• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    Diskuze ohledně vybavení švédského výrobce hudebních nástrojů, typy, tricky, OS updates, patches, samples, bug fixes etc...
    rozbalit záhlaví
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    *na konci mi uteklo slovicko "napsat"
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: Tomu teda taky moc nerozumim...
    Proc by mi neco melo vykladat pohadky o "mym setupu" ...
    Kdyz se vratim k tomu AI na OT...
    Ja ho znam, protoze jsem se ho aktivne ucil pouzivanim, kdyz byl problem vzal jsem si manual a udelal ctrl+f...
    Kdyz jsem chtel nahravat a nevedel jak, tak jsem sel podle obsahu, doku jsem nenasel co potrebuju ... A PAK KDYZ SI O TOM CTES, tak to bud chapes a nebo zkousis, dokud to nedava smysl...
    K tomu zadny AI nepotrebujes...
    Stejne to musis od nej precist a pochopit, a tos mu to jeste musel pred tim cely napsat, nebo rict...
    A on te na konci posle do manualu...
    AI...

*ne nemam rad AI a ano RTFM...
    *pouzivam AI v praci k vecem, ktery se nechci ucit, ktery chci vosulit a rychle odsunout ...a tedy takhle ted vidim pozuivani tohodle OT AI... jen to vochcat

A k tomu celymu setupu a povidani s AI o nem ... Jak to dava smysl? To je muj setup prece, prece ten setup si stavim, protoze vim co to dela, nebo bude delat ne? To neni servrovna v novy praci, do ktery prijdes a netusis...

Nevim... Pomoz mi to pochopit... Na co se ho budes ptat? Co je "out of the box veci" ktery ti muze poradit...chci ti "oukeeej" a odkejvat ti to...
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: hele ja se vlastne divim , ze Ti ze Svedska nenapisou rovnou z tovarny at jim navrhnes novej stroj :))) klauni jedni
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: me to prijde jako docela dobrej napad, nasypat to do LLM agenta a pak se jen ptat na konkretni veci dle potreby, prijde cas kdy si nekam nasypes celej svuj setup a budes si povidat o out the box vecech a jako bonus dostanes treba halucinaci ktera by Te samotnyho nenapadla :)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    chtel jsem aby mi dal navod na ten projekt kterej mam udelanej na "djovani"... popsal jsem mu presne co chci, a on mi to akrorat cely zopakoval
    a asi aby me potesil, mi napsal, ze si mam precist manual a nastavit to podle nej :D a na konci mi dal odkaz na manual... (a za to ma muj RESPEKT :D)

Remember, these are just general guidelines based on your request. The actual settings and configurations will depend on the specific requirements of your DJ set. Always consult the Octatrack MK1 manual for detailed instructions and explanations of these features.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: To je pro klauni?
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    https://octatrackassistant.com/

LLM Agent natrenovanej na oktu mk1/mk2
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    background dela OT z toho co hraje digitone
    chord, takovej protikopakovej "ding" a jeste takovy kovoy "aaaaa" na prvni je digitone
    a4 jsou takovy "prihravky", 2 casti a treti je noise hajtky...
    digitakt ma 727 clap, 707 hajtky do "rozjetejch" mist, nebo na rozjeti...
    tr8 808 kopak a zbytek je 909 kit

19 Jamuary 2025
    https://youtu.be/RlnK4i09KFg
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Digitakt 2 MORE IS MORE message on bootup - Digitakt - Elektronauts
    https://www.elektronauts.com/t/digitakt-2-more-is-more-message-on-bootup/

Co vy, ja se culim...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Ten Dn2 je zubatej bubak! Monstrum...
    Jako kdyz jsem prodal SN, a zacal se vic venovat DN, tak rikam, je dobra, vedle mam A4, tam mam 4tracky, tady taky peck - jedno subtrat, jedno fm...
    Pak rikam kde mam SN, chci rychle nejaky kopaky...a najednou rikam, s xim pujdu na jam, abych pojmu vsechno a nemusel nadavat, ze nemam samply...
    Nemam "groovebox"... A ta D2 je ted snad jeste vic nez SN...
    Uplne se odklonila od ty Tonal / synth seq cedulky, kterou jsem pro ni mel do Groove box drum synth fm poly VA drone box... A kompresor na konci?
    A nema uz ruzovy ani zeleny tlacitka... Uplna Tma ..a laska
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SUN_VU_KUNG: Do ted bych DN popisoval jako fm pokračování na Analog4

Ted je to spis nekde mezi dn a syntaktem, vic groovebox
    DOSTA
    DOSTA --- ---
    ten DN2 vypada dobre teda
    SUN_VU_KUNG
    SUN_VU_KUNG --- ---
    GREGOR_PRIDE: ještě jsem to neviděl, je to o hodně lepší?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    davam DN1 na midi za 12,5
    kdyby to nekdo chtel tady, neco slevim...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    poslu svoji jednicku az bude tohle dostupny...
    nekdo zajem?
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Review: DIGITONE II vs OG Digitone // Everything new in Elektron's Digitone 2 // Detailed tutorial
    https://www.youtube.com/watch?v=ZahfQFia6Ig

WTF KURVA PICO UFFF MAMO POMOC
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Digitakt2 update fw 1.03
    OVERBRIDGE SUPPORT

Ale bacha...

Losing all output (Analog L/R, USB Out and Headphones) after sampling from USB IN. Messing with INT TO MAIN and USB OUT does not change anything.I’m on Firmware 1.03

Hi. It’s a known issue, will surely be fixed soon.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Jsem ho prodal lred 4ma dny...
    Syntakt NEW Machines & more : OS1.3 update
    https://youtu.be/R2d0jff745w?si=_CS5P8Rs0h3DprRj
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Ono to nakrasne muze bejt taky nejakej mastupce Monomachine...
    To VA tu nekdo uz zminoval (Virus)
    Wavetable, FM...
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    VEX: Tak na syntaktu mas taky klaviaturu i peo drumy...u FM "kdyz to nehonis po spravnejch pomerech abys mel spravne naladenej zvuk, muzou vznikat ruzny modulace...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam