• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: nic :\ jsme to zkousel i stim stahovakem stim pootocit a nic
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: stahovák na volantu, a šroubovat oprenej o hřídel, to nejde?
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    sundaval tady nekdo volant na zete ? stahovat ani tosenim to nejde viz. pic.

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak co vaši talosi tenhle rok, makali, nebo se srali? :))
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: jo to jo tohle není extreme 4x4 to je podle mě na takový to "Byl jsme na korsice a jel jely jsme strašnou divočinou" po pískový cestě kde místnák jezdi z cimkoliv ....
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: za sebe říkám, že když bouda přesahuje přes kola, je to nahovno:) (u mě to je asi deset čísel)
    u auta do terénu možná ještě víc, jak nevidím na kolo v zrcátku tak jsem nervózní..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Turbo Daily 40-10 4x4 in Nordrhein-Westfalen - Extertal | Wohnmobile gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-turbo-daily-40-10-4x4/533166912-220-2511
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    tohle [ ADIK @ DODAFKY, BUSY, NAKLADAKY, .. home is where U park it ] je lepší kauf ve stejný kategorii
    ADIK
    ADIK --- ---
    JENDAVB: moc pěkný, akorát se někdo o 10k seknul v ceně :)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    RSZ: taky si řikám že až jedou budu muset dělat upgrade kuli rodině kde na tohle vemu :D
    RSZ
    RSZ --- ---
    JENDAVB: krásny, hovno najeto, klidně bych si zařádil v bahně a potom leštil, ale 24k € mi žena nedá:)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Turbodaily 40-10 WM 4x4 Allrad in Bayern - Poppenhausen | Wohnmobile gebraucht kaufen | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-turbodaily-40-10-wm-4x4-allrad/517715513-220-6857
    RSZ
    RSZ --- ---
    _A5_: mám tu 2.8, a slabší bych to nechtěl ani náhodou, kopce pojedeš tak 50, a spotřeba asi nebude žádná hitparáda (teda mně 2.8 bere tak 15, ale jezdím pilu:)
    _A5_
    _A5_ --- ---
    RSZ: Maxi skrin. Nicmene u obytnaku neni sila motoru zas az tak dulezita. Kdyz to pojede 110 a bude to zrat nejak rozumne do 12-13l, tak by mi to prislo jeste ok.
    RSZ
    RSZ --- ---
    _A5_: jakou variantu? na furgon (malej) by to možná šlo, ale na maxi nebo na skříň to bude slabý..
    _A5_
    _A5_ --- ---
    Jak jsou na tom iveco daily s motory 2.3l [85 kw] z roku 2004? Ty asi nebudou mit zivotnost jako ty 2.8, coz? Ma smysl kupovat neco s timhle[2.3] motorem a s najezdem 300 000?
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    KRUPAN: No já mám na mysli tenhle facelift a tam žádná outside anténa není.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam