• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tady vidím se blíží zase x hodin v restauraci na Hlaváku.
    Celkem jako must have, top steel attackers na hodne dlouhou dobu, opakovana fusion ZADARMO, a jeste navic muzou bojovat i v dynamax raidech (coz hadam znamena, ze se blizi release eternamax Eternatuse). Akorat protoze nejsou dynamax, tak se jejich utoky/stit budou levlit dustem.
    Doufam to bude hlavne znamenat, ze tim padem budou mit ty lidi, co ted chodi dynamaxy s bulbasaurem, do libovolneho raidu aspon 2x tohle... :-)

NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND: ve 4 lidech stacilo mit jednoho jedinyho venusaura (kazdej) a aani nemusel bejt vymaxovanej. shiny trosicku zavidim :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    odkaz vypadnul:
    From the latest datamines of version 361.0: REMOTE TRADES : TheSilphRoad
    https://old.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/1kj20wp/from_the_latest_datamines_of_version_3610_remote/
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zajimavej datamine, vypada by se mohl ve hre objevit jak remote trade (mam desitky lucky friendu z random casti sveta), tak wonder trade!

zajimavy teda bude hlavne jak to monetizujou, pripadne jak dosahnou toho aby remote trade mel smysl, kdyz ve hre neni zadna forma komunikace
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    ještěže mě tohle minulo :P
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak tohle byla zatim nejhorsi dynamax akce na Vaclavaku, priste zkusim tu Letnou, třeba je na kopci vyšší hladina IQ, nebo tak něco. Když ponechám stranou, že na Václaváku nikdy, ale prostě nikdy nejsou žádný spawny vedle sebe (i u nás na sídlišti je jich víc než tam), a lidí je tam jak sraček, tak jako dneska třeba hned první fight se mi až na sedmý pokus podařilo naskočit někam, odkud lidi nevyskočili ještě před startem. Já to nechápu prostě. Jaká může být něčí motivace vyskočit před startem, nebo těsně po něm, tuplem když je tam teď nějaký bug kdy není vidět, s čím lidi naskočili? Dovedu si představit jedině, že je parta co chce hrát jen spolu, ale zase jak velkej musíš být čůrák aby sis prostě nešel někam stranou, a snažil se o to v davu, a ruinoval hru desítkám jinejch?

Rozhodně to nebyla jen moje zkušenost, někdo tam kvůli tomu dostal vysloveně hysterickej záchvat a začal tam řvát jak na lesy, tak jen cítím nutnost podotknout, jestli to tam někdo viděl, že to nejsem já, já trpím potichu a zanadávám si až zpětně tady! :-)

Plus teda jako ve hře pokemoni vidět nebyli, ale v dynamax fázi jo. Když tam pak vidím bulbasaura, tak bych jim ten mobil fakt jako na místě hodil do kanálu. Většina těch fightu jde dat ve dvou s dokonale vyladěnou partou, takže ve 4 prostě stačí jen trošku snahy a úplně průměrný pokemoni. Jsem pak ke konci i koukal přes rameno někomu, kdo stál ve stínu vedle a tam měl zrovna charizarda, super užitečný na vodního pokemona, a i jsem se ho zeptal proč to jako dělá. A prej ty 3 pokemony, co měl připravený, už nechal v těch předchozích fightech. OMFG, to mi ani nedošlo předtím, že možná lidi dělaj... :-(

První dynamax víkend, kdy jsem prostě neměl nervy ani na to, dát těch 6 fightů, co jsou zdarma, a po prvním shiny jsem to zabalil...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: je to sirokej zaber, jen neni jasny jakym zpusobem ty ukoly na trenink budes dostavat (a hlavne proc tomu rikaj year long, to me desi trochu)

Hele jako GBL jsou fakt nulovy naklady, kdyz nepodlehas tem zmenam v meta, a jedes proste jeden tym, kde uz dokonale vis co proti cemu hrat. Moje shadow Victreebel nekde z top 10 po x sezonach nerfu je aktualne rank #405 v great lize, stejne furt s tim samym tymem vyhravam... :-) Samozrejme pote, co jsem odtankoval nekam na rank, kde to funguje. V ultra lize uz to taky mam celkem v ruce s tymem co hraju nekolik let, akorat v master, ktera nastesti neni casto a vetsinou ji muzes vyuzit prave k tankovani, to nefunguje uplne dobre, protoze nahodne narazis na tymy lvl 50 novych pokemonu.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak já tím tréninkem myslel i věci, co ve hře ještě nejsou. Nějakou formu tréninku ne-jen pvp a nachození km, ale třeba i nějaké kvízy, třeba na útoky a jejich typy, co jaký pokeš může mít atd.. ale chápu, dojí prachy z toho co už existuje, takže to bude kombinace fight in raids, pvp + walk with your buddy. super. Já pvp jedu třeba jenom great ligu, protože je to resource demanding AF. Teď se snažím i ostatní ligy, abych mohl postoupit na další lvl, ale fakt mě nebaví vyhrát jednou z 10 matchů a udělat tak 30 výher.. #pěknápruda
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: ok, tak jsem to podcenil - gold bottle cap podle datamine vypada, ze bude fakt odmena za premium battle pass. A stejne jako lucky trinket casove omezena.
    Nicmene krome toho by mela byt nejaka silver verze, co bude ziskatelna jinak, podle tech textu nejspis gold ti udela z libovolneho pokemona hundo, kdezto silver asi trenuje jen jeden stat? Tezko rict.

