• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MUFLONEK: Díky za článek, nejvíc mě zaujala ta unikovka od Albi, ale je to až od 12 let a my máme sotva sedmiletého. A ještě zkusíme prozkoumat toho robota, rovněž od Albi, kterého nabízejí. Ten je tedy od osmi let
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MUFLONEK: Tuzku kouzelnou mame, web projdu. Diky
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GIOMIKY: Kouzelné čtení - elektronická tužka s knížkou... a třeba si vybereš i něco tady? - https://www.babyweb.cz/nas-zaujalo-veletrhu-for-babies-for-toys

GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, nejaky tip pro 5-ti letou predskolacku?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BARBORKA: Jo vidíš - chrasticí špendlík taky dostal - to byl ten symbolický dárek.o)))) Za málo peněz spousta muziky.o)
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    LUCKYSWEETY: tak to dekujeme - priste dovezeme na oplatku vic granoly :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BARBORKA: Ne, jako novej ,)) Nina ma svuj
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    LUCKYSWEETY: to jsi hodna, ale zas aby Nině nechyběl... :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BARBORKA: Spendlik jsem doma našla, poslem ho spolu s 3D vecma ,)
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    MUFLONEK: oball vypada dobre, diky :) A mazlici deka nebo tematicky plysak je taky dobry napad.
    Jeste chci sehnat takovy ten klasicky spinaci spendlik jako chrastitko, to starsi milovali a nekam se nam ztratil. Plus pokukuju po hracim zrcatku: https://www.detskydum.cz/produkt/mamas-papas-kouzelne-zrcatko
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    A máte tip na něco pro osm měsíců? Holka je šikovná a není líná dolezt si do brachovy krabice pro nějaké auto k sežrání. Asi by už mohla mít i vlastní hračky.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BARBORKA: Syn měl čtyři měsíce loni na Vánoce - dostal hrací deku s hrazdičkou. Frčel u něj v tom věku dost i Oball. Nechala jsem mu uháčkovat srnce a muflona (tátova a moje přezdívka) a nebo nějakou mazlící deku ve tvaru zvířete?
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    MONI: to zrovna mame po starsich sourozencich, vodolepky auta a silnice
    MONI
    MONI --- ---
    BARBORKA: co vodolepky do vany na koupání?
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    máte někdo tip na vánoční dárek pro miminko 4 měsíce?

Kontrastní kartičky, chrastítka a měkká leporela máme. Tak malé miminko asi nic víc nepotřebuje a vánoce nebude moc vnímat, ale říkala jsem si, jestli není něco, co teď frčí...:)
    PETATA
    PETATA --- ---
    SEBIEN: jestli je bavi Duplo, jdi do Dupla
    mame oboje

dcera si vic vyhraje s Duplem, syn si sam stavi tu drevenou

me se ta drevena libi moc (mame zatim jednu sadu z Lidlu, ta je super a k tomu Ikeu, ale nejak spatne to do sebe zapada v zatackach)

na te Duplo casto zapoji nekolik vagonku, vozi tam zviratka, deti, veci, posilame si to mezi sebou, delame nadrazi, ZOO, zastavku s kavarnou, posilame si kosticky na stavbu atd.
    kor kdyz uz nejake Duplo mate a bavi je to, tak se jim to bude libit a vic si s tim holky vyhraji

N dostala kdysi jednu novou a synovi jsem ted dokoupila jeste jednu masinku a koleje z druhe ruky (tech doporucuji koupit vic, i vagonku, aby to bylo vice variabilni)
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    SINSEMILLA: asi jsem na takový nenarazila, tak mě to nenapadlo.
    Plus u nás Duplo frčí, figuky, zvířátka... teď znova Zorku začalo bavit stavět podle obrázků/návodů.

Kupovala bych to Duplo určitě z druhý ruky.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SINSEMILLA: ta DUPLO řádově víc vydrží (a to jak baterkami, tak bytelností) - máme obě, DUPLO mašinku dostaly děti před dvěma lety a hrají si s ní pořád, elektrické mašinky k dřevěným kolejím strhly :-(
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: (Ale u nás duplo nikdy nefrcelo. A koukala bych i na cenu, protože bych čekala, ze ta stejně peníze dostaneš u dřevěných lepší muziku)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: Jezdící houpací mašinky řešit masinkami, ne? To jde i u dřevěných přeci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam