• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    A taky mi pořád leží v hlavě Ozobot. Máte ho někdo, hrajete si s ním?
    VERONIKA22
    VERONIKA22 --- ---
    Koupím neviděl to někde někdo za rozumné peníze? Na amazon.de to nemají :o(
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    diky za reakce, neobjednala jsem to, misto toho jsem vzala neco od utukutu, kdyz uz je to pry rodina z nyxu :)
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    COQUINE: tyhle "velký hračky" cíleně nepořizuji - o to víc si je užije v různých herničkách.
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    SEBIEN: Přesně, v herně super, podlehla jsem s bylo to k ničemu, dala jsem je pryč před x a stále někde nacházím další zapomenuté
    ADD
    ADD --- ---
    COQUINE: Hlavne domu toho nikdy neporidis dost, aby to bylo zabavny. Kdyby na tom deti trvaly, sezen bazarovy balonky za odnos / cokoladu a dej jim to do ohradky, vany, detsky postylky. Zjistej, ze je to blbost a je lepsi jet obcas do Ikei. :-)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    COQUINE: využít v herničkách....
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    dobre, zapomenu, ze to existuje
    :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    COQUINE: jiste ze to maji rady! nadsene to hazi ze schodu, z balkonu, z oken, za skrine, pod skrine, pod pohovky, jo a tobe pod nohy, zvlast az poneses neco horkeho a/nebo tezkeho.

taky jsem udelala tu chybu...
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    COQUINE: mají, ale imho spíš v herně než že by to muselo být doma.

Loni jsme do dětský vaničky sypali kaštany, co jsme našli cestou ze školky. Chvíli je to bavilo a pak to byl jen opruz. Chvíli pak v tý vaničce byly i ty míčky a nikoho to nezajímalo.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    MONI: uznavam, ze z ty predstavy mam lehce tik v oku :-D ale pry to maj deti rady no :)
    MONI
    MONI --- ---
    COQUINE: fakt chceš mít doma 200 míčků všude možně zakutálených? :-) Pokud jo, tak bych pořídila míčky zvlášť (200ks stojí max 400 Kč) a dala je do nafukovacího bazénku (využiješ v létě na vodu, seženeš za pár stovek), bude to levnější a skladnější.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    prosim vas, mate doma nekdo bazenek s micky? nejake zkusenosti? neni to dalsi kram do bytu?

maji napr. zde https://www.babydeco.cz/bazenky-s-kulickami/bazen-s-kulickami-sedy/
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    PETATA: Podívej se tady: https://www.hrabarnalega.cz/ . Na internet tedy dávají lepší kousky, figurky apod., ale i na prodejně se dá kromě obyčejných kostiček lecos vyhrabat. Samozřejmě normální lego i duplo. Chce to se mrknout, je to o náhodě. Naposledy, když jsem tam byla tam pán měl největší zelenou duplo podložku, ještě to ani neměl naceněný. Když jsem projevila zájem, řekl si necelé dvě stovky. :-) chce to omrknout a uvidíš, třeba zrovna budeš mít štěstí a najdeš tam něco zajímavého.
    PETATA
    PETATA --- ---
    TAMARIX: o tom slysim poprve! Uz jsem myslela, ze u nas Duplo manie skoncila a ona naopak zacala! V pokojicku ani nejde projit, aby si neslapla na koleje nebo kosticku lega

A nakup tam je vyhodny? Jestli se tam mam vydavat
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MARKYSHA: Nebo bazárek s legem u tramvajové zastávky Bertramka. Už raději ani nechodím okolo. :-)))
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    SIMCIIQ: výborný je tento bazar www.detiakostky.cz
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    DA_NIELA: toho inno3d to bude jiny princip, material se vytvrzuje pod UV a jsou to jednorázový věci, ty pera jsou 4 protože mají každý jinou barvu
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    PETUL_KA: Zkoušeli jsme pero XYZ v Pevnosti poznání. Dospělej člověk z toho tu eiffelovku možná udělá, dětem vycházely spíš "abstraktní hromádky", rozhodně ne ty krásný věci, co jsou v upoutávce. A to žralo standardní PLA.
    Asi bych si vybrala jinej model, spíš jedno lepší pero za litr než čtyři... Nyxí rada, viď.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PETUL_KA: mel jsem v ruce akorat 3Doodler a to pouziva normalni plastovy struny, pry do toho jdou i standarni 3mm struny do 3d tiskarny, to by pak tvoreni vychazelo na hubicku 1kg 3m PLA stoji cca 500,-
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam