• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    BAT
    BAT --- ---
    Mam nejaky donation pointy na Nexusu, ktery tam muzu smenit za herni klice na nasledujici hry:

Battletech (STEAM)
    Borderlands 2 (GOTY, STEAM)
    DOOM including Unto the Evil, Hell Followed and Bloodfall DLCs (STEAM)
    Dragon Age: Origins (Ultimate Edition, GOG)
    Dragon Age Inquisition (ORIGIN)
    Fallout 3 (GOTY, STEAM)
    Fallout 4 (STEAM)
    Fallout New Vegas (Ultimate Edition, STEAM)
    GTA 4 (Complete Edition, STEAM)
    Mad Max (STEAM)
    Mass Effect: Andromeda (ORIGIN)
    Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain (STEAM)
    Middle-earth: Shadow of Mordor (GOTY, STEAM)
    Pillars of Eternity (Definitive Edition, STEAM)
    Stellaris (STEAM)
    XCOM: Enemy Unknown (The Complete Edition, STEAM)
    XCOM 2 (STEAM)
    The Witcher 3: Wild Hunt (GOTY, GOG)

...mam uz jen 28K DP, takze uz nemuzu vzit vsechno, takze se to bude muset nejak nakombinovat (napr. Witcher 3 GOTY je za 18K, PoE je za 13K, Dragon Age Origins za 5K, atp.), a jelikoz jsem nenzranej zmetek, tak se mi to nechce hned rozdavat jentak zadarmo, ale rad bych vymenil za Steam klic na Total War: Warhammer 2.
    Tak jestli nekdo uplne nahodou ma klic a nevi co s nim, nejak se domluvime, no a pokud nemate tak zkuste nabidnout neco jinyho, nebo me proste zkuste premluvit :)
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    OMNISLASH: no ja aj v steame riesim 90% cez web (pomocou steam enhanced, dakej starej verzii)...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HADIAK: jasne, ja porad ziju v tom naivnim presvedceni, ze nejlepsi ux bych mel mit prave z pouziti launcheru :) ..prestoze je mi opakovane dokazovano, ze tomu tak skutecne (mozna az na ten steam) neni :D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    az mi je trapne pisat, ze som launcher ani nespustal, v shope som to proste 1 klikom "kupil" a mal :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    PRAASHEK: ne, ale chtelo to dva restarty. absolutne nechapu. evidentne nejde o to, ze tam ma clovek neco stareho, protoze ja to fakt zapnul minimalne po pul roce a to az ve chvili, kdy jsem chtel vyuzit tu akci. proste je to napsano fakt tak chujsky, ze se to musi nejprve podelat a pak restartovat (pripadne nekolikrat)
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OMNISLASH: a nemáš to už v library z dřívějška? :)
    NETTOPEER
    NETTOPEER --- ---
    Mě se to povedlo, až když jsem to přidal do wishlistu, a dal koupit přes wishlist
    TARL_CABOT
    TARL_CABOT --- ---
    Normálně jsem otevřel klient po dlouhý době, aktualizoval a dal Get it free nebo jak to tam maj, žádnej problém.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    to jsou curaci. nepomohlo nic. v appce mam get it now, ale po par klicich uz jen purchase as a gift. at si to strci do riti, kdyz nejsou schopni udelat ani jen funkcni akci. to vysvetluje, proc jsem toho jejich klienta zapnul poprve za pul roku
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    TOXICMAN: kdyby někdo taky řešil, pomohl logout a znovu login
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    já jsem na webu a taky vidím jenom gift :/
    DATEL
    DATEL --- ---
    DATEL: tak beru zpět, ten Gift byl v klientovi, když jsem na to šel přes web, tak tam to šlo normálně do vlastní knihovny.
    DATEL
    DATEL --- ---
    HADIAK: moc nechápu, jak to myslí, mě se sice podařilo proklikat na nějakou nabídku, kde to mají za 0, ale jde to objednat jen jako dárek někomu jinému. Nebo nevím, co dělám blbě.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    HADIAK: hurá!
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    The Sims 4 is FREE* for a limited time

https://www.origin.com/irl/en-us/store/the-sims/the-sims-4/

JENDA2323
    JENDA2323 --- ---
    za aktivaci newsletter na gog, je zdarma enhanced edition Zaklinace 1 a balik karet do Gwenta https://www.gog.com/gwent-welcome-bonus
    LOOKASH
    LOOKASH --- ---
    HUMBLE FREEBIE
    For a limited time, get a free copy of Guacamelee! Super Turbo Championship Edition when you subscribe to the Humble Bundle newsletter.

Get Guacamelee! Super Turbo Championship Edition for free
    https://www.humblebundle.com/...out_type_twos_tile_index_2_c_freegame_2019_storetile_guacamelee_stce
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Ubisoft rozdává Steep na Uplay
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam