• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přístup odmítnut.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TMHElektron: Magic Music mashines!
    Diskuze ohledně vybavení švédského výrobce hudebních nástrojů, typy, tricky, OS updates, patches, samples, bug fixes etc...
    rozbalit záhlaví
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    BRUTOL: Global bpm neni
    BRUTOL
    BRUTOL --- ---
    Takovej blbej dotaz včera jsem hrál dj set a abych se nenudil vzal sem si k tomu cyclese dá se tam někde nastavit globální tempo ?? Když to nemá midi in clock jakže jsem ty paterny měl v té mašině každej v jiném tempu:)) tak byla sranda bez než jsem si to uvědomil proč se mi to po každém přechodu na jiný patern rozskocilo ...

Taková blbost ale kdybych náhodou takle ještě někdy hral .... Celkem sem si to užil
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    SMETI: byl to fresh projekt a prvni track co sem si naloadoval a pustil jako podklad

netusim , prijde mi to jako nejakej glitch kdy to blbe bootlo a nebo nacetlo ten soubor z karty nebo tak neco
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    GREGOR_PRIDE: mozna jo, vedome ne, a nebo preskocil sam, netusim ... jo byl to ten pripad kdy se neveslo a bylo to sekly (a ono bylo i slyset zpomaleni) , bylo to v cerstvym novym projektu tak me to zarazilo , ale je divny ze stop play to na chvili vyresil a po tom restartu se to spravilo uplne
    SMETI
    SMETI --- ---
    Nebo sis zapomněl vrátit crossfader zpátky z nějaký scény ne
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: Nemohl sis hejbnout dolu s RATE? to by mohlo hrat pomalejs...to wavko...
    Ale "neveslo by se" - slysel bys, ze je useknuty
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Wav
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Loop v okte, beat konkretne, bez midi, proste se to bez duvodu.zpomalovalo
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    CHINOXR: "loop" mysleno clock ven, nebo wavka v octe... Nebo jestli hralo oboje, jak externi veci, tak wavka...

- co se rozsynchronizovalo? A co zustalo rovne
    CHINOXR
    CHINOXR --- ---
    Vcera mi zadriftovala Okta mk2 kterou mam jako master clock ... chvili jel loop v cajku ale po chvili se trochu zpomalil a pak uz nenavazoval , play to zase srovnal ... nevite nekdo cim to muze byt? po restartu uz to nedelala
    TMH
    TMH --- ---
    GREGOR_PRIDE: jou provedu, přeflešnutí nepomohlo.
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    TMH: Napis na support...
    Zkusil bych preflashnout... Vymenit baterku na desce?
    TMH
    TMH --- ---
    WTK: no teda z toho co píšou těch booting issues tak bych se nedivil tem studeňákům, ten můj se chová hodně random a z dříve velice spolehlivého stroje je něco, co už se mnou nemůže jezdit nikam, jako dlouholetej elektron fanboy dávám palec dolu. to nedalo ani 3 roky mejdanů.
    WTK
    WTK --- ---
    TMH: to zamrzani se mi ted taky parkrat stalo s tim po vanjovi, rikal jsem si ze tomu jeste chvili dam a pak tam zacnu dovnitr koukat po studenacich, tady rikaj kdyz nestartuje tak zkusit pres boot menu https://www.elektronauts.com/t/digitakt-stuck-on-boot-screen-resolved/61476/4
    usbcko mi tehda blblo u ar a elektron to chtel poslat k nim, tak jsem predtim jeste otevrel, prohral kontakty u toho usb cipu a od ty doby byl ok.
    TMH
    TMH --- ---
    Mno tak mě velice ošklivě vypekl na akci Digitakt 1, zcela přestal brát transport + clock jak z midi portu tak USB. Usb rozhraní navíc v macu vůbec není vidět/rozeznáno/připojeno, navíc při bootingu v každém třetí zapnutí/vypnutí zamrzá na Elektron logu. (vyměněny kabely, vyzkoušeno na více počítačích) Na tohle téma je příliš mnoho keywords a blbě se hledá podobnej případ, někdo nějaké rady, zkušenosti než ho vyhodim z okna? Díky!
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    GREGOR_PRIDE: Zitra Digitakt2 + Digitone2 1.10
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    Vrabci na strese rikaji
    Update Digi2 modelu bude 13.brezna (o Digi1 nevim)
    Mimo kopce novych uzivatelskych moznosti, se do Digitaktu2 vraci mono samplovani a do Digitone2 se vrati chord mode, upravenej, s vice moznostma...

bude i novej OVB, digitone2 stale nema plugin, ale podle vseho by mohl prijit pak s dalsim updatem (tipuju)
    GREGOR_PRIDE
    GREGOR_PRIDE --- ---
    SMETI: Do roka a do dne! Smetikhaaare
    Sazim obed, ze ti bude chybet!!
    :)
    SMETI
    SMETI --- ---
    ja premejslim ze pustim octatrack mk1
    kupoval jsem ho nekdy koncem 2021 od ID DOSTA, ma vymeneny vsechny enkodery cca v pulce 2022
    je nepoblitej a nesmrdi, myslim ze k nemu mam i krabici. Jediny co tak ma malou jakousi tecku na display, ktera po zapnuti v podstate neni videt
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam