• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    MONI: Jojo, je to hloupý...
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    SEBIEN: Dcera si naštěstí ještě nevymýšlí, blbnu já. Každoročně se nadchnu pro nějakou věc, kterou dotyčná osoba prostě musí mít.. Ale díky za tip, zkusím tam napsat. V záloze mám zatím duhovou Rainbow Dash z Lidlu. 30 cm obr, ale zase půjde dobře česat.. Asi už to nebudu hrotit..
    MONI
    MONI --- ---
    TAMARIX: U těch poníků je problém, že základní figurku v podstatě neseženeš jednotlivě, když někde mají třeba jen s hřebínkem, tak ale nemají všechny druhy. Kupovala jsem teď jako dárek, scháněla jsem jednoho libovolného základního česacího a nakonec jsem musela vzít Rarity s kouzelnickými doplňky v Bambuli asi za 269,-.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    TAMARIX: jinak ano, mimibazar se dá projít, ale je to peklo, protože nikdy nevíš, jak to prodávající označí a procházet komplet nabídku "My little pony/Můj malý pony" je na bednu. Vyzkoušela jsem. Co bych pro ty děti neudělala, že.
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    TAMARIX: sestro! Ano, naše holky si taky takhle každoročně vymyslí něco, co už se neprodává. Letos jsem sháněla Armora a Cadence. Uspěla jsem na nejbaby.cz . Ty tvoje tam nevidím, ale ty moje jsem tam sice našla, ale po komunikaci s paní od nich mi nakonec poslala odkaz na jiné označení téhož zboží, které jsem tam sama od sebe nenašla, i když jsem věděla, co hledám. Nedáš nic za to, když jim (nebo někam jinam) napíšeš, jestli to náhodou nemají.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    HONCKA: Právě že je to moc a poštovný stejně drahý..

MONI: O tom vím, ale je to na nás moc mega. Stačilo by to bez těch královen nahoře..

Každopádně díky za snahu. Třebana to ještě narazím na nějakém bazárku..
    MONI
    MONI --- ---
    TAMARIX: to už asi neseženeš... Letos se prodává sada 9 poníků s dráčkem, nejlevnější jsem našla tady https://www.mrakyhracek.cz/my-little-pony-specialni-kolekce-9-poniku-p81504
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TAMARIX: na amazonu je maji, nevim kolik staly puvodne, ale dat 80E za kus plastu se mi zda dost
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    BALAENA: Právě, že tyhle potřebuju.. :-( Tyhle nemají česací hřívu a ocas..
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TAMARIX: potřebuješ přesně tyhle, nebo i jinou sadu šesti? kolik by to tak mělo stát?

tyhle by účel nesplnily?
    My Little Pony Kolekce 6 poníků | Jimbo.cz
    https://jimbo.cz/produkt/my-little-pony-kolekce-6-poniku/
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    Jako každý rok u mne před Vánoci graduje tendence vymyslet si něco co neexistuje a shánět to po všech čertech. Letos padla volba na sadu šesti poníků zn. Hasbro. Ještě loni před Vánoci je měli např. v Tesco, letos jsou na trhu nahrazeny pro nás mega velkou sadou.. Na e-shopech jsem bez šance. Nemáte tip nanějaký zapadlý zapomenutý obchod, kde by je ještě mohli mít? Nebo klidně i použité bazárkové beru. Děkuju! :-)

HANZO
    HANZO --- ---
    BALAENA: https://goo.gl/maps/rd2BRZwDeqk
    ještě ani není koukám v Google maps.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HANZO: nový obchod v butovicích je kde?
    HANZO
    HANZO --- ---
    jestli někdo jedete ve velkým hračky z lidlu (dřevěný vláčky a tak), tak v novým obchodě v Butovicich je na ně do neděle sleva 20 %.
    nebo tam maj náš aktuální hit modelingu 4 kelímky za 80 Kč...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Doporučíte mi prosím někdo knihu pohádek a knihu říkadel? Dneska jsem byla v knihkupectví a bylo tam toho asi miliarda. Jako fakt jsem si nedokázala vybrat. Pohádky bych chtěla spíš tradiční ala perníková chaloupka, 12 měsíčků, popelka atd no a říkadla taky nějaká tradiční..
    Malé je jen rok a půl, ale nevím co lepšího si přát k vánocům od strejdů a tetiček :) knížky se nikdy neztratí
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    MUXX: kauflandu
    MUXX
    MUXX --- ---
    REONA: Zkus jeste kouknout do KIK. Takovy cerveny kram vedle skoro kazdyho Penny. Delsi dobu jsem tam nebyl ale mohli by mit.
    REONA
    REONA --- ---
    Děkuji všem za tipy, pokud pohořím v plánovaném, sahnu po nějaké náhradě.

VVENDY: Našla jsem, díky. Nejsem si úplně jistá ze vzhledu toho webu, jestli je to normální shop nebo second hand (i když podle stavu skladových zásob asi normální shop).

Zvažuji ještě ložní prádlo, to se shání snáze.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Mala ma taky rada Peppu, z alzy ma plysaka a z megaknih omalovanky a magnetickou knížku s pribehem, z obleceni ma triko ale to jsme od nekoho dostali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam