• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    HUJERKA: Temný pán.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HUJERKA: mame kdyz tak knizky od modry slon..
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    SIMCIIQ: na to už je do Vánoc asi pozdě, ale nechám si to na příští rok!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Co personalizovaný knihy??
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    TRAMIN: právě... Našla jsem tuhle, tak jestli tu nezazní nějaký lepší tip, beru ji https://www.knihydobrovsky.cz/jak-grinch-ukradl-vanoce-92456580
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    HUJERKA: sportovnich knizek je dost, ale aby ji nemel...
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    HUJERKA: koupila jsem stejne stary neteri narnii (sama jsem necetla, byl to napad muze)
    Letopisy Narnie - komplet - C. S. Lewis od 402 Kč - Heureka.cz
    https://knihy.heureka.cz/letopisy-narnie-komplet-c-s-lewis/
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    HUJERKA: právě ani moc nevím, hraje hokej
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HUJERKA: Co ho baví?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Prosím o tip na knihu pro 12letého kluka.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    ADD: Perfektni!!! Ja to nasla prave u Mii ve skolce, ze si s tim pry rada hraje, jednou jsem pro ni odpoledne sla a nechtela domu, a skladala si obrazce na stole (zatim jen 2D, ale je ji 2,5 roku), tak jsem se nadchla, miluju stavebnice a tahle vypada, ze vydrzi roky :) nejvetsi challenge bylo samozrejme vybrat tu spravnou variantu, ale nasla jsem jednu jakoze “holcici”, co ma modrou, fialovou a ruzovou (aniz bych byla na holcici veci) a ta je bozi. Tesim se, az se budem ucit skladat ty veci ve 3D a ten napad se zarubnema, nbeo lednickou rozhodne vyuziju. No tesim se jak mala :D
    ADD
    ADD --- ---
    SAAYURI: Je to zatim jedina stavebnice, jejiz dilky me deti nedokazaly znicit. Nejdou spolkout. Kdyz na ne stoupnes, neboli to. Nemaji zadnou prohluben, v ktere by se drzelo zaschle zasmradle kakao a odolavalo mycce a houbickam se savem. Zabava je uz s nekolika malo kousky. (Lze vyuzit dvere lednicky nebo plechove zarubne.) Jdou vyuzit k vyuce matematiky nejen pro predskolaky, ale hezky se na nich vysvetluji treba zlomky. Muj otec si k stavebnici bere ucebnici fyziky a stavi si slozite krystaly ci co. Ja to mam jako antistresovou pomucku. A taky se tim daji hledat spendliky popadane do chlupateho koberce. :-D
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    DRIZZT: Mamka moje taky vzala Magformers. Doufam, ze si s tim taky budeme hrat az do 77 :)))
    ADD
    ADD --- ---
    ADD: Deti... no, vlastne v 77 uz skoro jde zase pouzivat "deti"... :-)
    ADD
    ADD --- ---
    DRIZZT: Magformers. Male dilky neobsahuje a bavi to deti od pul roku do 77 let (starsi pribuzne nemame, tak nevim :-)).
    DRIZZT
    DRIZZT --- ---
    Zvažuju, že bych synovi (4,5 let) koupila k vánocům nějakou stavebnici. Moc hezky si hrál s těmi ozubenými koly, ale mám dojem, že by už ocenil něco, z čeho se dá stavět víc. Duplo ho extra nebere. Uvažuju nad Geomag, ale váhám kvůli malým dílkům. Budu ráda za případné doporučení nějaké stavebnce.
    PETATA
    PETATA --- ---
    takže ještě jednou a lépe

poraďte mi prosím, do jakého řetězce či kamenného obchodu v Praze a okolí se vydat pro licenční povlečení ve velikosti 140x200
    syn si přeje Cars, s Bleskem a Burákem a v současné době eshopy nabízejí především Cars 3
    PETATA
    PETATA --- ---
    BALAENA: take jsem nikde nepsala, ze hledam king size
    mala perinka je dle meho perinka do detske postylky

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam