ARXIE: Dával jsem si Inpeak na vlastní kliku před rokem, mají vždycky slevu na BF, bylo to 10% nebo 15% podle modelu, ale ne na všechny se to vztahovalo. Bral jsem teda verzi s integrovanou baterkou, ani vlastně nevím proč – možná se na ni ta sleva vztahovala, a na tu verzi s CR2032 baterkou ne 😊
Moc k tomu asi nemám co říct, reálně waťák úplně nepotřebuju, jen mě nebavilo koukat na Stravě na ty “vypočítané” watty, a chtěl jsem nějaké skutečné, hlavně abych měl srovnání sám sebou. Takže nedokážu říct jak moc přesně měří (jenom vím, že ukazuje cca 10-15 wattů míň jak trenažér – a spíš teda věřím tomu wattmetru), a ze stejného důvodu jsem bral jednostrannou variantu – pár wattů sem nebo tam je mi fuk, netrénuju podle toho, nejezdím podle toho, jen mě baví koukat na ty čísla jak během jízdy, tak zpětně.
Jinak to bylo v pohodě, 2.12. jsem udělal objednávku, 3.12. sundal kliku a poslal přes Zásilkovnu. 9.12. jim dorazila, 19.12. to bylo hotové a odeslané z jejich strany. Během sezóny bych byl asi smutný být 3 týdny bez kliky, v prosinci to nějak nebolelo.
Funguje naprosto bez problémů, žádné výpadky nebo něco čeho bych si všimnul, naprosto spolehlivá věc, z tohodle hlediska se není čeho bát. Za mě pro nenáročného uživatele fajn volba, šel bych do toho znova, kdybych potřeboval další 😊