• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    a šup šup pomocí obyč TM nachodit u ho-oh sacred fire :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    koukám, že dnes je shadow ho-oh a jde i na remote
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Proto radsi hraju GO nez sbirat karticky, to je zivotu nebezpecny!

Trump needs to make Pokemon cards illegal..
    https://www.youtube.com/watch?v=I4Lv6VoW3Lw
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Jj to udělám. Jen jsem si říkal že zrecykluju něčí starej. Kdo přešel na plus+.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    CHOCHA: kupuju je cinskejch shopech cca 450 kus, pozor, poslední jsem koupil špatně, má placatou baterku a nemá USB nabíjení, velká chyba.
    CHOCHA
    CHOCHA --- ---
    Nemá někdo po Vánocích na prodej starý plusko co hází jen červený balony? Pro dceru aby se ji něco natočilo. Jsem línej to furt přehazovat.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Dělám to stejně, navíc teda ještě kouknu na videa Lucky Banz, nebo Poké Daxi a z nich si vytipuji co si nechávat. A pak projíždím inv podle abecedy a porovnávám s Raid Attacker listem a PVP (top 3 tiery). Všechno ostatní vyhazuji.. typicky věci z PVP B+ lsitu a dál. Taky ale vyhazuji PVP metu, pokud na jeji vylepšení by bylo třeba hodně Dustu, nebo candy. Prostě mám smůlu, počkám až příště padne s lepším CP. Tahkle jsem svůj plnej inv 850 pokešů o 200 zredukoval a můžu s tím jít dál, ale samozřejmě je to odvislé od toho, že se někde nudím.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: sakra, a zrovna mam docela misto. Jsem se hecnul na dokonaly system, jelikoz pokemoni spawnuji v relativne malych mnozinach v ramci tech eventu, tak je snadne se podivat, ktere z nich potrebujes, otagovat si nejstarsiho znackou, a pak muzu filtrovat/mazat vsechny rychle bez toho, abych se na ne musel divat jednotlive. Takze jsem bleskem udelal dva tisice volnyho mista pred Vanoci, prestoze jsem vic jak 200 nemel predtim uz nekoik let. Navic diky rotaci tech skupin casem dospeju k tomu, ze budu mit otagovany vsechny, plus to urychluje tradovani bo mam extra tag na vsechno, co ma smysl jako XL candy.

No ale stejne prikoupim, co kdyby... :)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    další zvýšení kapacity pokemon storage jupi :P
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    já si zase odbydu svoje na Strašnické :)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Půjdete někdo dneska na Hlavní nádraží na Raid Hour?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Ano, vrátila se stará.. což mě dost překvapuje, nechápu tyhle dementní UX ze začátků mobilních zařízení.. animace, všude na všechno animace do zblbnutí, musíš kliknout 4x kvůli všemu. Fakt bych ocenil, kdyby po lvl X jsi mohl animace vypnout, protože už je máš nakoukané dosytosti.. :-D Vlastně všechny `hacky` jsou skipnutí animací.. :-D Dárky, rychlochytání..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam ze hry pro zmenu zmizela ta nova obrazovka pro berries (kterou udajne ani nemeli vsichni)
    je to asi o zvyk, ale nova mi prisla lepsi, kdyz vidim vsechny druhy co mam, lidi picovali na muscle memory ale to je fakt otazka par dni

jinak napoveda na nedeli
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Do hry se vratila moznost pridat se do raidu z friendlistu.

Ale nebyl by to Niantic aby ji tam vratil přesně tak jak fungovala - ořízli tu možnost následně pozvat někoho dalšího... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, já sám jsem teď do toho poslal docela dost peněz, ale zase jsem věděl, že budu hrát go wild i ten týden před tím budu chodit raidy. Ale teď mi přijde, že jediné, co chci jsou D-max, G-max raidy a Zekron.a Nekrozma.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: a to není všechno, protože předvídají obří úspěch této akce, tak zdražili coiny všude po světě, až cca o třetinu až půlku... :-) U nás je to z 19 na 29.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: moc pěkné IVs.. já mám úplně na pykatchu..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    konecne... neco co jsem neveril se nekdy stane, kdyz jsem mel po skoro roce asi 40 cells jenom
    ale nastesti diky soucasnym routam na trase tramvaji se to podarilo :-)

ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    ELIDOR: Pokud ti jde čistě o inkubátory, tak mírně levněji vychází tyhle boxy. V lístku máš reálně 10 inkubátorů (30 na jedno použití), takže podle těch boxů má lístek pro tebe hodnotu 700 coinů (a to ignoruju že v boxu je vždy půlka inkubátorů super, inkubátory z lístku zabírají víc batohu, pokud je nestíháš pálit každý den).

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Tak to je super!!! :-D Takovéhle kolosální nepochopení jsem nečekal u nikoho.. všude jinde se jede opak.. za pár peněz Ti dáme odměny ze kterých budeš spocenej a nebudeš se moct dočkat, až si na ně sáhneš a budeš hrát jak magor každý den, abys dohnal ten poslední tier odměn.. :-D to je masakr.. tomu říkám židovina.. :)

FROSTACK: Kupuji pouze lístky na akce, kde vím, že budu hrát - poslední víkendovka + když je něco rozumného na local raidy. Jako hráč z Phy mám kolem sebe dost hráčů a nic jiného nepotřebuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam