• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Prosim, nemate tip na darek pro kluka, kterymu bylo v cervnu 5 let, cenove tak do 200? Neco, co bych sehnala do nedelniho dopoledne v Praze nebo v nekterem z rychlych eshopu. Diky.
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    Nemáte někdo zkušenost, jaké mraveniště gelové je dobré? Nebo je to fuk?! :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ACIDQA: K těmto Vánocům jsem kupovala poukázku do New Yorkeru, předtím samolepky mandal na vysypání pískem a ještě předtím sadu na výrobu lapače snů.
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    Ahoj nejake tipy pro holky, co jim zacina puberta? Neco peckovyho! (Delam v rodinnym poradentsvi, takze darkama typu destrukcni denik, emusaci apod. uz fakt neoslnim). Minuly rok jsem kupovala nejaky detsky parfem, to melo fakt uspech. Ale letos uz uplynul dalsi rok, tak bych rada neco pro malou slecnu.
    Co ty holky ted bavi? Me by v tomhle veku potesila treba rasenka, ale ja v tomhle veku byla v dobe, kdy lidi nemeli doma internet ani mobily. :))
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    QUANTI: Dnes nám přišel do schránky, přitom jsem ho zaplatila teprve včera večer :-) Ještě jsme ho moc neprozkoumali, asi ho necháme až na pozítří do letadla, těším se i já :-)
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    A ted bych potrebovala dalsi tip :) Prosim, vite nekdo kde v Praze v kamennem obchode koupit nejake hezke .. rika se tomu jeste manasci? na ruku. Nejake vkusne, napadite, ne sunt z Ciny.. Postava carodejnice by byla super, ale uvitam i obecne tipy, neco bych uz vybrala pak.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    Dekuju za rady/tipy ohledne koupe draka. Nakonec jsem ho proste nejak vybrala, vzala jsem k tomu i navijeci kotouc. A dobry, lita hezky.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Tak jsem dnes nakoupila dárečky pro holčičky...
    sadu s písmenky na náramky
    nalepovací blejskavé tetování
    barevnou pěnu do koupele.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    QUANTI: pro účely filtru apod. - časopis Tečka pro děti 6-9 let, které vyrostly z Puntíku.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MUFLONEK: pořídila jsem hned první den vydání a je super, šestiletá dcera se od ní nemůže odtrhnout.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    HONCKA: ty vypadaj dobře, ale do dražších chci jít až příště. Bojím se ztracenó. Rozhodně si je ukládám pro další level. Díky.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: jinak rozhodně je nešetří, má je 2 roky a chodí do lesní družiny
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    PISTULE: kluk ma timex youth, líbili se mu nejvíc, protože vypadají dospěle - holčičí verze
    Dětské hodinky Timex Youth
    https://www.global-sport.cz/detske-hodinky-timex-youth
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    QUANTI: :D ale je fakt, že těch hodinek s různe barevnýma ručičkama je většina
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISTULE: zase se jim to tak bude líp poznávat, která je která. Ale OCD chápu :D
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    QUANTI: díky, ty vypadají dobře, vodotěsnost supr. Ale asi bych chtěla, aby malá a velká ručička měla stejnou barvu. Pocitově.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    (a taky nemají vteřinovku, což ona bráchovi závidí :D)
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    PISTULE: syn má klučičí verzi https://www.zlatnictvinoemi.cz/detske-vodotesne-hodinky-q-q-vr99j001y a jak už asi dvoje levné hodinky zničil, protože je prostě nešetří (jsou mu 4,5) tak tyhle vypadají dost robustně a jsou i vodotěsné. Dcera má teď do první třídy flik flak, ale to už je trochu dražší.
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    Máte nějaké tipy na první hodinky? Dcera jde do 1. třídy a na začátku září má svátek, tak mi to přijde fajn časování. Nechci moc drahé, nevím, jak dlouho vydrží...
    Zatím jsem koukala na tyhle https://www.mpm-time.cz/detail/w05m_10274_h/16231#16227
    Díky
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    MUFLONEK: jé, díky moc za info, to je skvělý! Puntík začal vycházet právě když bylo starší kolem těch tří a teď Tečka, perfektní načasování :D moc se těším.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam