• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Daily Turbo 4x4 - Slovensko, prodám
    https://auto.bazos.cz/inzerat/71218336/Iveco-Daily-Turbo-4x4.php
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: já už si to moc nepamatuji, co jsem vypad z ak. určitě váhy vzduchu mm jsou Čína a to je veleshit, pak termostaty, vodní pumpy, palivový čerpadla. světla asi Polsko, něco Itálie, něco Turecko.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: to jsem nezkoumal, ale stejně asi dneska moc nenaděláš ne?!
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: tak hlavně aby to nebylo čínský marelli... :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    tak už jsem na jaro v kompletu, v bedně je chladič (btw za dvojku sem nečekal originál)

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    Iveco Daily 4x4 40-10 in Nürnberg - Aussenstadt-Sued | eBay Kleinanzeigen
    https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/iveco-daily-4x4-40-10/586212094-220-6834
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: jenže naftu vemes všude, s cng je to ještě na štíru. všude podelany LPG :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: tak 400kiláků mám dojezd i na naftu - malá nádrž, a 15l spotřeba;)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    a do příští dailyny půjdu do cng! :)) ještě by mohli poladit ten dojezd, pac 400km na plyn se dá, ale pak je tam na dojezd pár litriku a to už smrdí, že někde zkejsnes :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    btw. musel sem objednat novej chladič, teče, a podezírám děti, protože v místě kde teče vypadá něčím rozšťouranej přes gril:)
    naštěstí je to za pár korun /2500/, ale výměna bude se shozením masky na celej den..
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: já tak 10 tisíc, víc asi ne.
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: nevím, celkem hovno, asi dvacetinu toho co najede každý pekařský iveco:)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: v diferaku před dvouma rokama. kolik máš nájezd?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    RSZ: vubec.. resp. letos asi pujde prevodovka na generalku tak to vymenim, ale..
    RSZ
    RSZ --- ---
    dailyna má předepsanou výměnu oleje v difu a převodovce co dva roky, děláte to nebo na to serete? Já měním oboje poctivě, ale při tom mém ročním nájezdu mi to přijde trochu zbytečný..
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    hm, nekdo blbec smazal nastenku... :)
    RDM
    RDM --- ---
    FEEX: ..pro bus jedeme příští týden..ale s děckem se mi už nechtělo trávit mejdany se zbytkem oddílu v karose nebo v liazce, takže separátní cigánbóda..
    FEEX
    FEEX --- ---
    RDM: pěkný, čekal sem další bus :)
    RDM
    RDM --- ---
    ..jsme si s manželkou pořídili na vánoce..

ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    zdravim taliany! ..hele jak je to s tim ivecem a prestavbou na obytny? kdysi sem nekde ´v dodavkach zaznamenal ze zastoupeni iveca v cr se k tomu stavi dost vlazne resp. napisou jen papir ze prestavba jedine u autorizovanyho vyrobce prestaveb? je to pravda? dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam