ANKA_: my si loni pro půlroční přáli knížky, leporela, gumovou knížku, hadrovou panenku (protože už pokukovala po panenkách starší sestry), nějaký kostky/kelímky, co se dají skládat do sebe i na sebe jako věž a kdyby to bylo první dítě, přála bych si nějakou decentní interaktivní zvukovou hračku, třeba Fisher Price tahací telefon nebo zvukovou elektronickou knížku, prostě něco malýho, co vydává vydržitelný zvuky :-).
Možná by se dala nějaká jednoduchá dřevěná stavebnice (mladší začala stavět kostky na sebe hrozně brzo).
Ale já asi nemám moc odhad, my už doplňovali, podle toho, co měla starší (a třeba nechtěla půjčovat), něco označili jakože pro mladší čistě z principu, abychom starší mohli říct, že je to sestřičky, že jako není všechno jenom její. A mladší si stejně hrála s hračkama starší ségry (duplo, nádobíčko) a obvykle na ni nefungovalo to, co na starší v tom věku, tak já už to mám zkreslený, co je pro jakej věk :-).
Ted už ani nerozlišujeme, co je pro kterou, prostě přiřadíme cedulky více méně náhodně (1,5 a 3 roky).