• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    HONCKA: na toto bohuzel nebude cas ani prostor, darky dostane na dovolene (ale tip je to dobry :) pro pripady, kdy je moznost realizace)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    WITCHIE: pro 6 letyho je nejlepsi klasickej drak a vyrobit ho s nim, staci 2 latky, balici papir provazek a lepidlo
    Jak si vyrobit papírového draka - Předškoláci - omalovánky, pracovní listy » Předškoláci - omalovánky, pracovní listy
    http://www.predskolaci.cz/jak-si-vyrobit-papiroveho-draka/12294
    funguje to, je to letami proverene
    s klukem jsem takhle vyrabel, kdyz mu bylo 5, byl za dopoledne hotovej i s namalovanym Bobou Fettem a kluk s toho mel mnohem vetsi radost nez z kupovanych
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Vybiram letajiciho draka jako darek pro 6 leteho. Na co se pri vyberu zamerit, co je podstatne, co funguje, co nefunguje, co je nejlepsi - muzete pls poradit, kdo uz s nejakymi pro tuto vekovou kategorii mate zkusenost? Nechci experiment, chci na jistotu neco, co bude perfektne fungovat, s cim neuleti, co mu neuleti, a tak podobne :)
    Pripadne rovnou linky na konkretni modely ci znacky uvitam.
    PS celkem specha.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KUBLAJ: ty auta bych sel do bruderu
    Nákladní auto MAN TGA sklápěcí + nakladač FR - 801 Kč
    https://www.autabruder.cz/nakladni-auto-man-tga-sklapeci-nakladac-fr-p71
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    napr tohoto typu: https://sety-autodrah.heureka.cz/...a-qV5Go6BkcOKHvsinz7XuWnXLdhQcqz_6LOVdlD8b5KoFXioKoaAkJqEALw_wcB

Pripadne jeste hledam nejaky set "na stavbe". tj sadu nakladaku, michacek, jerabu a podobne, se kterou by mohl mladej budovat.
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Mate nejaky tip na autodrahu pro triletyho kluka? Na mysli nemam klasiskou autodrahu s ovladacem ale takovou tu odpalovaci
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    kdybyste mel nekdo prebytecnych 1500 ... doporucuji sensory blocks. deti mam teda jeste male, ale uz ted si starsi s nimi dost hrajou, pro mladsi zatim funguje jako chrastitko. jde o 16 kostek, po 4 barvach, 4 ruzna uskupenstvi. material drevo a vnitrek plast. jako stavebnice to moc podle me nefunguje (nejde to stavet moc vysoko). kupovala jsem na kidtown, maji je ale i jinde.

PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    LETUSE: nejakou play doh sadu nebo nejaky pekny fixy (se trpytkama, zlatou, stribrnou....). nebo jsou oblibeny akvarelovy pastelky/voskovky/fixy, daji se rozmazavat vodou, ale chce to akvarelovou ctvrtku (prodava levne koh-i-nor), razitka aladin
    LETUSE
    LETUSE --- ---
    prosim o radu co koupit holcicce k tretim narozeninam? nema zadnou nejoblibenejsi hracku, hraje si tak nejak se vsim a nejlepsi je skakat na posteli. tak moc nemam napad co vybrat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    HA, SPAM... :)
    Jedna z nás, Zega, která založila houpací prkna UTUKUTU, soutěží v Mamince roku. Má šanci docela získat ve svém podnikání podporu, jen je potřeba, aby byla úspěšná v hlasování. https://maminkaroku.maminka.cz/soutez/maminkaroku/2019/profil/140/gabi

Hlasovat se dá každou hodinu a když mi dáte vědět, tak vás přidám do skupiny na messengeru, kde si to hlasování připomínáme... Ona to není taková pruda, když každou chvíli vyskočí upozornění... Prostě jen stačí otevřít

(a já jí pomáhám, protože utukutu fakt fandím a protože já jsem se do semifinále nedostala.... jinak bych vás nutila, at hlasujete pro mne :D
    jo, ještě to najdete ve třech dalších klubech o dětech... tak sorry)

KRKA
    KRKA --- ---
    WITCHIE: Bruder
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    WITCHIE: tenhle zatim vydrzel dost
    Dino Tatra 148 Bagr 30 cm | heureka.cz
    https://m.heureka.cz/auta-letadla-lode/dino-tatra-148-bagr-30-cm/
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Prosim vas, takove ty velke (delka 20 a vic cm) bagry (buldozery...) aspol - ktera znacka je podle vasi zkusenosti dela nejsolidnejsi (aby co nejvic vydrzely, i dost nesetrne zachazeni), a ktere se pripadne vyhnout?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    kathe kruse
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    jo a ja musela koupit koupaci. latkova nesmi do vany a ona ji nutne chtela koupat. tak mame nemeckou z hlavy nevim to jmeno.
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    TARI: Já jenom ze zkušenosti varuju - pokud ji zaujaly klasické "tvrdé" panenky starších dětí, je dost možné, že hadrová ji neuspokojí a stejně bude dál krást miminka bratrům.
    TARI
    TARI --- ---
    PROMETHEA:
    MARKYSHA: díky moc a tipy
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    TARI: já miluju tyhle
    PROMETHEA
    PROMETHEA --- ---
    TARI: doporučovala se tady “my first baby anabell”, s hadrovým tělíčkem, ruce a nohy umělá hmota, mrkací, bez funkcí. U nás oblíbená už od takhle malička. Ještě existuje od stejneho vyrobce “plyšová panenka”, snad “baby”, ta má plyšové i ruce a nohy a nemrká, měla by být pro úplně nejmenší děti. Tu máme pro mladší, ale nepůsobí tak opravdick a v 15m už začínají být zajímavější ty normální panenky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam