• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    INUSHKA
    INUSHKA --- ---
    ORTWORKA:
    - Příšerky ze skříně (na principu pexesa, ale s příběhem)
    - Outfoxed/Verfuxt (u nás neseženeš, nutno objednat z německého Amazonu, ale je fakt super - detektivní hra :-))
    - Želví závody.
    Jinak doporučuju blog https://www.spoluhratky.eu a FB skupinu Deskovky pro tři bratry. Na obojím najdeš hromadu tipů na deskovky pro děti různých věkových kategorií.
    RSZ
    RSZ --- ---
    QUANTI: mikroskop je na cestě, k tomu jsem koupil ještě sklíčka na preparáty a tuhle sadu za pár korun, která je myslím super: https://www.zoom-n-joy.cz/katalog/experimentalni-sada-levenhuk-k50/#.XeYx0ehKjRY
    ORTWORKA
    ORTWORKA --- ---
    Poptávám tip na deskovku pro 3,5 leteho. Člověče, pexeso a lotto známe. Je něco co vás a vaše děti fakt baví?
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Neporadíte mi někdo se smart hodinkami/náramkem pro dítě? Jde mi vlastně jen o jednu jedinou funkci a to je vícero budíků - dítě bere několikrát denně léky a ve školce to začínají trochu flákat a taky je už na čase, aby si to začal šéfovat sám. Díky :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Díky všem za odpovědi, asi poskládám tedy něco já, ale vysloveně touží po kufříku, tak snad nebude zklamaná.
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    HUJERKA: Viděla bych to jak píšou holky výše - vytvořit jí vlastní kufřík s dekorativkou alverde z dmka. Výběr převeliký - https://www.dm.cz/...y=alverde%3Arelevance%3AcategoryPath%3A%2F010000%7CDekorativn%C3%AD%20kosmetika , ceny příčetné. Kdysi bylo myslím v dTestu, jak jsou ty dětský malovátka plný různých srágor, těžkých kovů apod. Ona konvenční kosmetika na tom nebude asi o mnoho líp, ale pořád za tím stojí nějaké značky, které by měly cítit jakous takous zodpovědnost. Dětský kosmetický sady jsou z větší části vyráběný no name v Číně. Vcelku děsivá představa, že se tím nějaké dítě patlá. :-(
    RSZ
    RSZ --- ---
    QUANTI: zrovna jsem na alze koukal na
    https://www.alza.cz/levenhuk-rainbow-2l-azure-modry-d4122218.htm?o=6
    a to nevypadá zle, objednám ho asi na zkoušku a omrknu
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    RSZ: Levenhuk má slušné dětské mikroskopy a nestojí to raketu, ten základní školní kolem 7-8 stovek
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo tip na mikroskop (klasický nebo digitální), který není úplná hračka a zároveň nestojí 5tis. jako školní mikroskopy? Já měl celé dětství "školní" mikroskop od carl-zeiss a byl super (ale takový je dneska tak těch 5tis. minimálně).
    LUCKYSWEETY
    LUCKYSWEETY --- ---
    HUJERKA: Jako kufřík s přírodní? To jsem neviděla. Ale kupuju ji normlane alverde v dmku.
    REONA
    REONA --- ---
    TRISSIE: Mno u nás v minulosti došlo i na záměnu líčidel vs. barviček na obličej. To rozčilení, ta frustrace, když se snažila dětskými líčidly vyčarovat na obličeji dinosaura...moje holčička :-D
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    REONA: ono když se to koupí v těch "low cost drogeriových" značkách, tak to ve finále vyjde pomalu i levněji, na objem určitě (i když si teda nedělám iluze, že tu rtěnku nezlomí, ale furt lepší, když si to natrénují na rtěnce za 40Kč, než na mojí Max Factorce, že :-)
    REONA
    REONA --- ---
    TRISSIE: Zrovna jsem to dnes říkala mamce - má v plánu nějakou tu dětskou sadu koupit a já se snažím vysvětlit, že se z toho budou nakonec holky jen vztekat, protože kýženého efektu nedocílí. Zkusím jí to ještě jednou zdůraznit.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HUJERKA: koupila jsem prostě pár kousků normální dekorativní kosmetiky do kosmetické taštičky. ono ta dětská je stejně na houby - pořádně nebarví, okamžitě se otírá do oblečení, a ještě se vysypává.

Máme to s holkama jako rituál, vždycky mě načešou a "namalujou" a je to náš holčičí čas :-)
    MASOUMEH
    MASOUMEH --- ---
    HUJERKA: kamarátka riešila a vyriešila tak, že nakúpila po kusoch a naplnila vlastný kufrík, čo je samozrejme dosť oser
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Šestiletá dcera si přeje dostat kufřík s dekorativní kosmetikou (viděla v katalogu Bambule). S mužem z toho nadšení nejsme... Když už, tak bych aspoň chtěla přírodní kosmetiku, ale nedaří se mi nic moc najít. Neřešil jste prosím někdo něco podobného?
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SAAYURI: Milujeme doma Ferdu a emušáky, nedávno přibyla i Pája, ta je i pro mladší děti. Používám tu knížku hodně v práci, ale i doma sklízí Ferda ovace... :)

Scio - Emušáci
    https://www.scio.cz/emusaci/emusaci/
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    LENZIE: Klidne vyfot a posli do posty :) Dve od Oksany tam mam, tak super :) dekuju za tvuj cas :)
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    SAAYURI: Holčička a déšť, Moře potkalo oblohu, všeoběcně jsou třeba u nás oblíbené knížky od Petra Horáčka, Andrey Popperové, Marianne Dubuc a Oksany Buly. Portál vydává knížky, kde jsou dvě pohádky, za každé strany jedna, uprostřed se knížka "otočí" (ale třeba u těch s mužem bojujeme, protože mně se ty ilustrace líbí a jemu ne). Náš tříleťák je fakt knihomol, takže by pro mě bylo jednodušší ti vyfotit jeho knihovnu než dělat seznam :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    MUFLONEK: To bys byla moc hodna :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam