• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    4PTODnes jsem viděl veterána a pořídil foto
    rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SQUATBOSS
    SQUATBOSS --- ---
    CROSS
    CROSS --- ---
    ERICH352
    ERICH352 --- ---
    O víkendu jsem se byl podívat v pracovním táboře Vojna u Příbrami. Takže tady jeden exponát...

...a jeden úlovek z parkoviště pro návštěvníky.
    KOZNIX
    KOZNIX --- ---
    Dva veteráni

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Jsem viděl i na Liazce třeba.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    NYKRUK: :D to jsem měl na škodný 105. Ale plastovou verzi...
    Kámoš měl chromovou verzi dvounarazníku na svoji užovce.. Bylo to těžký jak debil.
    Ale důležitý bylo. Že to hlavně vypadalo jinak, než milion stejných fotrovských škodovek :)
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Taky se delala uprava v podobe dvou narazniku nad sebou. Typ, ktery ma tato 1000 vzadu se otocil vzhuru nohama a montoval pod puvodni. Bylo to bezne na S 100. Dva blikace nad sebou, chrom pretreny na cerno.
    GECKO
    GECKO --- ---
    PREDSEDA: Originálně bezpochyby ne... ale je možné, se se to v tý době prodávalo jako doplněk. Jak píšu, na Š120 užovku to tak bylo... ale moc se to tam nehodí, tak tipuju spíš kutila no...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Normální dobovej (nebo spíš devadesátkovej) tuning!
    Je to boží. Krásnej pojízdnej relikt dob nedávných.
    Opět cením dobovou RZ.
    A zjevně i původního majitele za volantem.
    Dobrej úlovek ☝️
    JFM
    JFM --- ---
    GECKO: Jo, máš pravdu. Na druhej pohled tam taky vidím další úpravy.
    Ale ten přední nárazník je na tom tak ošklivej, že mě to praštilo přes oči hned.
    GECKO
    GECKO --- ---
    JFM: To může být klidně dobová úprava. Táta taky na 120l koupil přední laminátový spodní spojler a vyměnil originální chromovaný nárazníky za trojdílný plastový černý. Byla to užovka a normálně se to tehdy prodávalo... Mkový 120 pak měly černý plast nárazníky z výroby ale dvoudílný...

Tady je jen trochu zvláštní, že je to jen na předku, ale jinak v origo stavu to auto není... zrcátka na něj taky nepatří, pravý snad původně ani neměla, kola jsou taky buď celý ze 120 ze začátku výroby, nebo minimálně poklice. Tyhle plastový středy jsou taky ze 105/120. Takže to je nejspíš v průběhu času napadený kutilem
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    JFM: bude zima, to je na sníh.
    JFM
    JFM --- ---
    HRAFNAIN: Proboha proč na to někdo domrvil ten spojler? Vždyť jinak to vypadá jako zachovalý originál.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    IMG20241111094716
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    IMG20241111094621
    CADDY
    CADDY --- ---
    BOBASH: aha... já si ani nevzpominamu, že bys to měl či jsem to někdy viděl :) Jinak ano, Lukáš uměl netušené...
    MULTICAT
    MULTICAT --- ---
    BOBASH: to byl vtip
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    MULTICAT: Nechci, i kdyby to bylo ono, tak to nechci zpátky. A to moje nemělo červený dveře.

CADDY: Hele to byl Lukáš, u něj si myslím, že to nikoho moc nemohlo překvapit. Já si to koupil za čtyřku na chvíli ježdění, když jsem měl všech ostatních 8 aut u mechaniků, pak se něco opravilo, chvíli jsme s tím blbli, pak jsem mu to půjčil, bylo to u něj v tom hangáru na letišti nebo někde okolo... a pak to prostě nějak ztratil. Já se to ani moc nesnažil najít, zůstalo to naštěstí v polopřevodu, tak mi to bylo vcelku jedno. Podle mě to buďto zkurvil a někde nechal, nebo to někomu "půjčil".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam