• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    Já právě těch historek s oblíbeným (nejen) plyšákem znám fakt moc. A většinou jsou dost dramatické :)
    Kamarádky dvouletá holka nemá plyšáka, ale má obyčejnou flanelovou plínu s potiskem. Takovou, kterých mají doma milion. Ale ona moc dobře ví, která je ta správná tíťa a musejí ji s sebou tahat i na procházky, protože kdyby se madam v kočáru rozhodla, že chce spát, musí si tíťu nutně nacpat do očí.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    U nas taky nic. Zadnej plyšák, dečka nebo tak.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    QUANTI: jj, Zorčin oblíbený plyšák jsem já :-]
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Já dodám, že ne každý dítě si nutně vybere oblíbenýho plyšáka - ani jedno moje ho nemá.
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    TRISSIE: Jsme namydlený... dostali jsme hodně těchto "hraček" od příbuzných z USA... Začínám se modlit, aby si T. vybral medvěda koupeného tady (a že ho pak ještě případně seženeme) :)
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Dival jsem se v knihkupectvi na ten atlas, jaky svet jeste nevidel a musim rict, ze me to vasem nadseni mirne zklamalo. Ilustrace jsou moc hezky, ale ty stranky mi prijdou nejak nahusteny, preplacany. Az si rikam, ze se v tom ty deti musej ztracet. Mate v tomhle ohledu v praxi overeno, za to tak je, ci ne?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANKA_: na tom je blbý, že dopředu nepoznáš, co bude ta preferovaná hračka, a kupovat všechno třikrát, to zas nejde :-)
    ale když začne nějakou konkrétní věc preferovat, tak bych dokoupila náhradní okamžitě, pokud to jde (aneb není nad to, pokud dítě začne preferovat kupříkladu plyšáčka koupeného nějakou tetou v duty free na letišti v obskurní banánové republice...)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ANKA_: to bych doporučil.

Ono do určitého věku (v řádu měsíců) je to jedno, ale pak přijde moment, kdy si dítě "vybere" a pak už je pozdě. :-] Jak jsem prve psal o zajících, syn ví, že jich je víc, stačí mu jeden, ale když se to sejde, klidně spí se třema. Takže ten problém, že by byli nestejně otahaní, nemáme.
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    TRISSIE: Takže kupovat rovnou 3x a nenápadně mu to často střídat, aby si otahal všechny stejně? :)
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    ANKA_: i Jojo existuje, jsou tam želé tvary asi 6 cm dlouhý
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEBIEN: ad Mikuláš, loni (tedy v době, kdy jim byly 4r4m a 2r8m) dostali všichni malý čokoládový balíček, adventní kalendář a velkoformátové puzzle, co zrovna ten týden měli v LIDLu (15 a 20 dílků). Puzzle bylo absolutní hit u všech tří...
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    KAERI: gut lak, my takhle měli modrou krávodečku - pracně jsem na internetech sehnala druhou, úplně stejnou, ale nebyla akceptovaná, protože to byla falešná kráva!

jinak kdyby měl někdo dečku zajíce, svého času z CA (asi 2012?), který se netěší oblibě, poslali byste ho k nám?
    ANKA_
    ANKA_ --- ---
    HUJERKA: Mám pocit, že jsem potkala i Haribo
    INXS
    INXS --- ---
    KAERI: tak neco podobnyho mame, akorat to bydli v krabici :D vetsinou zmoula deku a prdi u toho.
    Diky za rady i cross
    DISIMA
    DISIMA --- ---
    Diky za inspiraci Reone. Stacilo to jen ukazat memu tatovi a ten vytvoril tohle prckovi k narozeninam, oci zarily oboum :)

KAERI
    KAERI --- ---
    INXS: Přijde na to, kolik spotřebiteli je :) Pro malé mimino se mi velmi osvědčila taková plyšová dečka, tak 15*15cm, se psí hlavou a rohy-tlapkami. Položíš na břicho, nespadne to, i relativně malé mimino ho udrží, dá se strčit do pusy a žmoulat... Údajně pochází z KIK, pořídila jsem tam ještě jiného- medvěda. Princip stejný. A modlím se, aby to vzala "kus za kus" a já mohla původního kamaráda konečně trochu vyprat (a že už si to fakt zaslouží)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANKA_: mně se líbí to otevírání okének každý den, ale dcera čokoládový nemůže (zhoršuje jí to ekzém)
    CROSS
    CROSS --- ---
    INXS: musí to být něco, co se dá pořídit znovu, pokud ten původní dojde k úhoně. Pro mladšího syna máme zajíce odtud, dělá se v různých velikostech, i s dečkou nebo jak se tomu říká. Mít jich víc je k nezaplacení. Starší syn si oblíbil medvídka, kterého přestali dělat... nakonec jsme z distributora vyloudili ještě jeden kus, co měli údajně uložený víceméně ve vlastním archívu.
    INXS
    INXS --- ---
    Vybiram hajanka. Nejak nevim jestli velkyho, mensiho treba 30 cm, plysaka nebo treba hackovanyho panculaka z fleru. Mam vybirat ciste podle vzezreni nebo nejaky prakticky rady?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Licenci na GCompris

GCompris Educational Software
    http://gcompris.net/index-en.html

https://www.facebook.com/gcompris/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam