• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames

VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

http://www.velogames.com/

Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

Výsledky:
    Procyclingstats.com

Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

rozbalit záhlaví
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JANDOS: ten jeho pád vypadal hrozně
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo na tom kopci tehdy na Seppika zaútočil víckrát než letos na Poga za celou tour :)
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo to myslíš tu Vueltu, kde si pódium rozebralo Jumbo Visma (Kuss, Vingegaard, Roglič)? To byl moc hezkej závod.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SUMAC: když jel Angliru minule a ujel svýmu týmovýmu parťákovi v červeným trikotu v den jeho narozenin.....to už se asi nedá překonat ne?
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    CUKI: Já ho snad ani nechci hodnotit, Tour je těžkej závod, časovka rozhodla, brzy byla, ale pokud by jí Vingegaard zajel dobře (což měl, sám jsme čekal, že Pogačara porazí jako na Criteriu du Dauphiné) závod by to zcela jiný. Ale mně se Tour líbila, ročníky, kdy se rozhodne na posledních dvou kopcích nebo v závěrečné časovce, jsou přece jen ojedinělé.
    CUKI
    CUKI --- ---
    ONDRAT: njn tkovej ocas. :-) Na druhou stranu furt je druhej nejlepší, to by Pogiho nebavilo už vůbec.

Ale z mě celá tour je zklamání, jak jsem psal už na jejím začátku. Prostě ta časovka proběhla moc brzy.
    Ale objevil jsem pro mě dvě možná tři nové jména LIPOWITZ, HEALY, JOHANNESSEN, ...
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: Jo na Angliru dostane takovou deku že se sním už ani děti nebudou bavit :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Určitě by měl taky myslet na děti.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: třeba mu to stará ještě rozmluví..
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    SUMAC: Co ti na to mám, říct, já se rád koukám na Pogačara, ale jestli se rád koukám na Pogačara jedoucím dohromady s Vingegaardem, no spíš ne.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    ONDRAT: fuck him
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Novinka pro SUMAC

Jonas Vingegaard seemed to affirm his plans to compete in the Vuelta a España, scheduled from August 23 to September 14, during an interview with TNT Sports ahead of Stage 20 of the Tour de France.
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    Na odlehčení

Amatér se infiltroval do cílové rovinky kousek před závodníky. Dostal osmiměsíční podmínku | iSport.cz
    https://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-cyklistika-tour-de-france/464451/amater-se-infiltroval-do-cilove-rovinky-kousek-pred-zavodniky-dostal-osmimesicni-podminku.html
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Nasrat jen co to dopisu tak se urve samponista
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    Omg to byla držka co tam ten Romeo hodil. Ale drzime palce Jakeovi, pokud vyhraje tak budu mít na Strave hned několik segmentu kde jsem nad vitezem etapy Tour de France!
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: No zrovna toho to ke konci taky vůbec nebavilo.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    CUKI: Jo ted kdy už i on sám ví že je nejlepší na světě potřebuje někoho kdo má panache jako Pinot a koule jako MVDP a watty jako Ganna. Pokud možno Frantík co vygeneruje nějakou šílenou rivalitu aby Pog měl každý den důvod odrážet útoky celé Francie.

Takhle to už prostě nefunguje a Pog není Indurain co jezdil autisticky páč chtěl překonávat sám sebe..
    CUKI
    CUKI --- ---
    SUMAC: Taky proto byla tour 2020 tou nejzajímavější možná za celý můj život. A taky nejnapínavější.
    SUMAC
    SUMAC --- ---
    SUMAC: páč tam závodí s lidma co mají talent a elán jako on... A nevisí mu na galusce gumová huba co to dělá kvůli sponzorům a penězům za druhý místo imho... Pokud by měl Pog opravdu soupeře se stejným DNA co by se s sním pretahoval a motivoval ho tak by ho to bavilo. Bohužel největší vyzývatel je klasikar a ne nějakej GT jezdec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam