• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KRUPANIVECO - italská nádhera
    VACA
    VACA --- ---
    TUKI: To je docela fakt balik. Cca pred pul rokem cca jedna probehla v nejaky diskuzi na nyxu. A tak ted nevim jestli je tahle hodne draha, a nebo tamta byla hodne levna:)

TUKI
    TUKI --- ---
    SYKES: pokud máš dost peněz, je tu jedna na prodej..
    SYKES
    SYKES --- ---
    super, díky všem, našel jsem řadu zajímavých věcí k tomu :)
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYKES: a na velkých kolech je standardně i dneska, narozdíl od jiných 4x4 vanů https://www.google.com/...h&sa=X&ved=2ahUKEwir4arT_ffjAhVPUBUIHVf4DsgQ_AUoAXoECAoQAQ&biw=360&bih=631
    RSZ
    RSZ --- ---
    SYKES: iveco mk2 4x4, poměrně běžný pracovní náčiní na západě, tohle v obytné úpravě..
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    SYKES: Delaly se 4x4... letos ve spanu jsem potkal i novou dailynu 4x4 v nejaky special uprave..
    SYKES
    SYKES --- ---
    ADIK: nějaká krátká, vysoká a s extra velkejma kolama, ne? :) To se fakt dá z běžný dodávky udělat takovýhle expediční bestie a dostat na to papíry? To jsme myslel že je možný jen v Americe :) super ...
    ADIK
    ADIK --- ---
    SYKES: stara dailyna ;)
    SYKES
    SYKES --- ---
    Zdar, včera jsem potkal tohohle krasavce - a moc se mi líbil.
    Neporadíte někdo co to je za stroj, abych si k němu dohledal více informací?

DAVO
    DAVO --- ---
    Nemá tu někdo iveco eurocargo na 17,5 kolech a nezměřil by mi rozteč šroubů kvůli krytům. Díky
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    FOSSIL666: lidi to zhuntujou když s tím jezdí jak debilové. oni udělají to samý i s 3.0, ale ještě to jede, a když to kupuješ tak to nepoznáš. hledáš něco s čím ideálně jezdil dlouho jeden člověk. Iveco má zdaleka nejlepší kabinu a posez na dlouhý cesty - resp. ty starší po kterých pokukujes.
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    BACCARA: dle zkusenosti z firmy.. vim o ivecach prd..:-) budu rad za kazdou radu co muzu predat dal kamosovi..diky
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    FOSSIL666: a proboha proč nebrat 2,3 Iveco? ty motory jsou nesmrtelný
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    KRUPAN: Ok, uz mi bylo ted receno v dodavkovym audytku ze 2.3 motor nebrat... kamos na roce vyroby nejak nebaziruje, spis aby to nebylo shnily a motor v cajku (ceka ho ted go na t5)...diky moc za radu
    KRUPAN
    KRUPAN --- ---
    FOSSIL666: ja bych bral motor 2.8, klidne bych se podival na starsi generaci, nez jsi poslal
    FOSSIL666
    FOSSIL666 --- ---
    Ahoj! Mám prosbu, kámoš schání velkýho furgona, LT, Sprinter, Ducato, Iveco.. na znacce mu vylozene nezalezi, chce to na praci (vozeni insta materialu) plus si do toho udelat mensi vestavbu, kdyz bude mit praci nekde dal od domova, aby tam moh bejt v aute nekolik dni...

v Praze jsme ted objeli co se dalo, ale vsechno shnily predrazeny shity, ted mi posilal, ze objevil tohle, ale je to v Brně.. https://www.sauto.cz/uzitkova/detail/iveco/daily/18106882

Neměl byste náhodou někdo cestu kolem a chuť to aspoň zevrubně omrknout, abychom tam nejeli 250km po D1 a pak to byl vrak??
    Btw. jakejma motorum u Iveca a Ducata se vyhnout a jaky jsou drzaky? Vim, že některý motory tam byly stejný (starý 3 litry??) ale těhle značkách nemám vůbec přehled..

díky moc!!
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    Jo vejfuck,sory
    KATCHABABA
    KATCHABABA --- ---
    ONDYXINNYX: koncovou trubku vyfuku, ci ceho?
    ONDYXINNYX
    ONDYXINNYX --- ---
    KATCHABABA: ahoj poptávám koncovou trubku za tlumicem v dobrým stavu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam