• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EVILMIND: treba lidi zacnou vic pouzivat campfire? :) ale jako bylo by to bezva
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v datamine je ve hre ikona pro remote trading!

udajne s nejakym limitem od jake vyse frienda, mozna dokonce jen lucky
    a funguje offline, s limitem na 1 trade udajne - coz predpokladam bude znamenat, ze jelikoz ve hre neni zadna moznost komunikace, tak proste vezmu pokemona, a nabidnu ho nekomu z friendu, a az se on logne, tak nabidne neco zpatky, a pak si to vzajemne rejectneme a budeme smutny oba? :-)

kazdopadne se doufam ted konecne zuroci, ze mam lucky friendy az od roku 2019 nekde, z druhyho konce sveta, a jen si k nim udrzuju poznamky v nickname, jestli jeste furt hrajou, kdyz je jednou mesicne "pingnu" darkem

a mohli by ten trade screen nejak potunit jako, protoze je stejnej uz sedmej rok, a ve hre je mezitim spousta veci, co tam chces videt (xxl, pozadi, atd)
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    KUTAS
    KUTAS --- ---
    Tuší se, kdy se půjde změnit Frustration?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Já na to mám metodu historicky dávkovaného násilí, všechny moje catchery vibrujou jen někdy, jak to nosím po kapsách a třískám s tím... takže stačí pár let počkat! :-)
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Tady to dela nejaky Slovak, https://youtu.be/Hp9RTBWuag4?si=n_0X7s7lqIy_PhFx
    Ale ja si na to netroufnu
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    ADDALBERT: Nikoho na to nemám, ale samotného by mě to zajímalo. To vibrování je sakra otravné.
    ADDALBERT
    ADDALBERT --- ---
    Cau, modifikoval si nekdo plus + na switch na autocatch a zaroven upravu na to, ze se pri poloze zapne auto catch a vypnou vibrace? Delali jste si to sami, nebo na to nekoho mate?
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    metagross tank, zamazenta tank, gengar na dmg a pohoda, nevim co lidi hrotili :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Dynamax akce jsou nejvetsi sranda, bo se tam neschovaj nepripraveny tak snadno, jako kdyz se jde ve 20... :-) Byla zase komedie dneska, pritom je to jednoduchy, blissey/blissey, a menis jen tretiho pokemona kterym budes utocit, nechapu co lidi furt resej za slozitosti.

Ale absolutni vitez je Niantic jako obvykle, ve hre je problem ze lidi vyskakujou z lobby, tak oni pridaji featuru, ze v lobby se nejde healovat, takze ted vyskakujou i ty, co to predtim nedelali, protoze se zapomneli healnout pres startem... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    v datamine to vypada, ze ve hre uz jsou Time Incubatory
    pravdepodobne budou fungovat na cas misto na kilometry, pak kdo by chodil, ze jo :)
    bylo by super kdyby byl treba aspon jeden infinite dalsi, kdyz uz ani po 10 letech nemuzeme mazat rucne vejce

MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jupí, chytnu si snorlaxe a butterfree, ostatní mám alespoň v jedné variantě.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=GOFESTMAX

plus byla vyslysen muj rant na absenci kanto gmax, behem finale budou k dispozici vsichni
    akorat mam trosku obavu, ze lidi nebudou mit MP na to raidovat vsechny, tak si vyberou ty zajimavejsi, bude asi docela problem mit partu na ty co chci ja... no uvidime jak to zorganizujou mistni ambasadori

Pokémon GO Fest 2025: Max Finale
    https://pokemongo.com/gofestmaxfinale

Saturday, August 23
    10:00am - 11:00am Gmax Lapras
    11:00am - 12:00pm Gmax Snorlax
    12:00pm - 1:00pm Gmax Gengar
    1:00pm - 2:00pm Gmax Inteleon
    2:00pm - 3:00pm Gmax Venusaur
    3:00pm - 4:00pm Gmax Machamp
    4:00pm - 5:00pm Gmax Toxtricity (Amped Form)

Sunday, August 24
    10:00am - 11:00am Gmax Rillaboom
    11:00am - 12:00pm Gmax Charizard
    12:00pm - 1:00pm Gmax Butterfree
    1:00pm - 2:00pm Gmax Kingler
    2:00pm - 3:00pm Gmax Blastoise
    3:00pm - 4:00pm Gmax Cinderace
    4:00pm - 5:00pm Gmax Toxtricity (Low Key Form)

k tomu Eternatus, zrejme jen jeden z questu, jestli jsem to dobre pochopil
    PEDRO
    PEDRO --- ---
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: vubec
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jedeš i kartičky?
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: Mewtwo byl naposled v raidech v lete 2022 - do te doby pak uz jen nekolikrat v shadow verzi, i letos. Ale driv nebo pozdejc budou muset pustit raidy pro Mega Mewtwo, tak se dockas...
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No jo, ono se tomu říká Lead.. hnidopichu.. :-D takhle mi chybí v kanto Mewtoo a dost mě to krká..

A hraju na denní bázy 2 roky a v raidech jsem ho neviděl.. :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: nic jako "tank na ultraligu" neexistuje :)
    Ale jo no, taky uvazuju ze mozna i tak pujdu, bo free dust. Sere me to proto, ze porad koukam na ty Kanto diry v pokedexu... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam