úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ZOLTAN
reference:
+13
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Praha : 414 inzerát
nabízím
Brigos - obsluha unikovky Praha Smichov
type: brigade-work / one-time job
Potrebuju narazoveho brigose do unikovky v Praze na Smichove na vsedni dny vecery a vikendy.
Hleda se brigos, co bude moct ve vsedni dny po odpolednech a vecerech a o vikendech. Budeme makat spolu, jednou on, jednou ja tak, abych uz taky konecne mel nejaky volny vikend :)
Moje pozadavky:
- Repre vzhled (zadne kerky v obliceji, pokud piercing, tak decentne, "normalni" barvu vlasu, zadne dready, pulka hlavy vyholeno a Goth style...) proste normalni clovek, ktereho se zakaznici neleknou.
- Aj slovem, kdy slovem nemyslim "Maj susn"
https://www.youtube.com/watch?v=8Xm0zLDyoVQ
ale schopnost normalne se vyjadrovat a skladat vety dohromady jako bilej. Zakaznici byvaji ze zahranici, Aj nutnost.
- Naprosta dochvilnost a spolehlivost. Jestli mate deti a nejste si jisti, ze vam bude nahle pohlidano, tudy ne. Jestli trpite chronickou spavosti, stejne jako "jeee ja se vcera ozral, tak to neprijdu" dalsi podobne skopiciny jsou defekty, ktere si v tomhle bussinessu nemuzu dovolit tolerovat ani jednou.
- Radeji jeste jednou, potrebuju vas po odpolednech a vacerech a hlavne o vikendech s tim, ze jak bude prichazet leto, budu vas potrebovat po vecerech a vikendech vic a vic...
No a co nabizim:
- supervyzevlenou brigosku kde sedite za monitorem a hlidate lidi, kteri se trapi vevnitr roomy. Restartnete roomu a znova. Chipsy, nohy na stole, pohoda, klid.
- Plat, jak se dohodneme, obecne si predstavuju neco jako 100 na ruku za jednu grupu nebo jak se dohodneme...
Možnosti a ceny dopravy
Praha, Smichov
ROMANICAK
---
---
16:44:52 2.3.2017
PRASECI_SOIREE
:
NOMAAD
:
Naopak ja tohle uplne chapu. Pro cilovku je tohle celkem jasne srozumitelny.
ZOLTAN
---
---
9:42:21 2.3.2017
Nevsim jsem si, ze bych hledal internetoveho recenzenta nyxich inzeratu. STFU a zpet do diskuzi o hipsterskym veganstvi. Diky
NOMAAD
---
---
16:10:04 1.3.2017
Děsná nabídka a to nemluvim o nabizene praci...Nic mi do toho neni,ale nedokážu si to odpustit.Promiň.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam