• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TRAGEDNo Man's Sky
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    JAFROST: tak to mas neskutecnou haluz. pady her na konzoli nejsou nic unikatniho. byt treba PSX padalo snad zcela vyjmecne. ale uz ps2 a psp byl slusny zacatek. a cim novejsi generace tim vice her najdes ktere dokazou konzoli zaseknout. ale NMS prej na ps4 trha rekordy i tomhle :)
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Já měl jeden crash po půl hodině hry, pak už nic. Ale jinak teda barvičky! Spousta barviček! Byl jsem vlastně docela rád, když jsem našel pouštní planetu, kde všechny barvičky byly v jeskyních a já si mohl chvíli jen tak lítat.

    A teda to, když jsem našel první základnu "nakaženou" nějakym divnym orgnaickym šmejdem bylo docela staršidelný. Stejně tak jako některý ty texty tam.

    Za mě zatím super.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    JAFROST: a k tomu bych dodal, ze to byl prvni zasek konzole za deset let :/
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    tak prvni ps crash, ale jinak teda ve mne hra budi ohromnou zvedavost, parada :)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    imho je to o pristupu a samozrejme o tom vedet, co ta hra je a co neni
    me prijde,ze nevim co driv. mam momentalne na mape 4 moznosti jak postupovat,kdyz pocitam i "free mode". de prece hledat dalsi a dalsi slova, upgrady, nachazet a uploadovat novy druhy, atd. navic myslim ze je lepsi nikam nespechat a hru si uzivat.maj prece do toho jeste vrazit moznost budovani zakladen nebo co a buhvi s cim jeste prijdou,kdyz se teda tomu budou dostatecne venovat. nekde sem cetl,ze uz rozjizdej dalsi indie projekt
    BLOUBEKNT
    BLOUBEKNT --- ---
    JAFROST: Nejsi :)
    KENZO
    KENZO --- ---
    Mě taky hned zabili. Mám pěkný hrobeček ;)
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JAFROST: Jsou to fasisti!
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    jako jsem jedinej, na kteryho po zapnuti hry a vytezeni prvniho kusu zeleza zautocili tri roboti sentinelove?
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja jsem dneska nasel prvni 8-slot multitool, konecne kurva!
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    vcera jsem se u toho zasekl taky ale spis z duvodu co dal. Proskakal jsem za Atlasem asi 30 systemů, Nekolikrat ho navstvil, udelal si Atlas V1 kartu a nejak nevim co dal. Na dalsi cestu za nim skacu po 4 systemech uz asi 10x ale porad se neblizim. Planetu jsem komplet udelal jenom jednu a vzdy se zastavim jenom abych doplnil baterky do warpu. Nasel jsem totiz lod co umi skakat po 4 systemech misto po jednoim a stoji to taky jenom jednu baterku. Takze vcera skakal porad dopredu a nejak nevim co delat. Je to zatim porad stejny. Vyslovene peknou planeu kde bych chtel zustat jsem nasel jenom jednu, bylo to takove pekne podzimni skotsko :D
    Chybi mi tam obsah co delat, kdyz tam nejsou kamosi
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a malá poznámka - průser jako byl Unity nebo Batman nehrálo pravidleně pořád 200 000 - 100 000 hráčů na steamu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    "ze hra s takovym hype bude vyvolavat extremni reakce."

    nemyslím si, že za zmrdy můžou tvůrci, ať už falloutu 4 nebo NMS. Protože těch co plánujou palec dolů a refund nebo hejt na metacritic (profily co maj minimálně hodnocených her) jsou v posledním roce pravidlem.

    Vsaďte se, že stejně to bude s Mafií 3. Klidně o nějakou hru.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    tech reakci na to jak seredne casto to pada at uz na pc nebo konzoli je proste moc. a defakto kazdy ma fps dropy. nekdo vylozene stastny jen obcas. ja mam to stesti ze mi to zatim nepada ale fps dropy mam hlavne pri letani a to skoro porad. v tomto ohledu to je proste spatne. mohli se na to vice zamerit a meli vzhledem ke stavu veci.
    sice jeste vcera psali na twitter co vse maji lidi delat aby jim hra bezela lepe a ze poskladali novej QA tym ktery ma vice lidi nez vyvojarskej tym ale ti meli pracovat uz pred vydanim a ne ted kdyz jim to produkuje tolik nastvanych lidi. a ti lidi jsou nastvani pravem.
    oni to museli byt schopni predpokralat. ze hra s takovym hype bude vyvolavat extremni reakce. uz to co se toci kolem toho ze se lidi nejsou schopni videt pokud jsou na stejnem bode je docela pekny priklad toho co hype dokaze s lidma udelat.
    ta hra uplne v pohode mohla byt jeste 3mesice ve vyvoji kde by probehlo radne dolesteni do dustojnesiho stavu. ale protoze jsou na samem zacatku tak verim ze to dobre dopadne. a zameri se nejdrive spis na reseni techto problemu ktere jsou odstranitelne. nez na pridavani novych veci.
    a btw. ten pop-in terenu je pri letani nad planetou ponekud nehezky. herne mi to nevadi ale byl bych moc moc rad kdyby zapracovali i na tomto a aspon pro pc kde je k dispozici vetsi vykon pridali slider kde by si lidi mohli sami urcit jak daleko se nacitaji vetsi detaily v zavislosti na FPS.

    ja tomu zatim vytykam jen technickou stranku veci. ale herne mi to prijde. OK. presto ze vim ze budou chvile ze na to proste nebudu mit naladu a budu si chti zahrat neco co me pekne povede od bodu A do bodu B za ruku.
    VICTIM81
    VICTIM81 --- ---
    KENZO: pokud to je ta vec ktera se sklada ze dvou veci tak jedna je cista surovina a druha je myslim neco co jsem snad dostal od nejakeho NPC. takze proste hrej dal o on ti to nekdo da. teoreticky pres ty radiove veze si muzes nechat oznacovat colonialni outposty a tim bys mel vzdy najit nejakeho noveho domorodce.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    připomínají mi reakce na Mad Maxe - "ale vždyť je to tam samá poušť!" :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    Já z reakcí lidí pochopil, že většina z nich vůbec netušila o čem ta hra má být a co si vlastně kupuje.
    Plus teda hromada lidí, co jinak řve na ostatní že si musí počkat na výsledky až bude víc informací a pak dělat závěr a tady ho měli hotovej hned při vydání (takový mám nejradši).

    Na hru se šešli hejti podobně jak na Fallouty, on odpovídá i ten počet nepřátelských recenzí lidí co hned refundovali. Teda dvojhodinkáři.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Ja vcera taky dobry, trikrat jsem mel ten fps drop na 10 a musel jsem to restartnout a jednou me lod vysadila do sutru, takze jsem se propad do planety :D
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Mi to vcera na gondoli poprvy spadlo az do menu, tak sem zvedavej jak casto se to bude dit a estli na to pomuze nakej budouci patch...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já se cítím takhle



    a nemam tam žádný problém, jen fps trochu skáčou, ale jinak všechno OK.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam