• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    CROSS
    CROSS --- ---
    ELIZHANNAH: nevim přesně, co je kouzelné čtení, moje děti (cca 3 a 5) mají od Tiptoi farmu, atlas a globus, a baví je to oba. Jako se vším, mají období, kdy na tom hrozně ujíždějí, a pak to leží dva měsíce bez povšimnutí.
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SINSEMILLA: s těmi pohádkovými knížkami kouzelného čtení máš taky pravdu, taky mi to tak připadá. Kdyby tam třeba bylo těch pohádek víc... ale pohádky asi radši těm dětem přečtu osobně (i když v poslední době mě tedy vytrvale trápí hlasivky, takže abych nakonec všechno ještě nepřehodnotila a nesháněla se po nějaké audioknize pohádek :))
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    SINSEMILLA: mockrát děkuju :) My jsme zatím ve fázi, že jsme o víkendu vydatně koukali do regálu s kouzelným čtením v prodejně hraček, pojali myšlenku, že by to bylo dobré pod stromeček, no a teď googlujeme informace a zkušenosti. Puzzle taky nechceme, přesně jak píšeš, to by byly dílky všude. Starší právě taky má rád vesmír, mapy, globusy, jen nevím, jestli ten Atlas světa není zbytečně odbornej (tak, teď jsem koukala, že existuje i Česká republika, ale nejen jako puzzle, ale i knížka, jupí! To by šlo). Myšlenka Hravé angličtiny se líbí mně, Bertík dost anglicky rozumí z různých videí na youtube, tak bych to chtěla rozvíjet, ale teda angličtinu ve škole zatím nemá ani nepovinnou. Taky jsem se dívala, že v nabídce je i interaktivní logopedická kniha "Když roboti brebentí", to mě taky zaujalo, ale zase, potřebovala bych od někoho si přečíst zkušenost s tou knihou. A ještě "Hravé učení", to by mohlo být pro tu mladší, ale je otázka, jestli už náhodou všechno, co v té knížce je, dávno nezná :) Díky za upozornění, že existuje i Lidské tělo, to jsem nevěděla, to by taky šlo... Koukám ještě na Dopravu... No, pro toho staršího bych vybrala lehčeji, pro tu mladší moc nevím :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    ELIZHANNAH: my máme tu o zvířatech, ta mi přijde dobrá i pro menší. a pak máme atlas světa a ten je oblíbenější u staršího, skoro sedm. vždycky má takové období, kdy to jede furt, pak to zas trochu usne a pak znovu. k vánocům dostane od babičky lidské tělo, to si přál a ona je doktorka, tak se jí to moc líbilo jako nápad a ještě mu přikoupila angličtinu, s tou teď začal v první třídě a je to jeho oblíbený předmět, takže proto. a pak jsme ještě pokukovali po tom vesmíru, o tom právě mluvil syn, že by chtěl, ale to není knížka, ale puzzle a já nějak nechci mít doma další věc, co je na dílky, protože s mladší v závěsu se to válí všude. kdyby to byla knížka, tak jdeme i do ní, vesmír ho zajímá, není nijak zvlášť ulítlý na to, ale má to rád.

nikdy jsem tedy neuvažovala o koupi pohádkových knížek kouzelného čtení, jak tam mají tuším tu perníkovou chaloupku, nějak mi přijde, že jedna pohádka není tak nosná, aby se to vyplatilo, ale nemůžu soudit, protože to nemáme

tak snad ti to dá nějaký vhled :)
    ELIZHANNAH
    ELIZHANNAH --- ---
    Když už tady čtu o tom kouzelném čtení s elektronickou tužkou, kterou knížku z kouzelného čtení byste doporučili pro šestiletého kluka a tříapůlletou holčičku? My doma zatím nemáme ani jednu, takže nemáme žádnou zkušenost.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    MUFLONEK: Díky za článek, nejvíc mě zaujala ta unikovka od Albi, ale je to až od 12 let a my máme sotva sedmiletého. A ještě zkusíme prozkoumat toho robota, rovněž od Albi, kterého nabízejí. Ten je tedy od osmi let
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    MUFLONEK: Tuzku kouzelnou mame, web projdu. Diky
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    GIOMIKY: Kouzelné čtení - elektronická tužka s knížkou... a třeba si vybereš i něco tady? - https://www.babyweb.cz/nas-zaujalo-veletrhu-for-babies-for-toys

GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Ahoj, nejaky tip pro 5-ti letou predskolacku?
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BARBORKA: Jo vidíš - chrasticí špendlík taky dostal - to byl ten symbolický dárek.o)))) Za málo peněz spousta muziky.o)
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    LUCKYSWEETY: tak to dekujeme - priste dovezeme na oplatku vic granoly :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BARBORKA: Ne, jako novej ,)) Nina ma svuj
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    LUCKYSWEETY: to jsi hodna, ale zas aby Nině nechyběl... :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    BARBORKA: Spendlik jsem doma našla, poslem ho spolu s 3D vecma ,)
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    MUFLONEK: oball vypada dobre, diky :) A mazlici deka nebo tematicky plysak je taky dobry napad.
    Jeste chci sehnat takovy ten klasicky spinaci spendlik jako chrastitko, to starsi milovali a nekam se nam ztratil. Plus pokukuju po hracim zrcatku: https://www.detskydum.cz/produkt/mamas-papas-kouzelne-zrcatko
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    A máte tip na něco pro osm měsíců? Holka je šikovná a není líná dolezt si do brachovy krabice pro nějaké auto k sežrání. Asi by už mohla mít i vlastní hračky.
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    BARBORKA: Syn měl čtyři měsíce loni na Vánoce - dostal hrací deku s hrazdičkou. Frčel u něj v tom věku dost i Oball. Nechala jsem mu uháčkovat srnce a muflona (tátova a moje přezdívka) a nebo nějakou mazlící deku ve tvaru zvířete?
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    MONI: to zrovna mame po starsich sourozencich, vodolepky auta a silnice
    MONI
    MONI --- ---
    BARBORKA: co vodolepky do vany na koupání?
    BARBORKA
    BARBORKA --- ---
    máte někdo tip na vánoční dárek pro miminko 4 měsíce?

Kontrastní kartičky, chrastítka a měkká leporela máme. Tak malé miminko asi nic víc nepotřebuje a vánoce nebude moc vnímat, ale říkala jsem si, jestli není něco, co teď frčí...:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam