Ok, tak po po tom neúspěchu s obecnou otázkou sem zkusil ID ZUULUU, vim, že se s ní Hrafnain dost bavil. S ní sem pochodil jen částečně, ona sama neví, co s ním je, ale doporučila mi zkusit ID EDUN. Situace je momentálně následující:
KOMU: EDUN --- --- nepřečteno --- 8:29:57 14.8.2019
To s tím subjektivnem sem asi úplně nepochopil. Něco novýho?
OD: EDUN --- --- 21:36:49 11.8.2019
Zítra si projdu starou poštu s ním a uvidím jaké údaje mám. Rozhodně vím že mam fotku jeho na loďce v rámci nějaké akce co by se dala rozšířit. zpětně mě mrzí a vycitam si, že jsem ten kontakt neudržela a poddala se subjektivnu .
KOMU: EDUN --- --- 21:26:43 11.8.2019
To vypadá, že psychiatr je zatím nejlepší stopa. Jediný co o něm víme je, že je z Plzně a myslím, že pracuje nebo pracoval v tiskárně. Ani jméno, natož příjmení a už vůbec ne datum narození. Ale taky doufáme, že si jen dává pauzu...
OD: EDUN --- --- 21:19:19 11.8.2019
Mam celkem moznosti se ptát z mé pozice. Jen musím znát plné jméno a datum narození. Prostě bližší údaje. Muzu se ptát. Aspoň to zkusit. A chci vědět.
OD: EDUN --- --- 21:16:02 11.8.2019
A své obavy uz jsem vyjadrila pred casem...pořád doufám že užívá léta a tepla a kašle na nyx a net...
OD: EDUN --- --- 21:13:36 11.8.2019
Ahoj Salve, ráda bych řekla, že vím, ale bohužel ne. Posledni komunikace s nim odpovida Vašim datum. Zná někdo z Vás jeho jméno nebo někoho ze z Plzně? kdo by mohl trochu přiblížit co se děje? Já mam někde v poště info že se znal se starym psychiatrem z Plzně- můžu zkusit patrat ale uplne nevím jak...
KOMU: EDUN --- --- 19:16:23 11.8.2019
Ahoj. Ty bys náhodou nevěděla, co je s Hrafnainem? Poslední přihlášení má koncem dubna a pár z nás už si začíná dělat starosti. Ptal sem se ID ZUULUU, ale bohužel nic neví. Poradila mi ale zeptat se tebe.