tu slecna ktorej som dnes rano v metre na linke B smer zlicin dal kompliment na pekne tenisky tak mi prosim napis do spravy :)
    N_I
    N_I --- ---
    Manévry na Palmovce. Mluví se o útoku nožem, policie hledá pachatele - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/palmovka-utok-ostry-predmet-nuz-zraneny-muz-policie-patra.A260616_165243_praha-zpravy_ichuc?
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    Od 7.4. otevíráme [úl - Kulturní a kreativní zóna na sídlišti Ďáblice] min. 3x týdně, tak jako dříve v úterý, čtvrtek a v neděli, plus případné další naše či vaše akce! Kontroluj si náš web www.uldablice.cz ;)

v úterý 7.4., grilovačka "Co si přineseš, to si ogriluješ w/ Pure Energy DJs" - doneste si svou večeři na náš rozpálený gril a k tomu Vám zahrají DJs z PESS - Pure Energy Sound System . Otevíráme a začínáme v 18:00.

Ve čtvrtek 9.4. zve akademický malíř, náš soused i rezident úlu Aleš Ogoun na dernisáž jeho site-specific výstavy "A tak si tu takhle žijem...." v Vitríny Artbiom, začátek v 18h.

A v neděli 12.4. otevřeme už ve 14h a kromě pohody s kafíčkem či limonádou v sále a na dvoře hostíme jednodenní výstavu "Perleť" mladých umělkyň Lexi Rose a Adély Dvorské, kterou obohatí kromě DJs i vystoupení skvělé zpěvačky Beaty Myslíkové.

A v dalších týdnech nabídneme třeba dva workshopy malování, jak na květináče, tak na užitou keramiku: workshop: Malování květináčů s Lenkou Sedláčkovou & Art & Sip workshop - malování keramiky s @yuli.clay

Těšíme se na Vás, jsme přímo u zastávky Sídliště Ďáblice (bus 183, tram 10,...).

programduben
    N_I
    N_I --- ---
    hele prodavač kuřat z palmovky je nakonec zastupitel, hustý,

Zastupitel Prahy 8 Vítězslav Novák: Palmovka bez zabezpečení
    https://www.youtube.com/watch?v=q1My6cPp0fE
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FATBOZZ: Autobusak nebude. Jen zastavka. Pokud vim

Namesti je otazka. Kde nakonec bude.
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Este by měli polepšit autobusák a to náměstí v okolí
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Jo, to dává smysl.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    to museli
    nedivila bych se, kdyby to nebylo hotove
    videla jsem neco na uredni desce, ze maji jeste neco delat do konce cervna a proto maji zabor.. tzn neni to imgo cele hotove, ale museli to pustit.. takhle to bylo predjednany, nez to cele zacalo
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: No je asi dobře, že to stihli před tím krasobruslařským mistrovstvím.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Stanice metra Českomoravská se znovu otevírá - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/praha/zpravy/ceskomoravska-metro-rekonstrukce-otevreni.A260317_103043_praha-zpravy_bur

fascinuje me, ze tam neudelali rovnou ten vytah.. tze imobilni navstevnik o2 areny to ma proste komplikovanejsi
    a nakonec to teda asi neprejmenovali..

kazdopadne
    od dneska pry jezdi
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    A až budou chit konečně udělat mimoúrovňovou křižovatku Kbelská, Poděbradská tak to bude taky prča.
    O projektu - hloubetinskytunel.info
    https://hloubetinskytunel.info/o-projektu/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Rekonstrukce jediné ulice v Praze způsobí takový problém, že varování bude už na hranicích - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/domaci-zpravy-hlavni-mesto-praha-rekonstrukce-jedine-ulice-v-praze-zpusobi-takovy-problem-ze-varovani-bude-uz-na-hranicich-40556443
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Na hloubětíně mi to taky přišlo subjektivně lepší. O půlnoci se pár minut bouchalo a pak se to uklidnilo. Driv tak do jedný, ted asi treba do půl a mirnejsi.
    IDLE
    IDLE --- ---
    KASUMI: Díky, to fakt zní jako zlepšení oproti tomu, co pamatuju.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE: Za me v podstate ticho az do pulnoci, az na minimalni obcasny prasknuti - driv to vetsinou zacalo nejak uz odpoledne
    Ja si sla ve 23 lehnout a usnula jsem nekdy kolem 2350
    2359 me probudily rany, tak jsem chvili koukala, ale prislo mi, ze toho bylo vyrazne min
    A navic to nejelo celou noc az do rana jako obvykle, vubec me nic nerusilo
    Ani to nevzbudilo nase dite letos.. jsme v zone, kde se odpalovat nesmelo, takze nic nebylo vylozene blizko, to dost pomohlo
    IDLE
    IDLE --- ---
    Dotaz pro ty, kdo trávili Silvestra někde na devítce, jak se vám jeví množství kanonády v posledních letech? Bylo to letos stejné, lepší, horší než dřív? My jsme už asi tři roky byli na Silvestra jinde, v menším městě, a zdálo se mi to tam letos mírnější než dřív, ale přijde mi, že zkušenosti lidí z různých míst jsou dost různorodé.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Dneska je posledni den na namitky k metropolitnimu planu

A v patek k uzemni studii pro vysocany
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam