• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDA128Tipy na dobre ceny digitalne distribuovanych her tez zajimave bundle indii i obyc
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PREVRACENY: KC som hral na steame, remnant ide mimo mna. urcite super hry, politika 'free' hier na epicu sa riesila uz davno. kto chce / ma ucet, berie, kto nechce, neberie (dovodov je viac).
    cely 'problem' tohto je ten, ze epic proste potrebuje uzivatelov. preto dava hry 'zdarma'. steam ma zjavne prival novych uzivatelov aj bez toho aby rozdaval AAA hry. to je zasadny rozdiel. a teda je jasne, ze na steame sa paradna free hra objavuje menej casto ako na epicu, ktory je od toho momentalne zavisly.
    ale tak ako som uz pisal; budme radi za konkurencny boj, tam je vitaz zakaznik.
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HADIAK: Já jsem ji stahoval, trochu déle, ale fungovala mi v pořadku. Nicméně, vytáhl jsi jen to GTA... Co Kingdom Come a Remnant? Remnant naprosto v pohodě.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PREVRACENY: jj gta v samozrejme... super hra vsetko. 2 tyzdne sa neslo lognut. ale hra super. len epic a rock* to nezvladli.

OMNISLASH: v podstate kazda hra, co ma uz daky ten piatok, je predajne bezcenna. kto ju chcel moc si ju kupil hned, kto ju chcel menej si ju kupil v tych X zlavach co su snad kazdeho 1/4 roka. takze defacto po roku uz ju ma kazdy kto ju naozaj chcel. duplom hra, ktora uz nie je aktivne vyvyjana (dlc / updates / etc).

ale tak, je to zadarmo, ked nic ine tak +1 do library, zbytocne sa dotahovat :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HADIAK: tak puvodni death rally je imo hra uz davno bezcenna. cenu ma mozna ta znacka, ikdyz ten remake byl (za me) naprosty mikrotransakcni propadak. aby nedoslo k nedorozumeni - ta puvodni hra je super, ale jako smysluplny zdroj vydelku uz by dnes vazne moc nezafungovala
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    HADIAK: Já od tý doby, co jsem našel toto audítko a co jsem si pořídil Epic, což není zase tak dlouho, tak si pamatuju z Epicu GTA 5 a Remnant a Watch dogs 2. Ze Steamu si pamatuju akorát.... Jooo, takovou slabší DC bojovku mám dojem. A to nemluvím o tom, že bylo na Epicu i Kingdom Come.
    Hele, pouze to porovnávám, nic ve zlým.
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PREVRACENY: napriklad ako Death Rally? klasika, v ktorej mam nahranych XYz hodin a stale ma to viac menej bavi? (a to len tu co je na tejto stranke na rychlo... vobec nelistujem viac do historie).
    PREVRACENY
    PREVRACENY --- ---
    Mě vždycky rozesměje ten rozdíl, jaký jsou zadarmo hry na Steamu a na Epicu.:D
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    HADIAK: taky jsem čuměl... owned :) mimochodem skvělej soundtrack
    HADIAK
    HADIAK --- ---
    ale aspon toto pridali zadarmo - DLC do Borderlands 2:

https://www.epicgames.com/store/en-US/product/borderlands-2/commander-lilith
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    The Division Zdarma Na Uplay - Zing
    https://www.zing.cz/novinky/96202475/96202475/
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Zdarma

-84% Serious Sam: The First Encounter on GOG.com
    https://www.gog.com/game/serious_sam_the_first_encounter
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    RND: 14,99 euro, to dlc stoji 17,99 a pred tim kdyz jsem to chtel koupit tak cupon nesel pouzit a ted me to pustilo tak sleva 10euro coz je super :) mozna to neslo pouzit behem slev netusim. Ten kupon myslim byl platnej do listopadu .
    RND
    RND --- ---
    mam pocit, ze tam byla nejaka podminka, ze se to da pouzit az od urcite ceny..
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    btw nevim jak vam, ale drive na epicu mi nesel pouzit ten 10eurovej kupon na dlc. Vcera jsem ale pres nej mohl koupit dlc k Metru Exodus. Tak nevim jestli je nejaka zmena. Ale opravdu jak jsem to zkousel drive kdyz byla posledni akce s kuponem tak to fakt neslo. Tak jsem si ho setril a ted to slo i na dlc. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam