• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SINSEMILLA: Jj, na svihadla a gumy je malej. Hopsadlo by mozna slo, to jsem tam nevidela, to je pravda. Diky!
    btw prijimam i dalsi tipy, kdyby se ukazalo, ze ho maji :)
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SINSEMILLA: beru zpět, koukám na věk, je mrňavý. tak to mě napadá takový to hopsadlo nafukovací (něco jako toto: https://www.mall.cz/hopsadla/john-hopsadlo-dracek-55x50-cm) a nebo prostě to neřit a koupit míč, ty se doma snesou skoro vždycky
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    VENIKA: švihadlo? :)) gumu na skákání?
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Muzu poprosit o rady? Jdeme na oslavu druhych narozenin syna kamaradky. Chlapecek je naprosto zivelny, neposedny typ, nikdy jsem ho nevidela sedet s knizkou, nebo necim kreativnim. Aktualne spis beha po zahrade, s hrackama haze, splha po zahradnim domku, na odrazedle narazi do vsech a vseho atd. A navic ma uz starsiho brachu, takze nejaka pripadna dupla atd, vsechno maji. Jakoze fakt skoro vsechno.
    Naprosto netusim, co koupit :(.
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    JANOCKA: Koupila jsem plastovou "Super marble" a taky brzo poletí, jakej je to šunt, skoro všechny dílky už jsou naprasklé.
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Moc vam dekuju! Upoustim od planu na drevenou. To jsem potrebovala vedet. Ty plastove jsou i cenove mnohem prijatelnejsi.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    JANOCKA: drevena od Woody dost zklamání, m ochota to nelicuje. ty samostatné plastové věže mne nezaujaly, teď mam objednáno rozšíření na kulickodrahu k Lego duplo a jsem na to dost zvedava
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    JANOCKA: já koupila dřevěnou z Lidlu a už je v kamnech. Nedržela u sebe.
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    JANOCKA: u nás zabodovala kuličkodráha plastová od Lena (mají různý počet dílu a cenu příznivou - uvažujeme že koupíme další ať můžeme udělat ještě složitější dráhy) dřevěné se mi taky líbily, ale jsou dost drahé a slyšela jsem, že hůř drží u sebe ale nevím jak je ro udělané, vypadá to, že jsou na sobě ty díly jen položené a to mi nepřipadá jako dobré...
    JANOCKA
    JANOCKA --- ---
    Mate nekdo prosim zkusenost s plastovyma kulickodrahama? Vyplati se poridit drazsi drevenou? Nebo nejake tipy na kulickodrahu, co mela fakt uspech?
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VENIKA: to chapu ,)
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    LUCKYSWEETY: jo, to tu bude taky probihat :), uz jsem se smirila s tim, ze barvy jsou smichany za pet minut a ze to ubyva rychlosti blesku, protoze to odmitam sbirat a luxuju. Ale syna maloco udrzi u soustredene prace vsede, takze jsem ochotna to podporovat.
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VENIKA: zametame a luxujeme a zametame a luxujeme a mladsi to konzumuje, spotreba velika ,))
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    SAAYURI:
    SEBIEN: ok, asi je to fakt oblibeny. tak ja doukoupim ty mensi proprietky. Diky za poradu.
    LUCKYSWEETY: bohuzel? :)
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    VENIKA: Bohužel plastelína je u nas top. Ale jak uz tu zaznělo, myslim, ze si úplně vystačí s nožem, vykrajovatky (na cukrovi), lisem na cesnek apod.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    VENIKA: hrají rády mají sadu se zubařem, ale nejraději si hrají jenom volně - krájí to, válí to, vaří z toho...
    (holky, 4 a 2,5)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    VENIKA: M. dostala k vanocum takovej kyblik se zoo zviratama, vykrajovatka, vytlacovatka, 10
    modelin, nuzky, neco jako lis na cesnek, a miluje to o ve 20 mesicich. Meli jsme to na silvestra, bylo tam dalsich 7 deti v rozmezi 1-11 let a vsichni to zboznujou. U nas doma se to vytahuje nekolikrat denne. Koupila to segra, asi nekde v Dracikovi a prej to nebylo vubec drahy.

Amazon.com: Play-Doh Zoo Adventure Playset: Toys & Games
    https://www.amazon.com/Play-Doh-Zoo-Adventure-Playset/dp/B01MRSOHZL
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    Hraji si vase deti s play doh (nebo nejakou alternativou)? Poridila jsem synovi ve vyprodeji takovou zmrzlinovou sadu a vypada to, ze ho to bavi. Tak koumam, jakej mu k tomu jeste poridit dodatecne pristroj, jakoze to udelatko, co dela ty efekty/tvary.
    BLANCHE1
    BLANCHE1 --- ---
    PETATA: Ja kupovala dvouletymu (i kdyz tehdy mel 2 a ctvrt) tuhle hru:

HABA Moje první hra, ovocná zahrada - pinkorblue.cz
    http://m.pinkorblue.cz/...mpaign=PSM/Heureka&refid=PSM_Heureka&pred=CZWP003&pup_e=907&pup_id=A009101

Bavilo ho to hodne, ovoce je drevene, havran je tam pekny napinavy prvek a casem se to da uzit na vyuku barev, tvaru nebo ovoce. Nasi kluci (ted 4 a 6 let) si to obcas vytahnou jeste ted :-). Libilo se mi na tom, jak je to jednoduche a ze jsme tak mohli i mladsiho zapojit do rodinneho hrani deskovych her.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    PETATA: Nejmenší to hrají tak, že symboly nehledají podle hmatu, ale mají je před sebou a přiřadí je rovnou k ročnímu období - ale to náš taky ještě nedává. Hraje společně s tátou - hází kostkou, ale strašně se mu to líbí, hlavně ty figurky :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam