• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    RYNA
    RYNA --- ---
    DISIMA: Minulý týden jsem si ji prohlížela v knihkupectví, je úplně úžasná! Založila jsem si ji do paměti jako námět na dárek za nějakou dobu, možná to ale nevydržím a koupím si ji dřív pro sebe :)
    RYNA
    RYNA --- ---
    DISIMA: Mně loni pro teplé ponožky na mimino posílali na vánoční trhy, to už bude za chvilku :)
    KAERI
    KAERI --- ---
    DISIMA: Parádní ponožky jsem kdysi sehnala úplně omylem v Kauflandu - trojpakl, materiál něco jako froté, ale není to froté, protiskluzové a s hezkými obrázky.

Jinak ke druhým narozeninám jsme každou z holek obdarovali dřevěnými vkládačkami a u obou se to osvědčilo.
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    Jink jsem cetla vyborne recenze na tuhle knizku https://www.dobre-knihy.cz/mapy-atlas-sveta-jaky-svet-jeste-nevidel-284213.html
    Ze ma u deti velky uspech a je konecne prelozena do cestiny
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    PETPET: to je nahoda, druhe narozeniny zrovna aktualne resim a presne jsem uvazovala na tim prknem :)
    Syn se ale nerad houpe a i kdyz by to byla krasna vec do pokojicku asi by ho tolik nevyuzil. Ale zajimalo by me jak by na nej reagoval.
    PETPET
    PETPET --- ---
    S fuskama neporadim, ale par dobrych tipu je tady:
    Back on Trees: Dárky k druhým narozeninám
    http://backontrees.blogspot.cz/2016/08/darky-k-druhym-narozeninam.html?m=1

Zvazuju houpaci prkno na vanoce pro syna (v te dobe 20m).
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    Ja prave zoufale shanim pro prcka teple kvalitni ponozky ve velikosti 23 a nikde nic. Nejaky napad kam na ne?
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    V materskem citu se obcas nahodil pozadavek, ze by se mozna takovy klub hodil a tak to zkusim, treba se to chytne. Bude slouzit ke sdileni napadu na darky pro deti, ale treba o tipum, kde poridit neco zajimaveho ( obleceni, hracky apod.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam