úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SHADDIE
reference:
+23
nabízím
VW Transporter T4 Multivan 1.9 TD
Prodám VW Transportér T4 Multivan r.v. 1994
Najeto 280 180 km.
Eko zaplaceno.
Technická do 6/2018.
7 míst.
Repasovaný alternátor, výměna startéru.
Zimní pneu ježděné jednu sezónu, letní na dojetí.
Po renovaci karoserie, vyměněny přední i zadní blatníky, kompletně zbaveno koroze, zespoda proveden ochranný nátěr a poté celé přebarveno z původní červené na olivovou.
Spolehlivé a útulné vozidlo s možností složení sedaček a vytvoření letiště pro dvě až tři osoby, sklápecí stoleček, loketní opěrky u řidiče i spolujezdce, dvě odjímatelné sedačky, zadní sedadla se dají velmi snadno vyjmout a vozidlo se přetvoří na nákladní dodávku. V případě zájmu mohu dodat originál VW multivan záclony na druky a větrací mřížku do zadního šoupacího okénka (umožní větrat i v zamčeném autě). Velmi dobře topí v zimě. Elektrické ovládání oken i zrcátek, vytápění zrcátek, rádio s možností USB.
Co je potřeba udělat v dohledné době je výměna těsnící gumy šoupacích dveří, je zespoda už opotřebená. Pak doporučuji vyměnit uhlíky startéru, startér jsem nedávno měnil za použitý, který sice funguje, ale občas mu zlobí uhlíky. Mohu dodat druhý startér na náhradní díly. Jinak vozidlo bez problémů funguje, bylo používáno na výlety, na kempování i na pravidelné ježdění za prací nebo nákupy. Vozidla se zbavuji velmi nerad, a kdyby mě k tomu nenutily okolnosti, ponechal bych si ho. Bohužel ale jsem nucen jít do menšího vozidla a byla by škoda, kdyby Multivan zahálel, dvě auta neuživím.
SINHIRIELL
---
---
7:58:47 29.5.2017
Shodou okolností zvažuji větší vůz neb menší již nestačí. Kolik žere?
Proženu to domácí radou.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam