• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: však píšu, že není třeba skill když tankuješ - tj. úmyslně prohráváš, aby sis srazil rank na hodnotu, kde pak později, když na tom záleží, vyhráváš snadnějc. Jsou lidi co jedou až někam k nule, kde ale může být problém narazit na soupeře pak, já většinou tankuju jen tak někam k 1200-1400. Což už je hranice, kde pak můžu konzistentně vyhrávat 3:2 nebo 5:0, podle toho co zrovna chci farmit - protože tam jsou lidi co taky prohrávají schválně, nebo to prostě neumí. Maximálně občas narazíš na někoho, kdo dělá to samý co ty, a taky zrovna chce vyhrát... :-)

Reálně není nutné utrácet za pokemony pro různé limitované ligy, pokud to nechceš dělat pro zábavu jen, takže ti stačí tým pro Great a Ultra, kde v žádném případě nepotřebuješ lvl 50 pokemony, takže na lvl 44 jsi tam naprosto v pohodě. Master liga je horší, speciálně teď třeba jak byl Kyurem, tak jako když z 25 lidi jich 20 leaduje Black/White Kyurema, tak to jako... masakr. Ale i tam můžeš v klidu hrát úplně bez legendárek, s pokemonama kde máš na lvl 44 dost XL candy.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    MEPHISTO: Do těhlech úkolů, pokud jsi na rank 20 a výš ti stačí jen dostatečně dlouho "tankovat" (srážet cíleně ELO prohrami) pak začneš narážet na hráče, co to taky neřeší (tankují) a buďto se ti vzdají, nebo tam mají nasazenou partu CP10 pokémonů.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, není potřeba skill bych teda neřekl.. já jel zatím jenom great ligu, ale na lvl 44 potřebuji i ostatní ligy a to teda bude těžký, protože na to mám málo pokémonů a trápit se abych udělal 30 wins.. uch.. takže hezky si najdu tierlisty a postupně budu budovat, co jiného zbývá. Doufám, že budu mít kliku na pokeše i soupeře.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: no pravda, neco se pokazilo. sorry

tak to dojebava nyx. nevim jak to sem dostat nezkurveny,,,
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ALMIGHTY88: jo, bohuzel se ukazalo mam malo spawnu i s tim, takze tam byly casto velky pauzy, ale kazdopadne taky jsem nejakejch tech 500k dustu dal.

Tohle pobavilo - lidi si zaplatili, protoze chteli pozu (coz je jedna z mala unikatnich veci, kterou je mozne predvadet ostatnim ze mam), zadnou nedostali, a jako nahradu dostanou nejakej shit quest na par nize zminenych veci, protoze poza pry nikdy nemela byt v odmene... :-) To urcite hodne podpori budouci prodeje veci, co maji slibenou na konci nejakou odmenu.

ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: Funguje, zapínám ho abych lépe pokryl domácí lury. Vydalo to dneska cca 400k dustu po odečtení nákladů na spacial rend.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha je z raidu, tak to nic :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    jako obvykle mame hnusnejsiho regionalniho, ale zase zcela vyjimecne je tu hranice pro ziskani vsech docela blizko... :-)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: Niantic pracuje rychle a dobre, proto hned po ohlaseni budu s tim, ze Chansey ma moc male kolecko na chytani v meritku k velikosti tela byla zjednana naprava, a nove jiz kruh velikosti tela odpovida! :-)

Asi za hodinu to opravili uz finalne no, ale je vtipne sledovat, jak se v tom placaji.

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    kdo potrebuje dust, dneska shellder spotlight hour, coz je 3k dustu za jednoho
    pri trose snahy se za tu hodinu da dat pres milion dustu
    a jelikoz jsem linej zkusim jak moc me boostne spacial rend kdyz budu jen sedet doma - vlastne ani nevim, jestli se vztahuje i na plusko?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam dynamax chansey ma kvalitne velky to kolecko na chytani... to nekomu asi dobre ujela ruka pri zadavani do databaze :)
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    ALMIGHTY88: jojo, diky moc. obcas to funguje naprd, ale uz sem dal dva pika, takze spokojenost
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    Ja bych neco malyho klidne rad s nekym nekdy zkusil, Malesice/Repy, jedu jen obcas pres remote pass s Japoncema :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    EVILMIND: ty srazy... škoda mluvit
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    EVILMIND: 4 ready neadají, jakmile je na dmax plný počet (4) tak to odpálí hra sama (u raidů je to ve 20 stejné), takže pak asi zjistí "kde to sakra jsem?" a skáčou pryč.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Jsem dneska prvne zkusil ten sraz na Letny (bo na Vaclavak vcera se mi nepodaril vstat vcas pred 14 hod :) ), a jako dynamax srazy to je fakt neco, ve 4 lidech max totiz o dost vic vyniknou ty pripady, co jdou na Raikou s vodnima pokemonama... :-) Plus nechapu kdyz 4 hraci daji accept, tak pak nekdo vyskoci, to fakt marne premyslim proc.
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    NOKOS: Tak koukni na ty odkazovaný aplikace z ALMIGHTY88 Koukneš na reklamu, zadáš friend kód a jedeš, občas se nianticu ztratí notifikace o pozánce na raid, takže musíš opakovat, ale dneska a včera to jelo obstojně.
    NOKOS
    NOKOS --- ---
    EVILMIND: no jo, ale kdo to ma sledovad :-D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    NOKOS: tak live stream, ne? :) pro nej to je zamestnani
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam