• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    SINSEMILLA: pekny, akorat nechapu, na co chce 100k, na pisnicky pro deti staci i lowend studio, kde zaplatis za nahravaci den 3-5k a vylisovani 1000ks cd stoji s krabickou cca 15k s dph
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    teď mi psala jedna babička, je to hudebnice, že koupila tohle CD erikovi k vánocům, tak kdybyste chtěly tip na písničky, tak tady: https://www.hithit.com/cs/project/2981/cas-na-lelky-prave-prichazi
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    MONI: ten jsem k těm samým vánocům kupovala také a úspěch to mělo nulový. I rok či dva poté si s ním hráli tak 2-3x za rok = 10min. Ale aspoň se zjistilo, že na stavby moc nejsou. Ale na oblečky pro panenky jsou. Tak ty ježíšek donese letos.
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    QUANTI: já koupila od Mindoku Schody neboli Camelot a úspěch to mělo úžasný neb je tam princezna a princ :o) A používáme to i dnes (2,5roku poté)
    MONI
    MONI --- ---
    QUANTI: domeček pro panenky?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    dumám, co dceři ke čtvrtým narozeninám...
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SINSEMILLA: Mame bazenke uz tak pul roku, nejakej uplne levnej a v pohode, drzi.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    HUJERKA: jasně, i když ta naše je teda v permanenci na spaní přes den, takže půjdeme do bazénku
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SINSEMILLA: Někdy míváme i v postýlce s klasickými dřevěnými šprušlemi.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    sla bych do bazenu, do toho malou klouzacku a je na par let vysarano ,))
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: takže taky v bazénku, šlo mi o skladování při hraní. asi teda půjdu do toho bazénku a budu doufat, že chvíli vydrží. měla by to dcera, teď 11 měsíců jako hlavní dárek k vánocům, takže jsem to neplánovala pro velký děti. díky za postřehy
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: myslíš v čem se skladují, když nejsou v bazénku?
    Ty tesco měly svoji vlastní zapínací síťovku...

jinak užili jsme to hlavně, když byly děti malé, to to měly v bazénku, pak už je to nebralo (tak leda na to, vzít celý pytel a vysypat ho ze schodů dolů), tak je akorát občas vysypu do bazénu na zahradě.

SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    TRISSIE: díky, já koukala u nás na andělu, že je mají i normálně v hračkářství. mě spíš šlo o to, v čem ty balónky máte. asi jsem se blbě vyjádřila
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: míčky mívají v Tescu, ale nevím, jestli ne jen v létě, ale zkus se podívat, my je máme odtud.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LUCKYSWEETY: právě v bazénku to měli známí, u kterých jsme včera byli a funguje jim to, bazének koupili normálně u vietnamců, průměr nějakých 80 cm
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LUCKYSWEETY: tady jsem našla za 200 kč 100 kusů, ale mají průměr jen 6 cm, takže podle mě nemusí být tak drahé: http://darky-hracky.cz/na-zahradu/micky-do-bazenu-100-ks-3vrg
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    SINSEMILLA: To jsem viděla jen domečky, nebo kamarádka si ohradku ušila (hehe), asi radsi občas prifouknu ten bazén ,)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    LUCKYSWEETY: mě právě kamarádka říkala, že ten bazének se jí začal vyfukovat, takže by doporučovala právě nějakou míčkovou ohrádku
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    SINSEMILLA: Míčky mam taky v plánu, dam je do klasickyho detskyho bazénku (pak do nej povede klouzacka). Ale počkám si na nejakou akci, potrebuju jich dost a 100 jich stoji snad 500?
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    sháním pro dceru míčky a ohrádku na míčky, nemáte někdo tip?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam