• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    INUSHKA: Syn má toto a pro velký úspěch teď kupuji synovcovi: https://www.zbozi.cz/vyrobek/legler-barevna-zavodni-draha/
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    jeste razitka a modelina tu nezanela, i kdyz to asi kazdej uz doma ma. Aladine ma treba razitka ve tvaru nakladaku, ale je to spis az tak od 3 let.
    PETATA
    PETATA --- ---
    já budu moc ráda, když sem budete házet i ostatní tipy pro všechny věkové kategorie a pohlaví
    jako každý rok si sami skoro nic nepřejí a já jsem bez fantazie

jediné, co si přejí společně je Hubelino (kuličková dráha k Duplu)
    tak to sem dávám jako tip, jestli to někdo nezná
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    PETATA: To je taky dobrý nápad, díky. Nářadí máme nějaké plastové z IKEA, ale hodně poztrácené. Koupit hezčí dřevěné by nemuselo být od věci.
    Tak už se mi rýsuje hezký seznam, ze kterého snad vyberu i tipy babičkám.
    Jste zlaté.
    PETATA
    PETATA --- ---
    INUSHKA: máte už ponk a nějaké nářadí?
    máme dřevěný z Lídlu, ten má sadu nářadí, plus má kufříček s plastovým nářadím a koupila jsem mu k tomu letos "funkční" vrtačku
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    INUSHKA: Tohle https://www.e-les.cz/Detska-motorova-pila-STIHL-d968.htm byl původně dárek pro dceru od táty, a u syna to vede už od třičtvrtě roku :)
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    SINSEMILLA: Máme :-D
    SINSEMILLA
    SINSEMILLA --- ---
    INUSHKA: A co taková ta tabule magnetická na kreslení? To jsem prihodila do kosiku spis tak do počtu loni a nakonec se to fakt osvědčilo
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Koukam, ze jsem v noci nepridala odkaz: https://www.bestdarky.cz/prisavkova-stavebnice-p-8116.html
    Nemate to nekdo? Zajimalo by me, zda to drzi. Kdyby jo, byla by to skvela hracka do kabelky na zabaveni na navstevach, pri msi :-D a v cekarnach.
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    INUSHKA: u nas v tomhle vede Magformers. V roce z toho stavi treba jen kominy, starsi uz dela pekne promyslene velke stavby.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KUBLAJ: Ja uz jsem se domluvil s prarodicema, ze zadny nesmysly, co se budou akorat valet po pokojicku kupovat nebudem, kazdymu decku se koupi pod stromecek dohromady jeden velkej darek (kluk si vybral lego technic dulni rypadlo a holka novy kolo) navic max nejaky spolecensky hry a knizky.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    Díky za rady. Asi zkusím vybrat nějakou tu magnetickou stavebnici, magnety ho baví, pořád je krade z ledničky. Tak to snad bude mít úspěch a ještě to nemáme.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    INUSHKA: co megablocks, ty máte taky?
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: hasiči a bagry jsou u kluků evergreeny
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    PROMETHEA: jsou třeba takový ty polštáře jako podpěrka hlavy do auta
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    INUSHKA: a co nehračkový sortiment: napadá mě třeba batůžek, jestli využije? Nebo něco funkčního: polštář ve tvaru plyšáka?
    Jinak já osobně bych se asi zkusila přenést přes: autíček máme doma milion, a zkusila vybrat nějaký větší auto, co třeba houká, nebo umí něco jinýho, třeba i včetně materiálu na naložení, co bude jen a jen jeho, jedinečný
    MAAJAA
    MAAJAA --- ---
    INUSHKA: u nás slavil úspěch smartmax
    SmartMax - odolné magnetické stavebnice | Agátin svět
    https://www.agatinsvet.cz/...Fc1FqfSeDFJV0qGGaVJCV0lFkM3Vw8l2ZvEMwe7UI8fu-zWV09TqEMWZokaAuTTEALw_wcB
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Ja kvuli kvantu hracek rezignuju. stejne si s tim pak hraje minimalne. Dostane ode me kurz plavani, kam budeme spolu chodit a nocni lampicku ve tvaru priserky, aby si mohl v pokojiku svitit.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    INUSHKA: hudební nástroje typu bubínek, triangl, atp máte?
    Nějaký interiérový auto/jiný dopravní prostředek než vlak? Bytelnou houkací sanitku nebo tak něco?
    Nezávidím...
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    INUSHKA: z tech drazsich duha grimms
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam