• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: tak to zas prr, to je porušení etiky! to je jako kdyby doktor vykládal o svých pacientech!:)
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: jeste kdyz jsem delal v kelly, tak byl robootek u mne pecenej varenej, kazdy dva mesice zadonil o slevicku na dilecky, porad neco vysrany :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    ROBOOTEK: ukaž prahy a spodek kastle a můžeme dál vtipkovat:)
    naší italský avii je bezmála dvacet a puchýřek na kastli bys hledal těžko, rám je standardně olezlej, ale prorezne tak za dalších 30let

KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: a kolik se dava u mb do kapsicky, aby proslo? ;))
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    tak ja ho mam vyrazenej taky do ramu u predniho kola ..ale je to MB :))
    RSZ
    RSZ --- ---
    ROBOOTEK: mám vin taky v hajzlu, davají to na rám k přednímu kolu a když to trochu orezne tak je v prdeli. idiocie.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: :)) no on to ital dava chytre na ram a to je samozrejme za nejakou dobu v prdeli. tak se vinko pred ctyrmi lety prerazilo, pred dvouma rokama akorat volali, ze nemuzou to prerazeny vin najit, pritom to maj v papirech a jeste jsem jim to rikal. ted nevim, co s tim vymejsleli, uvidim az si pro to pojedu, co mi k tomu reknou
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN: to ti muzu rict rovnou.. italovy zacala siesta kdyz byl v zrovna v pulce vinu ;))
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    RSZ: jasna paka :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: s emisema taky v pohodě?
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    ROBOOTEK: to u iveca neni treba ;)) vse legal. akorat zas neco laborovali s VINem, to si jeste zjistim co tam spekulovali
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    KRUPAN: kolik bylo do kapsicky? :D
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    juchu, na dalsi dva roky klid, vse cajk! bozi ital :))
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    AZTEK: tady to máš ,snad ti to pomuže

AZTEK
    AZTEK --- ---
    ONDYXINNYX: Tak hodil by se mozna celkove. Takze spis poptavam nejakiu zdigitalizovanou verzi. Ale na zacatek jestli muzes postnout aspon fotku stranky s varovnejma ikonkama na palubce a tu, kde jsou pojistky? Diky.
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    AZTEK: k dispozici ho mám . ale zbavovat se ho nechci . co v tom potřebuješ?
    KOLCI
    KOLCI --- ---
    Pár řádků od majitele SCAMu, kterej teď patří pod Iveco... https://nomadem.cz/scamem-v-zemi-skipetaru

AZTEK
    AZTEK --- ---
    Nemáte někdo k dispozici uživatelský manuál na Daily III (35, rv. 2002)? Díky.
    RSZ
    RSZ --- ---
    ADIK
    ADIK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam