• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: koukám se vyřešil problém jestli mít nebo nemít Campfire, tím že ta ingame verze ze hry zmizela, resp. v kalednáři je schovaná nějaká shit webová, co si myslí (poté co dostane povolení k určení polohy), že nejbližší meetup pro mě je v Coloradu.

Pokud máte nainstalovanou Campfire aplikaci tak se volá ta, ale pořád je nutné chodit přes kalendář.

@everyone Message from niantic:
    Hiya, just giving y'all a heads-up that the Campfire button on the mainscreen will be going away today. Going forward if trainers want to check the map or check-in to an event while in-game, they'll need to go through the event calendar icon or the game map button in the nearby Pokemon menu. Trainers will still be able to use the standalone Campfire app to browse events or check-in if they'd prefer.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak to je nuda, samozřejmě 7.6.2016 :-) i když to teď je paradoxně až můj třetí účet, co jsem asi 5 let vůbec nezapnul a i teď jsem ho oživil jen abych mohl chodit dynamax ve 3 doma a neříkal si o infarkt na Letný, a hraju ho sporadicky.

Jsem tehdy totiž ihned vyzkoušel nějakou appku na třídění pokemonu, když ještě to API bylo úplně nekryptovaný, a svezl jsem se tak s první vlnou banů. Tuším to bylo sice jen na měsíc asi, ale tím pádem se mi víc vyplatilo 14.8.2016 začít znova to, co je teď můj main...

BTW koukám konečně fixnuli to, že nemůžeš chytat pokemona z raidu pokud na něj nemáš místo - teď se to kontroluje před začátkem raidu, a ne na jeho konci, takže už to nemůže posrat kdy plusko zatím nachytá...
    CATT
    CATT --- ---
    JARMIK: Trochu dříve, no :)

JARMIK
    JARMIK --- ---
    Když je to vyročí, říkal jsem si, jestli mám nějaký interesantní start date. A nemám, byl jsem tehdy pěkně línej :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo, to je už dlouho úplně normální. Proto na každým eventu je tolik low level účtů (u nás pravda moc ne ale taky jsem viděl už lvl 2 naskakakovat do raidu). Prostě máš event, kde je něco co víš že lidi budou chtít (obyč Shiny MewTwo třeba během GoFestu teď). Takže vezmeš novej účet, máš 9 free passu nebo kolik, a naskakuješ do raidů. Jakmile dostaneš shiny tak je účet hotovej - a tohle samozřejmě děláš s desítkama účtů současně automatizovaně. Pak jdeš na ebay vystavit "shiny MewTwo - 7.5 dolaru", a myslí se tím celej ten účet s tím pokemonem.
    https://www.ebay.com/itm/366535407427

Vidíš kolik už jich je prodanejch? Tj. frajer už vyvařil 60 litrů z toho jednoho eventu. Když někdo koupí, tak ty mu prostě pošleš přístupový údaje k tomu účtu. A kupec si s ním přiletí domů, nebo si ho dá na nějakej další hardware, kde si ho tradne na svůj hlavní účet. Znám osobně i u nás na sídlišti člověka, co takhle kupoval skoro všechno "chase" na každým eventu - a upřímně, ono je to lacinější než kdybys reálně spoléhal na štěstí a kupoval si passy a fakt grindil dokud ti to nepadne.
    Akorát to samozřejmě má i svoje nevýhody, takže náš sídlištní borec dostal ban na všechny účty - i když mám podezření to bylo spíš tím jak s nima lítal, než jen kvůli tomuhle tradování s nakoupenejma účtama, jak tvrdí on...

Alternativa je, že letec k tobě přiletí když mu pošleš souřadnice a friend kod, a da ti trade u neceho, kde ti je jedno jaky to bude mit staty apod. Treba ted shiny Pikachu z toho milionu ruznejch, nebo tady vidim treba trojcata Maushold, za 80 kč to je zadarmo jako:
    https://www.ebay.com/itm/135154457643

IMHO je to teda debilní, protože kde je v tom jako nějaká hra, když si můžeš koupit hned všechno, že jo. Maximálně s tím můžeš machrovat na někoho, ale jako na koho, když všichni kámoši přesně vědí, jak jsi to udělal, a na tom pokemonovi to je i napsaný, že ti ho někdo se zjevně random generovaným jménem vyměnil... :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Lolek, jak se jako prodá Pokémon? To se prodává celý account, nebo jak to jako uděláš? :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Pokémon Go Fans React in Disgust as Players Hand-Picked to Attend Exclusive Times Square Event Sell Their Prized Mewtwo for Thousands of Dollars, Breaking the Game's Rules
    https://www.ign.com/articles/pokemon-go-fans-react-in-disgust-as-players-hand-picked-to-attend-exclusive-times-square-event-sell-their-prized-mewtwo-for-thousands-of-dollars-breaking-the-games-rules
    CATT
    CATT --- ---
    EVILMIND: jenom to trochu žere čas :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    CATT: jo to je v podstatě totéž. Reálně jediná funkce z těch mnoha co fakt používám je přejmenovávání podle nastavené konvence pro pokemony, co mají PVP IV, abych tam jedním klikem měl ve jméně rank/level - sekundárně tohle pak pomáhá i s tím co filtrovat a automaticky mazat, protože pokud to nemá pvp level pro XL candy (ani mega/dyna verzi), tak můžu po chycení hned smazat a nemusím se vůbec dívat na jeho staty.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GIF_242: reálně jediná věc, co se hodí mít kromě nastavených filtrů (recent filter si dlouhým podržením na něm můžeš permanentně uložit jako trvalý filtr), je tohle:

https://play.google.com/store/apps/details?id=tesmath.calcy&hl=cs
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    EVILMIND: ELHO_CID: díky za nasměrování.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    X support je od ted na téhle adrese, v rámci odstraňování všech zmínek o Nianticu :)

Scopely Explore (@ScopelyExplore) / X
    https://x.com/ScopelyExplore
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    GIF_242: ty filtry se fakt dají používat docela dobře, například age730-&distance100-&!traded&!shiny&legendary vybere všechny neshiny legendy, které jsou tradovat, jsou starší než dva roky a jsou že vzdálenosti přes 100km od aktuální pozice.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    GIF_242: bylo to běžné v počátcích existence hry, ale kvůli masivnímu rozvoji map botů Niantic začal používání přihlášení přes API z něčeho jiného než klienta striktně postihovat. Povolené jsou jen věci co si OCR informace z obrazovky, takže si musíš vystačit s tím. Ty filtry ve hře jsou relativně mocné, takže to není zase jako tak hrozný...
    GIF_242
    GIF_242 --- ---
    Asi naivní dotaz, ale neexistuje něco, asi externího, kam bych propojil svuj ucet a mohl si nějak normálně udělat pořádek v pokemonech? To procházení v appce a začínání pokaždé od začátku mě děsně nebaví.
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    Pokémon GO Fest 2026: Global - Sunday Raid Battles update
    https://pokemongo.com/en/news/gofest2026-global-update
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    tenhle novej event me konecne inspiruje udelat poradek v pikachu, bo na hlavnim uctu jich treba mam 400+

tady je appka co je umoznuje cislovat (obcas neni videt ve hre v seznamu na prvni dobrou jestli ma celenku na hlave nebo zvonecek na krku), a tridi je presne tak, jak se vam setridi kdyz vyfiltrujete pikachu a trideni podle cisel #

Pikachu GO Collection
    https://pikachugo.vercel.app/
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ELHO_CID: Jak píše evilmind, měl jsem Draka I Tyranitara a xkrát se mi stalo, že jsem dostal Nuke a instakill. A to jsem se snažil uhýbat a já nevím co. Prostě se to sem tam stalo, že těch 40 raidů třeba 6x. Což není průser.

Je to meeeh mechanika a ta hra ani zařízení, na kterým to hraješ a I servery to nedávají. Takže se to sem tam potká. Jednou jsem i přehlédl, že mi mega chcípla. Celý RAID visel na mě a jen tak tak jsem to stihnul napravit.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ono to i samo nabizelo, podle movesetu - v sobotu draky, v nedeli tyranitara
    kazdopadne i kdyz jsem zrovna mel mega evolve MewTwo, bo to bylo v questu, tak ho to samo pridava do party na posledni misto, to si myslim driv nedelalo a je to pekna feature, o to vic nepochopitelny je, ze to nekdo i tak dokaze posrat :-)

vzdycky kdyz jsem videl full loby co pise "18 megaevolved" apod tak jsem hned listoval kdo to je, a jen jednou to byli nejaky low level boti co mega nejspis vubec nemaji, jinak vzdycky nejakej 70+

ted nejhorsi ten casovej limit na lucky trinket, zatim vubec nevim do ceho...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam