Tak tohle byla zatim nejhorsi dynamax akce na Vaclavaku, priste zkusim tu Letnou, třeba je na kopci vyšší hladina IQ, nebo tak něco. Když ponechám stranou, že na Václaváku nikdy, ale prostě nikdy nejsou žádný spawny vedle sebe (i u nás na sídlišti je jich víc než tam), a lidí je tam jak sraček, tak jako dneska třeba hned první fight se mi až na sedmý pokus podařilo naskočit někam, odkud lidi nevyskočili ještě před startem. Já to nechápu prostě. Jaká může být něčí motivace vyskočit před startem, nebo těsně po něm, tuplem když je tam teď nějaký bug kdy není vidět, s čím lidi naskočili? Dovedu si představit jedině, že je parta co chce hrát jen spolu, ale zase jak velkej musíš být čůrák aby sis prostě nešel někam stranou, a snažil se o to v davu, a ruinoval hru desítkám jinejch?
Rozhodně to nebyla jen moje zkušenost, někdo tam kvůli tomu dostal vysloveně hysterickej záchvat a začal tam řvát jak na lesy, tak jen cítím nutnost podotknout, jestli to tam někdo viděl, že to nejsem já, já trpím potichu a zanadávám si až zpětně tady! :-)
Plus teda jako ve hře pokemoni vidět nebyli, ale v dynamax fázi jo. Když tam pak vidím bulbasaura, tak bych jim ten mobil fakt jako na místě hodil do kanálu. Většina těch fightu jde dat ve dvou s dokonale vyladěnou partou, takže ve 4 prostě stačí jen trošku snahy a úplně průměrný pokemoni. Jsem pak ke konci i koukal přes rameno někomu, kdo stál ve stínu vedle a tam měl zrovna charizarda, super užitečný na vodního pokemona, a i jsem se ho zeptal proč to jako dělá. A prej ty 3 pokemony, co měl připravený, už nechal v těch předchozích fightech. OMFG, to mi ani nedošlo předtím, že možná lidi dělaj... :-(
První dynamax víkend, kdy jsem prostě neměl nervy ani na to, dát těch 6 fightů, co jsou zdarma, a po prvním shiny jsem to zabalil...