• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: tak evidentně někomu ti odstupující jezdci vadí - že seberou win a pak čau...i celé týmy se takto rozpadají, pak už si jedou "na vejlet". Za mně je řešení Alpy - prostředek - Alpy..tedy /_-_-_/
    DUKED
    DUKED --- ---
    Tak ani Fedaia, ani Pordoi 😔
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: kvůli problému odstupujících spurterů budeš rozkopávat celou postupnou gradaci závodu?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KEIKIN: tak ono je to hodně téma profilama. TdF chce nalákat ty nejlepší spurtery, tak tam jsou etapy vyloženě pro spurt. A těch je třeba 10. Pak tam máš 2 časovky, a zbývá ti devět etap z nichž tak 7 jsou hory.
    Kde mají ty úniky vyhrávat? Giro a Vuelta mají těch únikových etap víc. Ona třeba včerejší etapa byl profil, který by vyhrál únik i na TdF
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: co si budeme ale povídat...výhra v etapě na TDF je o level výše než na Giru. I rpto vyhrává na Giru více úniků. Na Tdf jedeš třeba jen kvůli jedné etapě, na kterou si věříš...stojí ti za to obět celou TDF jen klvůli možnosti vyhrát jedinou etápku. Na Giru (i když jsou profily ostřejší) se imho jezdí v balíku více v klidu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    NAKASHI KEIKIN: pravdu máte tak nějak oba. Ale určitě se dá namixovat, aby to bylo vyváženější než teď. On i kdyby byl teoreticky nejbrutálnější třeba hned první týden a jak píše NAKASHI, Ineos to měl řídit pak celé další dva týdny, tak to ani Ineos neustojí, to je na 8 lidí moc dlouho. Zvlášť, když by díky tomu všechny ostatní týmy trochu odpočívaly. Navíc GC se může překopat úplně všude, stačí když někde foukne. Takže si rozhodně nemyslím, že i kdyby v poslední týden byly 3 spurty a jen 2 horské etapy, tak to jakkoliv ubere na atraktivitě. Možná naopak, všichni by do toho najížděli daleko víc unavení a bylo by to ještě víc nevyzpytatelný.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Loni to bylo nejisty az do konce. Prijde mi dlouhodobe jako nejzajimavejsi grand tour se spoustou necekanejch zvratu, takze bych to uplne nepredelaval. I ta letosni stage na sotoline to udelala vic napinavy, ale nechtel bych to mit treba v posledni etape, aby tam kvuli defektu nekdo ztratil celkovy umisteni.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Me se letos Giro libi, vic nez pulku etap vyhral nekdo z uniku a ten posledni tyden a kousek je proste masakr.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    NAKASHI: nezlobím se, jen naznačuji, jak to udělat, aby sprinteři vydrželi celou tour (o tom se tu točilo). jsme v rovině kdyby.....jen naznačuji, že ty dva týdny o kterých píšeš by nemuseli probíhat tak, že se tam naflákají roviny a dojezdy po dálnici...Centrální část Itálie vyplňují apeniny a např. Etna - tam se dá taky vytvrdnout. A ještě jednou naznačuji, že prsknout do posledního týdne třeba dvě časovky - nebude pro vrchaře úplná projížďka růžovou zahradou.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    KEIKIN: nezlob se, ale je to blbost. takhle se muze prat o prubezny vedouci misto pri mensich rozdilech vic tymu nez kdyby to Ineos ridil s naskokem 3-5 minut na druhyho v poradi cely dva tydny.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    CUKI: jak nuda, časovky mohou rozhodnout o prvenství, klassiky, úniky, dojezdy do kopce..to vše se dá nastavit tak, aby to bylo poslední týden zábavné.
    CUKI
    CUKI --- ---
    PAN_SPRCHA: Jo, je to furt spravedlivější než teď.
    podle mě ten závod má cíl jen jeden a to je finish poslední etapy. Od toho je to tour
    KEIKIN: Protože hory roztrhají vláček, pokud by jsi to měl hned na začátku a poslední týden rovin jen na konci, tak už je to nuda protože vítěz je skoro na 100% jasnej.
    Za mě by mě to nebavilo i jako jezdce.
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    PAN_SPRCHA: taky jsem si rikal..
    bohuzel podle twitteru treku:
    the condition of the Shark will be evaluated in the next hours. It is not excluded to have an X-ray exam for a possible rib contusion
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    JAZ: o tom jsem tu už psal, že to záleží na rozdělení etap. Nevím kde je zakořeněno, že hory horské dojezdy jsou až na konci. Ať se klidně začne v Alpách, ať je očistec hned na začátku...a pak ať se už jezdí časovky a klasiky.
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    PAN_SPRCHA: jestli ho někdo pustí do úniku.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    NAKASHI: nibali za 40.......to je teda lákadlo
    NAKASHI
    NAKASHI --- ---
    Fortuna - kurzy na vitezstvi dneska:
    Hirt - 19.00 !!!
    Bilbao/Grossschartner - 21.00
    Ciccone/Almeida - 25.00
    Fabbro/Brambilla/Martin - 30.00
    Caruso/Bennett/Vlasov - 35.00
    De Gendt/Nibali/Carthy - 40.00
    ONASYS
    ONASYS --- ---
    JAZ: Fedaia je stoupani, ktery desne klame a je to fakt ocistec s tyhle strany, skoda ze je tak brzo.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: jenže GT promoteri chtějí hvězdy do hor i spurtů.
    Tohle má občas Vuelta, jenže pak tam zase není konkurence. 2017 přijel jenom Trentin 2018 viviani a ty etapy si v klidu sebrali
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: však jsem psal, že je to taková tdf etapa:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam