• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    SEBIEN: Já dám starší k Mikuláši omalovánky a pak každá dostane novou lahvičku na pití https://www.skibi.cz/detska-lahev-na-piti-sigikid-04-l-vila-florentine?category=detske-lahve plus nějaké mlsky. A do adventního kalendáře dávám malé postavičky zvířátek a miminek a postavičky z lega duplo.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    HUJERKA: jj, samolepky, sponky, střídáno s různými druhy ořechů a podobně, to bylo loni. Letos samozřejmě taky bude, samolepky mám ještě od loňska, sponky bych musela najít nějaký speciální (třeba s Frozen nebo tak něco), aby to ocenila (sponky skoro nenosí, takže dávat je jen tak se mi nechce, máme dvě sady po deseti a jen se to tu válí). Na ty reflexní věci kouknu, magnetky taky, razítka taky dobrý, díky. Na nějaký ty tyčinky taky kouknu. Super.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SEBIEN: Já mám teď 13 měsíční a plánuju mu dát ovocné kapsičky a křupiny. Do kalendáře taky křupiny a oběma takový ovocný tyčinky v oplatce (v Rossmannovi mají teď v akci 1+1 zdarma takový pidi čtverečky). A zrovna dneska jsem řádila v papírnictví - magnetky, reflexní medvídek, samolepky, nafukovací balónky, pidi razítka. A holce ještě sponky do vlasů. Samolepky a razítka dostane mladší jen z principu, aby mu to výhledově starší půjčovala, ale bude tam k tomu něco mít dalšího, třeba aspoň tu křupku, na kterých je závislý :-)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    Co dáváte k Mikuláši? (jde mi hlavně o to, co dát 17 měsíční - starší sestra asi nějaký sladkosti dostane a ona bude taky něco chtít...)
    A do adventních kalendářů? (my máme dřevěný stromek se šuplíčky, ale ty jsou poměrně malé a teď tam bude muset být "nadílka" pro dvě (fakt nebudu pořizovat každý vlastní adventní stromek).
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    VERONIKA22: super tip!
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    (chjo, už ani neumím psát, v každým postu tolik chyb. omlouvám se)
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    já jsem právě objevila dřevěné hračky a přijde mi to hooodně levné :o) a přitom nápadité http://www.fler.cz/dreveny-obchudek
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    umí si představit, proto píšu, že je Zorka drobná :-)

ONA_MAKARONA: jasný, proto jsem psala, že to možná nebude potřeba - když před tím Zorka tahala batužek k babičce nebo tak, beztak ho sama nenosila, měla to jen jako svoje skladiště, na to stačí cokoli
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    SEBIEN: Tak ja ho hlavně nechci do školky, spis ho bude mit jen na krátke výlety a když pojede k babičce a tak. Az budu resit školku, tak budu vybírat jinou kvalitu. Ale díky za připomínky :)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SEBIEN: hele Vikouš dostal batůžek se zapínáním přes prsa... a nedopne ho, protože má širokej hrudník, ani jen přes tričko na největší délku těch hrudních popruhů a samozřejmě to chce nosit zapnutý :D takže prekérky existují na obou koncích spektra. (Mně padala ještě i školní brašna, takže po mně to nemá :))
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    BALAENA: nojo, to už jsem taky slyšela, díky za doplnění

(to akorát já, lama, co není komplet podle potřeb, nejsem schopná diy doladit, tak tyhle možnosti ignoruju)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    dají se dokoupit prsní pásky
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ONA_MAKARONA: mě by to taky nenapadlo, kdybychom tu neměli dva nějaký zděděný batohy a oba naprd.
    Ale obě holky, v tomhle případě je teda relevantní Zorka, tříletá, je dost subtilní, třeba to jiný děti tak nemají, i když ta děcka furt běhají, někde něco loví atp, takže se to asi hodí.
    (Ve školce to zrovna taky zmiňovali, že batohy s tímhle zapínáním jsou lepší, že to dětem jinak často padá).

(My jsme Zorku donutili vyzkoušet dost batohů, byť teda jsme šli rovnou po nějakých zavedených outdoorových značkách, a byla to bída - ty menší sice seděly, ale byly objemově fakt prťavý, ty větší neseděly, jak se přitáhly popruhy, měla vršek batohu v půlce hlavy. Nakonec jsme skončili u Böll Koala, ten byl jedinej ok).

Nechci tě strašit a kazit ti radost, ale radši se dělím o zkušenost, kdyby měla pomoct.
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    SEBIEN: No vidíš to, to mne nějak ani nenapadlo, tak uvidím no, zkusím vic utáhnout popruhy na ramenou a třeba držet bude.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    ONA_MAKARONA: krásný věci!
    U toho batohu mě hned napadlo, že to vypadá, že nemá pásky na zapnutí přes prsa, což by mně, resp. našim holkám chybělo, všechno jim padá a pak to nechtějí nosit. Ale třeba to nepotřebujete.
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ONA_MAKARONA: Duhu koupila kamarádka pro syna. Hrajeme si s tím všichni její vrstevníci, samí dospěláci :)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    kamarádka má v seznamu mj kinetický písek, vypadá dobře chytrypisek.cz/produkt/10871-kineticky-pisek-5kg.html
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ONA_MAKARONA: Já právě pořizuju jen pár dárků, protože čekám zavalení od příbuzných, i když je každoročně prosím taky o málo dárků :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam