1) imo nejlepsi je Wilson pro zacatecnika, aby si osahal hru a jeji mechaniky. Jakmile trochu vi, ktera mlati, smele vyzkouset ostatni postavy.
2) me je zatim sympaticka Wendy s duchem, ma dobre hlasky a duch je pomerne silnej pet, co vycisti pavouky apod. nejvetsi nevyhoda je, ze kdyz duch umre, tak trva nez ho muze znovu vyvolat.
3) zkousel jsem meat a 3x twig a nebylo z toho nic jedleho.
4) vcera jsem se stal obeti hanzova syndromu. tzn. hral jsem solo nez dosli ostatni a jak dosli, tak jsem zjistil, ze jsem vyhorel uz se mi nechtelo hrat. dam dneska ve 3.
5) svet + jeskyne nejmensi co to je pri generovani sveta je podle me super. ta mapa je stejne obrovska. nevyhoda je, ze se to muze hodne spatne vygenerovat. (muj dojem) tzn. kravy tam jsou jen jednou a nevhodne oproti nejvetsimu, kde jsou (asi) vickrat.
6) hrat od jara me bavi vic, protoze je ta hra zase jina s jinyma problemama. nebavi me 500x zacit podzimem. pro me zmena = zabava. chapu ale, ze me prehlasujete.
7) libi se mi postavy, co neporusuji pravidla hry. napr babka co obejde hledani zlata je mi nesympaticka. me bavi, kdyz se hleda zlato a clovek ma radost, ze ho najde spousty.
8) moc by me zajimala hra, kde by jsme zvladli nejen prezivat, ale dokazat ovladnout technologie a magii.