And btw "year long training course", lol... :-) Je tam i seznam ukolu, co se musi plnit, aby ten trenink nejak progresoval, vesmes ocekavane veci, spousta GBL.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: hmm, tak zrovna tohle bych veril bude v zakladu zadarmo, a nejspis nejak extra rychlejsi boosty za penize.

Ta jejich monetizace me taky sere cim dal vic, tady treba ted milkujou Kubfu snad pul roku uz v eventu, a ted bude finale, kde musis dat 30 raidu abys ho evolvnul, a ma dve formy, a ty samozrejme mas jen jednoho (pokud jsi uz nezaplatil driv). V minulosti vzdycky dali neco za penize jako bonus, tak to pak za nejakej cas bylo v jinem questu zadarmo, ale tentokrat je druhej Kubfu za 8 dolaru. Jako... to mi prijde greedy as fuck, prece nebudu platit raketu za jednoho pokemona, ktery je jen pokedex zapis, abych pak zaplatil jeste za raidy, a slavnostne si sveho 10/11/11 nebo tak neco evolvnul? Navic dynamax, kdyz nekdy v budoucnu bude gigamax verze. Toz leda nasrat, soudruzi.

V shopu je ted asi 7 ruznejch extra passu, se v tom ani neda orientovat.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Škoda, že to vypadá na placenou věc z battle pass. Bylo by fajn, kdyby jsi měl sadu questů na vylepšení IVs a za příplatek bys mohl např těch bodů víc. Takhle to bude jak lucky trinket. Zadarmo by to bylo super, za 5 $, nebo co ten battle pass stojí to není úplně drahý, ale stejně se mi to nechce platit. :)

Ale mě to teď nějakou dobu spíš nebaví, než baví, takže já jsem teď slanej obecně.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    zajimavy
    at uz to bude mit limity jako chce, tak to vypada, ze z 98 to udela hundo s jistotou snad...

*EVERYTHING YOU NEED TO KNOW ABOUT BOTTLE CAPS & HYPER TRAINING* New Community day leaks Pokemon GO
    https://www.youtube.com/watch?v=etLgXiFQyIY
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: ono to asi zafungovalo, web ale ukazal chybu
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    NOKOS: Mně to funguje
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: Došlo k neznámé chybě
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    907andLIKO

Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=907andLIKO
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: však píšu, že není třeba skill když tankuješ - tj. úmyslně prohráváš, aby sis srazil rank na hodnotu, kde pak později, když na tom záleží, vyhráváš snadnějc. Jsou lidi co jedou až někam k nule, kde ale může být problém narazit na soupeře pak, já většinou tankuju jen tak někam k 1200-1400. Což už je hranice, kde pak můžu konzistentně vyhrávat 3:2 nebo 5:0, podle toho co zrovna chci farmit - protože tam jsou lidi co taky prohrávají schválně, nebo to prostě neumí. Maximálně občas narazíš na někoho, kdo dělá to samý co ty, a taky zrovna chce vyhrát... :-)

Reálně není nutné utrácet za pokemony pro různé limitované ligy, pokud to nechceš dělat pro zábavu jen, takže ti stačí tým pro Great a Ultra, kde v žádném případě nepotřebuješ lvl 50 pokemony, takže na lvl 44 jsi tam naprosto v pohodě. Master liga je horší, speciálně teď třeba jak byl Kyurem, tak jako když z 25 lidi jich 20 leaduje Black/White Kyurema, tak to jako... masakr. Ale i tam můžeš v klidu hrát úplně bez legendárek, s pokemonama kde máš na lvl 44 dost XL candy.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MEPHISTO: Do těhlech úkolů, pokud jsi na rank 20 a výš ti stačí jen dostatečně dlouho "tankovat" (srážet cíleně ELO prohrami) pak začneš narážet na hráče, co to taky neřeší (tankují) a buďto se ti vzdají, nebo tam mají nasazenou partu CP10 pokémonů.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, není potřeba skill bych teda neřekl.. já jel zatím jenom great ligu, ale na lvl 44 potřebuji i ostatní ligy a to teda bude těžký, protože na to mám málo pokémonů a trápit se abych udělal 30 wins.. uch.. takže hezky si najdu tierlisty a postupně budu budovat, co jiného zbývá. Doufám, že budu mít kliku na pokeše i soupeře.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: no pravda, neco se pokazilo. sorry

tak to dojebava nyx. nevim jak to sem dostat nezkurveny,,,
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam