• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    GOG.com
    https://www.gog.com/promo/20161007_weekend_promo_ea_collection
    Na gog.com maji akci ve ktery jsou zajimavy hry od originu jednim z nich je i Ultima underword 1-2.Jednicka byla moje prvni hra co sem si koupil (na disketach vite jeste co to je ??? :)))) jedna se o klasickej dungeon crawler ale fakt kvalitkaDvojku sme taky hral,a mocm e bavila byla tak trosku nelinearni,a casto kdyz nevedeli jak dal stacilo dojit na zacatek apo kecat se vsema lidma a reseni se naslo.
    Hru sem teda nedohral museli ste sbirat kameny kterejma ste si otevirali novy svety a proste nejaky mi chybeli a tenkrat nebyl internet.
    Pak jsou tam i komplet klasicky ultimy.sem hral jen 7 ale vjen chvilku Pak jsou tam i lands of lore hral sem 1 a dvojku.Jednicka je taky dobra hra,dneska uz klasicka,tam sme se dostal do nejaky veze a tam byli nejakci duchove a ty me rasili a tam sen zkoncil.Kamos rikal ze prej na ne plati nejakej mec,ale ten sem nenasel
    Dvojku sem taky hral ale mela hnusnou grafiku a nebavila me.
    Kdybyste si nekdo to chtel zahrat moc to nestoji.Ale nesmite dat na grafiku nebo technicky zpracovani,pokud treba mate notebook a novy hry nespustite tak si to zkuste.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Save 75% on Dex on Steam
    http://store.steampowered.com/app/269650/?snr=1_7_7_204_150_10
    Dex za 4.99 eur taky pekna cena dokonce od ceskejch tvurcu
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Save 75% on DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition on Steam
    http://store.steampowered.com/app/211420/?snr=1_7_7_204_150_10
    DARK SOULS™: Prepare To Die™ Edition za 4,99 eur jakoze jen nemam povahu na simulator umirani
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    JARDA128: koukam do poznamek tak key4you si uctuje 20 czk za pouziti paypalu tak bych to mozna risknul na kinguinovi ... jen me zaujal ten banner
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    JARDA128: na kingunovi jeste asi o 2 eura levnejsi zalezi kolik bude poplatek za pouziti paypal,ten si diktuje hrozny provize.Ale key4you jsou solidnejsi obchod nez kinguin.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Key 4 You - Zaklínač 3 Divoký hon GOTY GOG
    http://www.key4you.cz/EUR/product/details/3305/
    Koukam na baner a je tu zaklinac 3 goty za 32 eur a pricemz na gog je za 50 eur.Na allkey by se mozna nasla lepsi sleva ale sme linej to hledat
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    JARDA128: spousta toho leží ladem. Hodně jsem si koupil prostě do sbírky "kdyby" náhodou byla chuť. Jinak se snažím si hry užít a dohrát. mám třeba 65 hodin u Mad Maxe, 80 u Just Cause 3, skoro 100 u GTA V... a 520 u Falloutu 4 :D
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    VIRIK: kolik s toho jsi hral ? vsechny ? teda aspon odkzousel ? ja mam nektery co sme ani nespustil
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já jich mám něco kolem 830
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    ale znam cloveka co ma okolo 800-1000 her ale to je proto ze on kupuju kdejkaou bundle kde mas 10 her za euro a to ja ne ja kupuju jen co me zajima ...
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Ja mam na steamu 275 her a moc se zato stydim.kupuju kde co co je ve sleve,uz nekoik let.
    pak na gogu asi 100 titulu a zbytek tak do 20 titulu/
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    D1RABBIT: je to jako droga, ale nejhorší je, když se dostaneš až na konec a zbejvá ti jen Naruto:

    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MVEK: problémy, které popisuješ, jsem na w7 pro neměl, na w10 funguje bez problémů. To bude spíš problém s winama, občas se uměli slušně zbláznit.

    Steam a upgrade... no na pozadí to zrovna často neprobíhá a umí sežrat hodně prostředků. Některé verze navíc dost rostly. uPlay se jednou za čas updatne, ale závisí to na rychlosti netu a trvá to krátce. Update her totéž – a to mám na uPlay plnou knihovnu, cca 50 titulů, nainstalováno jsme měl jednu dobu i 20 současně. Využívám i akce, kdy mají třeba uzavřený bety nebo některý dema. Na rozdíl od steamu se to neupgraduje každý druhý den, takže aspoň v tom je to lepší.

    nyní jsou na uPlay hry zdarma, teď je to The Crew, což by se ti vedle Drivera mohlo líbit a tím by ti to mohlo trochu odměnit za ty problémy s tím. Klikni na UBI30 nahoře v nabidce a pak na tu hru "přidat do knohovni" a je tvoje.

    DRM je obecně trochu opruz, ale zase – ten upgrade je taky o bezpečnosti, stabilitě a je fakt, že jak se vydávají často nedodělané nebo nezoptimalizované hry, tak rychlý update přes tyhle platformy je jediným řešením, jinak bychom se z těch patchů zbláznili. Pořád je to lepší, než drátem do oka.
    MVEK
    MVEK --- ---
    VIRIK: UPlay tedy perfektně fakt nefunguje. Nemůžu posoudit se Steamem, ale mám pocit, že Steam umí upgradovat Steam na pozadí a nechat tě pustit hru. Navíc si nejsem jist, jestli UPlay umožňuje pustit hru offline. Jelikož mám jen toho Drivera v UPlay, tak jsem často musel čekat i minuty, než se mi UPlay aktualizoval. Po měsíci a víc to byly opravdu delší minuty.

    No a instalace UPlay, to byla kapitola sama pro sebe, jak jsem doglogloval, patřil jsem k těm, kterým to na W7 nešlo rozchodit po instalaci, dokud jsem neupravil práva admina na celý adresář Uplay... Ale bez chybové hlášky, prostě to nešlo a spuštění aplikace jako admin taky nepomohlo. Obecně zjišťuji, že je pořád dost SW, který nemá rád, když uživatel nemá automaticky admin práva (ale nevím, jestli tady by to případ řešilo, už si to nepamatuji), ačkoliv to je bezpečnostní základ ve Win.
    MVEK
    MVEK --- ---
    D1RABBIT: Já ten sharing zkoušel s otcem, ale nějak jsem z toho moudrý nebyl.
    Rozumím tomu dobře, že:
    1) Musí být ten s půjčenými hrami online, aby je mohl hrát (já snad ne).
    2) Majitel her nesmí hrát žádnou hru, jinak si ten s půjčenými nezahraje?

    Původně jsem si myslel, že jen tu danou hru, to jsi mi možná objasnil jednu záhadu. Mimo jiné i díky tomu jsme usoudili, že lepší je, když je otec trvale offline s mým účtem:-). Kvůli té jedné nebo dvěma hrám, co ho zajímají, které do cloudu neukládají.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    D1RABBIT: já jo a už jsem si na digitální distro zvykl tak, že už bych to neměnil a krabičky od her rozdávám. Kdybys chtěl krabičky Just Cause 3 nebo Bioshocky, stačí říct.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    D1RABBIT: palec máš za první část příspěvku, ten názor na origin a uPlay nesdílím, už proto že ty služby fungují perfektně a využije je hlavně ten, kdo hraje on-line hry.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Co se týče Steamu na počítači. Tak samozřejmě když se nainstaluje znovu Steam, je třeba stahovat ty gigabajty hry znovu.

    Ano, lze udělat tu zálohu pro reinstalaci počítače a použil jsem to jednou. Doporučuji ale nedávat víc (leda pár) her do jednoho archivu, takže je to vopruz každou hru archivovat. Protože když jsem měl souhrnný balík asi 10 her, vytvořilo to strašný název adresáře, a zřejmě díky délce to pak selhalo při instalaci, takže jsem dané hry stejně musel stahovat znovu.
    Navíc si nejsem jist, jestli tahle archivace zachovala i uložené pozice apod. (u her, které to nenahrávají do cloudu, což u mě dělají asi tři).

    PS: Na uložené pozice je třeba si dát pozor, zjistit si, kam si je hra ukládá (často do Dokumentů, občas do uživatelského adresáře a do AppData, je to bohužel různé, setkal jsem se s tower defense Kingdom Rush, které si to dalo do adresáře hry, a já to nevěděl, takže při čisté instalaci W10 jsem o téměř dohranou hru přišel).
    MVEK
    MVEK --- ---
    Taky nemám rád závislost na Steamu, ale bohužel je to moderní, ať už je to Steam, UbiSoftí teď nevím co (ale musím to mít kvůli Driveru SF), nebo EA nevím co (mám furt nevyzkoušený darovaný kód na Sims 3)...

    Proto když je hra i na GOG.com, preferuji to, tam si hru stáhnete a máte navždy, a samozřejmě vydávají patche, jen ne tak rychle jako na Steamu. Takže čekám obvykle na sale na GOGu u chtěných titulů.

    Ale na Steamu mám už asi 70 her, včetně tedy pár free nebo z balíků:-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam