• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIMAKrabice živých
    WOLFII
    WOLFII --- ---
    Tak jsem jakože tady o7
    ZWEIBLUMEN
    ZWEIBLUMEN --- ---
    Ahoj lidi, ja byl na lopuchu DMAIC :)
    KNEDLE
    KNEDLE --- ---
    su tu, posta u me otevrena
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Anka ho radostí umačkala k smrti.
    KACIR
    KACIR --- ---
    SIMA: No kéž by vstal, mě hlásí problémy s databází...
    SIMA
    SIMA --- ---
    Lopuch vstal z mrtvých, ale šiřte slávu tohoto auditka dál, ať to tu pak kdyžtak funguje.

PRO NOVÁČKY Z ŘAD NYXU: Příjem nominací do nového ročníku uzavíráme 30. 9. Ve 23:59:59. Seznam svých 20 nadějí mi stačí hodit do zprávy. U méně obecně známých lidí prosíme aspoň odkaz na wiki (nebo jiný široce užívaný internetový zdroj), kde bude datum narození.
    Více informací o Krabici a pravidlech najdete v klubu Krabice živých na Lopuch.cz
    SIMA
    SIMA --- ---
    A můj seznam horkých želízek do nominace bez něj.
    KACIR
    KACIR --- ---
    Šimon Péres s vámi, přátelé! :-)
    SIMA
    SIMA --- ---
    A kdo nemáte svůj původní nick (jako třeba já), zkuste mít aspoň původní ikonku a při poslání nominačky ten původní nick uvést.
    Dík!
    Anka
    SIMA
    SIMA --- ---
    Odkaz na krabkaweb je v záhlaví (na jeho úpravě se pracuje), takže nominace můžete směle zadávat. Kdo nemáte heslo, napište mi nominaci do pošty, až se tu nějak zjeví knedle, předám mu to. Počítá se čas odeslání mně.

Pokud se Lopuch nerozjede včas, zvážila bych prodloužení lhůty odevzdání, aby nás tu našlo co nejvíc hyen z Lopuchu.
    MIREILLE
    MIREILLE --- ---
    Zemřel devatenáctiletý fotbalista Baníku. Podlehl ve vaně zástavě srdce | Fotbal | Lidovky.cz
    http://sport.lidovky.cz/...-vane-zastave-srdce-1ns-/fotbal.aspx?c=A160928_085949_ln-sport-fotbal_lar
    MIREILLE
    MIREILLE --- ---
    Tak nic, už to vidím na Okounu.
    MIREILLE
    MIREILLE --- ---
    Dal někdo vědět knedlemu? Nebo mu mám napsat?
    WRONSKI
    WRONSKI --- ---
    Prvni!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam