• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EVILMINDPokémon GO
    Augmented reality hra od Niantecu pro Android/iOS - oficiální web s odkazy na googleplay/appstore.

oficiální PoGo novinky oficiální Niantic support

TRAINER ID hráčů z Nyxu jsou na nástěnce (každý se může přidat sám)

Užitečné informace
    reddit TheSilphRoad | reddit Pokemon Go

Mapy
    SilphRoad Atlas - mapa hnizd

420Crew23Woldis - 0910 9519 2501
    rozbalit záhlaví
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    EFKN5A2ZJDLS3
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pokemon bagl zvetsenej na 10500
    takze nemusim resit co smazat, super... :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BILAKOBRA: pravidelna prilezitost jak si zanadavat na to, ze kod uz nejde natukat primo v aplikaci... :-(

kazdopadne se nepredali, to je tak pul raidu tohle :)

Code Redemption : Pokémon GO Web Store
    https://store.pokemongolive.com/offer-redemption?passcode=WTQHZUTXMJY2U
    BILAKOBRA
    BILAKOBRA --- ---
    WTQHZUTXMJY2U
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    pomerne uzitecne udelany cheat sheet na vikendovy Go Fest

Go Fest 2025.xlsx - Tabulky Google
    https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RDoUILGURh6f6ntA5YmsuF1eyKvnCSbc/edit?gid=998984419#gid=998984419
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: No, ten cap je jen za 500.. :-D je to battle pass, galarian birds za 200 mi přijde legrační.. kdo to chce, ať si to koupí, ten gold cap mě láká hodně se přiznám, stejně jako go Fest ticket, rád bych měl i Sword i Shield..
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    koukam tak ten item na trenovani IV je teda hodne za paywallem
    v korunach se to objevi v shopu asi az po 10, ale to vypada pro full fest exeprience global ticket + gold cap pass + galar bird pass bude tak neco pres litr dohromady
    myslim budu hlasovat svou penezenkou, a koupim si za to radsi nejakeho dalsiho hezkeho peta do POE... :)
    ELHO_CID
    ELHO_CID --- ---
    byl jsem ted na raidu s MaramaNyx, neni to nekdo zdejsi?
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    VLAKODLAK: Je pak trochu víc od kraje, než bylo, ale v podstatě ano :)
    VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    ALMIGHTY88: a vrátí to tlačítko na místo? :) každopádně díky za tip!
    ALMIGHTY88
    ALMIGHTY88 --- ---
    VLAKODLAK: Já jsem vypnul "Allow Battle Challenges with Friends" v Settings>General, tlačítko Battle pak zmizí. Tedy pokud často nebattlíš s kamarády.

VLAKODLAK
    VLAKODLAK --- ---
    to prohození tlačítek na Trade a na Battle je fakt prdelní...
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    EVILMIND: aha tak uz vim z ceho to je, tech 1600/800 je soucasti eventu, co konci dneska v 10 vecer.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: no jelikoz v patek vecer zacina POE liga, coz vetsinou znamena, ze jedu tak 30 hodin nonstop na zacatku, a pak 10 hodin spim, tak taky v podstate budu offline s nejasnym vysledkem... :-)
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: A já jedu zrovna na vodu, doprdele, vrátím se v neděli tak v 5.. :( Takže nic, Intelion nebude. škoda. No, třeba mi ho vyměníš. :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo, zatimco minulej tejden jsme celou dobu zivorili se 120 a zapli to az v sobotu, tak tentokrat to pro zmenu nikdo nevypnul, a udajne se to vypne ve stredu (jak to lidi vedi to netusim). Takze bude zrejme vyhodne nabrat 2300 zitra, a ctvrtek patek nehrat.
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    Hele, taky potkáváte 800 MaxEnergy na sloupech?
    MEPHISTO
    MEPHISTO --- ---
    EVILMIND: Jo, to máš pravdu, toho zasekavani je pro gX hodně. Nechápu čím to je, jestli telefonem, nebo sítí, nebo obojím.. Prostě masakr. Já dneska nešel, když jsem chtěl vyrazit, tak byla ta největší sprcha a v sobotu jsem chytil 3 a jeden utekl. Takže něco mám.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MEPHISTO: jo destnik zabral, jsem myslel takovou vec doma vubec nemam, ale zrejme jen ho v nejakem nakupnim online rauši nekdy koupil, jeste mel cedulku z obchodu... :-)
    A kdyz jsem videl, jak se blbe hazi, tak po prvnim fightu jsem obetoval par candy na aktivaci Ice Burnu, takze mi nic neuteklo tentokrat... ale pro zmenu jsem teda az ne jeden boj pokazdy mel zamrzlou aplikaci na konci, a musel jsem restartovat - o duvod vic ani nezkouset gmax raidy na dalku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam