• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    Iveco Trakker AD260T41 Dakar Limited Edition: Recenze / Recenze / Články / bagry.cz - vše o stavebních strojích pro zemní práce
    http://bagry.cz/cze/clanky/recenze/iveco_trakker_ad260t41_dakar_limited_edition_recenze
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    ADIK: koukám po 4x4 asi půl rok a tahle je tam od začátku prázdnin
    RSZ
    RSZ --- ---
    ADIK: jj
    ADIK
    ADIK --- ---
    RSZ: Ranná?
    ADIK
    ADIK --- ---
    dobrá cena na čtyřkolu..

Iveco Daily 65C15V Achleitner Allrad 4x4 Maxi Kasten als Kastenwagen in Hamburg
    https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=250479944
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    neválí se někomu prosim na prodej na daily tři to malý okýnko u spolujezdce (to u zrcátka)? nějaká špína mi to rozbila a vykradla...
    RSZ
    RSZ --- ---
    víkend

KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    KATCHABABA: Nejlépe všechny kolem dokola, protože ty plasty tam jen tak levitujou :D
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    Nemáte někdo tip, kde sehnat lemy nejdelší verze 35s13 ? Klidně i v německu, něco jsem googlila, ale asi blbě...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ta VI rada je krasna, konecne to ma zas krasnej cumacek, coz od II ky nebylo, kratky bez zobaku. Jen si budu muset tak 15 let pockat nez dosahnou ceny me dostupne . . . Akorat nevim, jestli se v dnesnim svete vubec pocita s takym doztim. facelift a asijsky oci mnam.
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    na muj vkus se to smeje až moc! .))
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: líbí, zvlášť proti té předposlední
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    jak se vám líbí ta poslední verze vůbec? za mě top
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ
    RSZ --- ---
    tuning:) přibejvaj mi ťukance od kamínků na haubně, tak jsem si říkal že ta lišta trochu pomůže..

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    DRASTICS: dobra mafie :)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    z leva do prava

r.v. 1993
    r.v. 1992 5ti tunka
    r.v. 1994
    r.v. 1998
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Ach jo, to je k nasrani, prijdes do Kelly i s velkym technicakem a reknes ze chces olej do diferaku, na to se zeptaj kterej, tak mas radost, ze velkej technicak zajisti to, ze si ho odvezes a on ti rekne na tohle auto muzou bejt dva - no a muzete mi poradit? Ne, zavolejte do Iveco Servisu. Aaaaah. To samy s prevodovkou.

Delame zaservisovani pred cestou na vychod, tak nevedel by nekdo presnej typ oleje do prevodovky a diferaku, at muzem dolit/vymenit. Vse varianty Iveco Dailly II. Díky moc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam