• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    HUGH_BOYLAN: pokryjou to výrníkem... Jako Bíteš několikrát 🤣🤣🤣
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MAESTRO_007: A satelitně to pokrýt nezvládnou?
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    na jednu stranu dobře, že je těžká trať v pěkném prostředí. Na druhou stranu tam chvilema ani není mobilní signál, takže nebude žádný živý přenos. Což je za mě velká škoda pro diváky a propagaci cyklistoky, minulý rok to bylo super (pokud si to dobře pamatuju :-)

Vacek se těší, Burlová pochybuje. Národní šampionát v Jeseníku nabídne extrémně náročnou trať | RoadCycling.cz
    https://www.roadcycling.cz/clanek/vacek-se-tesi-burlova-pochybuje-narodni-sampionat-v-jeseniku-nabidne-extremne-narocnou-trat
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    CUKI: V tymu by to asi prezili, ale MS byl pro nej vetsi tahak.
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Tak Pog mohl být předminulou sezónu první kdo to dal v jednom roce. A po pravdě musel by tu Vueltu dát s prstem v nose, ale asi dobře věděl že by to nepřineslo v teamu dobrou atmosféru.
    CUKI
    CUKI --- ---
    MAESTRO_007: Mám pocit že někdo dojel třeba bez sedlovky, bez pláště (to i tedy nejsem jistej jestli bylo na RB).
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    CUKI: úplně si nedokážu představit, že dojedeš na nekompletním kole, na takovém kole se jet nedá a tlačit tě nemůžou :-). jako viděl sem situace kdy po pádu přejeli nebo přešli cílovou pásku se zničeným kolem, ale to byla většinou ochranná zóna, hromadný pád atd. Konkrétně třeba ten Froome měl být teoreticky diskvalifikovany taky, bez kola rozhodně běžet nemůžeš .)
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Tak jsme se dočkali a máme po Froomovi další legendu se všema GT ;)

Btw je to asi 50/50 že Pog pojede vueltu sem někde četl. Jonáš vypadá v životní formě a na poslední týden Gira už si i přestal holit nohy...
    CUKI
    CUKI --- ---
    tak tam nechala i kus plášťů no. To jako pokud třeba po havárii dojedu na nekompletním kole, budu diskvalifikován? Byl jeden takovej co na TdF běžel úplně bez kola. :-D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    JONAS3: když vezmu tmel podobně jako vodu, tak 50ml = 50g a tech 50ml klidně můžou mít v jednom plášti.. ale to závaží zní víc pravděpodobně:-)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MAESTRO_007: Anebo to měli dovážené nějakým závažím, které jim odpadlo, nebo se odpařilo ;) Cíleně nebo náhodou?
    50 g tmelu mi přijde moc, to asi nemají ani v obou kolech dohromady.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    PULKA: první co mě napadne tak třeba úbytek tmelu v bezdušovém plášti. Na jednu stranu diskvalifikace kvůli 50g zní blbě. Ale když je limit 6.8kg tak stavět kolo pár gramů nad limitem mi taky přijde "zbytečně" málo
    PULKA
    PULKA --- ---
    Wtf? To mi pride uplne sileny. Jak se mohlo stat, ze na zacatku bzlo kolo OK s vahou a pak je najednou 50g lehci?
    Lorena Wiebes disqualified from Giro d’Italia Women as SD Worx-Protime questions bike weight check
    https://www.domestiquecycling.com/en/news/lorena-wiebes-thrown-out-of-giro-ditalia-women-hours-after-opening-stage-victory/
    ROMI
    ROMI --- ---
    hehe Gee tam zasprintoval az moc o bonusovy sekundy, az to nastvalo Rubia, tak sebral Cicconemu vrchaskou premii (partak Geeho), tak to zase naslaplo Cicconeho a rozhodl se ujet misto pomoci Geemu v celkovym poradi :D
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DIOM: taky mi to připomíná Tour v desátých letech se SKY.
    Zvlášť po tom loňským Giru kde se to přelívalo nahoru dolů
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    jo je videt kdyz Narvaez nemusi makat na ostatni tak jak skvely je to zavodnik.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    DIOM: Ty závěry byly zatím povětšinou zábavné.
    DIOM
    DIOM --- ---
    imo je to letos na Giro samej nudnej patron a Vingo je jejich král :) navíc tam od druhé etapy nemá Visma konkurenci v podobě skoro stejně silné UAE ..ale bylo několik pěkných etap, to zase jo
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ROMI: sem hledal svoje selficka a nasel sem tohle ;))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam