• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw většina giavaways na steamgifts vyžaduje, abys byl členem steam komunity nyx. zažádati jest lze zde :)
    [ STEAM Powered Gamers ☣ [Cult #85 | Church of the Holy Gaben. | "Thou shalt buy everything..." ~Gamessiah 3:14] ]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    JARDA128: hážem tam i věci ze steamgifts.com. jinak z toho máš akorát dobrej pocit :) přečti si pravidla - giveaways můžeš zadávat i jenom původní formou "GA: jméno hry" a po poděkování pošleš klíč do pošty prvnímu, co odpověděl "THX" a podobně, na co umí reagovat greedy bot
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    PRAASHEK: koukal sem na ten klubik ... a je nejaka jina vyhoda nez ze ti nekdo podekuje ? me staci ze si nekdo veme kody dekovani netreba i kdyzrto potesi ... nicmene ten klubik sme si pridal ke sledovanejm
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    btw je zde i diškurze na tohle téma
    [ STEAM Powered Giveaways ❁ ]
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    uzmul jsem, díky
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Chroma Squad JM26B-EKR55-3Y62A
    Chroma Squad on Steam
    http://store.steampowered.com/app/251130/
    SIDE
    SIDE --- ---
    A druhej dil tamtez je za 2.79
    SIDE
    SIDE --- ---
    Ja sem si to koupil na test na windowsackej tablet. To, ze tam je ceskej dabing sem zjistil az po stazeni anglicky verze, ale jak sem koukal na youtube, tak by me neskutecne sral :)
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    SIDE: je ten ceskej dabing u tohohle dobrej ?
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    SIDE: parada kdyz si clovek veme cenu a herni dobu.Tak to ej super pomer,obzvlast kdyz mate starsi komp.
    SIDE
    SIDE --- ---
    Witcher: Enhanced Edition, The -85% on GOG.com
    https://www.gog.com/game/the_witcher
    1.39 EUR
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    kdo šel na humblebundle do téhle hry - https://www.humblebundle.com/store/kings-and-heroes ?
    zakládám diskuzi [ CUCHULAIN @ nyx :: kluby :: hry ]
    MVEK
    MVEK --- ---
    JARDA128: Díky. Jako myslím, že to pro mě už není, za každou cenu hledat super cenu, když navíc nespěchám a klidně si počkám u většiny her na slušnou slevu i třeba jen na Steamu díky notifikaci přes wishlist (ale ta funguje tak nějak nahodile, přijde mi). Protože jsem naopak rád, když si moc nekupuji kvůli hromadě nevyzkoušených:-).
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    MVEK: kinguin nebo g2a zprostredkovavaj prodej klicu ,od prodejcu kteri je casto ziskali nejakou neoficialni cestou jako treba preprodej z jinejch regionu,voucheru co se maj prodavat k hw nebo steam gifty,z kradeny kreditky atp,
    Pokudu bys dostal klic co ti nefunguje kinguin se snazsi vyresit to s prodejcem a kdyzto nepomuze vrati ti penize,ale nedela to zadarmo musis zaplatit buyers protection,tedy neco jako nejake pojisteni proti nefunkcnim klicum ..
    Tobe jako zakaznikovi hrozi jedine to ze pokud koupis kradenou hru tak ti ji muzu zabanovat a ty si vyhodil penize.Ale mezi nami kradnejch klicu je v tom obejmu obcohdu jen velmi malo,a sance ze ti ty klice zabanujou neni moc velka
    MVEK
    MVEK --- ---
    Tomuhle nerozumím, jaká buyers protection, jaká šedá zóna... Vůbec jsem o tom nikdy nečetl, tak nemám představu, co hrozí atp.
    Akorát podvědomě jsem neměl dobrý pocit si kupovat klíče na méně známých serverech.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    JARDA128: Coz je duvod proc pockat na 75% slevy na ofiko prodejcich protoze u levnejch her to muze znacny prodrazeni.Ale pokud kupujete novy hry tak to asi tolik nedela.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    JARDA128: jako moc tam nechodim ale u predchozi starsi objednavky mam 1 euro a ted uz 2.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Na kinguinovi zvedli buyers protection z 1 eura na 2 eura.
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Desura.con koupil oneplay jeste, ze sem si hry odsud zalohoval kdyz to melo vypadky
    JARDA128
    JARDA128 --- ---
    Far Cry 4 PC CD Key, uPlay Key - cdkeys.com
    http://www.cdkeys.com/pc/games/far-cry-4-pc-cd-key-uplay
    Ja si koupil tohle far cry 4 za 8.69 usd
    neoficialni ochod vim ofc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam