• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    RSZ
    RSZ --- ---
    KRUPAN: jestlipak si měnil olej jak je predepsano? Je na to prý háklivý.
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    tak, diferák v píči....kdyby někdo věděl, tak budu rád! 35S13, r.v. 2003, poměr 15:40
    DAKDAK
    DAKDAK --- ---
    Ahoj vsem. Menil jste nekdo chcipak - elektromagneticky ventil co zastavuje privod nafty na Turbo Daily rv 91 ? Nejde mi povolit, dostanu se na nej dobre a mam i velkou páku... takze jediný co asi zbejva je vyndat cely cerpadlo a pokracovat na stole.... nebo nejakej fígl? Proste je to zarostly v tom hliniku...
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    DRASTICS: je to tak, jsme v kontaktu pres Hanze, ale ten si neni jistej tim, jestli to tam bude pasovat, pac ty tvoje iveca jsou novejsi, proto se na to tady ptam..tusite nekdo?
    Lisku jsem sice prodal ale loni zase koupil zpatky:)

vsem ostatnim dik za tip, uz jsem dostal stejnej od x jinych lidi mimo nyx, komoransky iveco vrakoviste je slavny!
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    DRASTICS: Nenabizim jen sem upozornil na nahradni dily a doufal sem ze se k nim nekdo prihlasi, vzdycky tam na ne cumim kdyz jedu kolem
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    BIGHEAD: nenabizej co neni tve :)

jsme v kontaktu pres heinze predpokladam . . . ja myslel zes Lisku prodal? :D
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    BIGHEAD: jj kolotočí torzo-flotila!! :))
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    SHAMOT: napiš id drastics
    BIGHEAD
    BIGHEAD --- ---
    SHAMOT: Hele v komoranech se na parkaci povalujoj tri vraky nebo tak nejak
    SHAMOT
    SHAMOT --- ---
    ahoj, pres zimu mi mysi rozhryzaly kabely pod palubkou na ivecu 35.10 z 1989, nevali se vam nekomu doma vrak, z kteryho by se dal vykuchat kabelovej svazek?
    pripadne tusite nekdo,jestli bude ten svazek stejnej u novejsich ivec ?
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    cus, nema nekdo, nebo aspon tip, kde za levno, ale ve 100% stavu i s pasama, sehnat trojsedacku druha rada na 35s13, 3. gen, r.v. 2003??
    AUTODILYNIKY
    AUTODILYNIKY --- ---
    Ty zdni dvere slouzej jako lodka s pruhledem na dno
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    aj
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    koukam neska me nic nevychazi.. :))
    [ STB23 @ Mercedes-Benz ]
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ADIK: no ted beze srandy.. posuzovat reznuti kastle vs leta je trochu zavadejici.. zalezi kde auto jezdi.. jestli jezdi v zime u more .. myti.. voskovani atd.. zimni prking pod strechou atd.. ale to ze zrovna na tehle novejch variiich setrili na plechu je znamo no.. tanhle motor dekl je asi nejhorsi misto jinak to ale neni zadna traga.. ja mam starsi verzi a teda takhle chycena neni..

kazdopadne jestli se mam navazet tak zase ital umi potrapiut pekne s elektrikou a kamosovi treba ulitl v zatacce celej obytnej box (byl i nekde clanek ve zpravach s vtipnym nadpisem.. sneckovi upadla ulita..) box byl origo od iveca.. + pak mu jeste ulitl pist v motoru.. takze motor k.o. a to to melo nekde kolem 150tis. najeto.. takze nejakej puchejrek na kastli? sere pes!! sou dulezitejsi veci

tak a do me!!! ;)

p.s. ja mam ale jinak iveca rád!! fakt!! :)
    ADIK
    ADIK --- ---
    ROBOOTEK: to je jenom realita kterou si valna cast nyxu nechce priznat :)
    ROBOOTEK
    ROBOOTEK --- ---
    ADIK: ..co my to tu kazis?!! :))
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    MB jje diagnoza na celej zivot, Iveco leckdy zapomenu kde jsem zaparkoval a stejne ho nakonec najdu :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam