• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    MYSKAZBRISKA: myslis tuhle? ta vypada dobre. je k ni rovnou i vselijaky prislusenstvi a nad 1000 doprava zdarma.
    PLAYTIVE®JUNIOR Dětská kuchyňka | LIDL-SHOP.CZ
    https://www.lidl-shop.cz/PLAYTIVE-JUNIOR-Detska-kuchynka/p100267011
    MYSKAZBRISKA
    MYSKAZBRISKA --- ---
    POZITRON: v lidu mají dřevěnou kuchyňku za 1490,má víc funkci než ta z Ikei (světla a zvuk u plotýnek, mikrovlnky, odsávání, trouby, kostky ledu v lednicce). Filip to dostal včera a stále je to hit, předtím si v herničce taky dost hrál s tou jejich z Ikei.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: noo, nez jsem rozklikla odkaz, tak si rikam, ze na barvy my nehrajeme, ale tohle je hodne ruzovy :)
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Je to tahle: https://m.heureka.cz/detske-kuchynky/aga4kids-kuchynka-dalas/ , uplne barevne pro kluka neni :D
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    SAAYURI: neni alespon podobna? v clovickove maji kuchynky 3, ale deti si tam hraji jen s touhle. plastove zustavaj bez povsimnuti.
    SAAYURI
    SAAYURI --- ---
    POZITRON: Kuchynky ano, ale neni Ikea :)
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nezbavujete se nekdo z Prahy Ikea kuchynky? Nechci ji kupovat za plnou cenu, kdyz nevim, jestli bude syna bavit dele nez treba par dnu. V hernicce u ni travi spoustu casu, ale znate to, co kdyz se na ni doma bude jenom prasit. Internetovy bazary prubezne prochazim.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Jak jsem tu řešila dilema s kosmetickým kufříkem z Bambule pro dceru a vyhrála to kosmetická taštička s dekorativní kosmetikou Alverde, tak se úspěch dostavil, velký! :-)
    JOPS
    JOPS --- ---
    TRISSIE: v klidu, kachna klidne muze zustat u dedy a babicky :) tam se jich vejde fakt hodne :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANNAWA: já bych to pochopila u malých věcí (nejošklivější hrnek / vánoční svetr atd) nebo koupě kýče z blesaku (žádná ekologická škoda), pokud je to rodinná tradice. Ale nová zbytečná a nepoužitelná vec, která ani neudělá radost, to mi prijde blby na mnoha úrovních.
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    SEDJI1: legrační a zlomyslné dárky jsou pro mě level peklo, nedávám a nerada bych dostala.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    SEDJI1: jako asi jsou různé rodiny a různé přístupy, ale relativně drahý dárek, který bude buď v bytě překážet, nebo skončí na smetišti, mi moc jako veselá zábava nepřijde.
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    TRISSIE: tak to, že to budou proklínat je jenom přidaná hodnota, ne? :))) My si v rodině dáváme zlomyslné dárky moc rádi :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    VERCA_ZABA: bud rada za pul metr. ja mam metr a pul velkeho medveda a .. no no ... no ... no proste ne.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRISSIE: s legem jsme na začátku, moje nohy si zatím začínají zvykat na ty nášlapné pasti:)))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    VERCA_ZABA: naučila jsem se milovat LEGO. Za spoustu peněz se to vejde do malé krabičky!
    (teda... zvedla jsem hlavu a padl mi zrak na ty čtyři čtyřicetilitrové krabice s duplem, co stojí v obýváku, ehm :-)
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    TRISSIE: přesně tak. My třeba máme normálně velký byt, ale můj táta koupil Otasovi půlmetrového krtka, Mimoně a medvídka Pú.. proklínám ho, takový nesmysle a tolik místa zaberou
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    JOPS: jako nechci ti kazit radost, ale pokud bydlí v bytě, kam se nevejde vana, tak tě za takovou obří kachnu budou poněkud proklínat...

(aneb jako v mnoha domácnostech, i u nás je "ať to nezabírá moc místa" je hlavní kritérium přijatelnosti dárku)
    JOPS
    JOPS --- ---
    mam pulrocniho synovce, tak jeho fotrikovi a mamce rikam, hele, koupim mu kachnu do vany. A oni, hele, vis, ze vanu nemame.... A ja, no jo, to jsem zapomnel...

To je fuk, neco vymyslim.

Tak jsem dal hledat kachnicky. Nasel jsem na alze kachnicku asi lehce pres litr. Rikam si ty jo a kde jsou rozmery... Ha, v diskuzi se nekdo zminil, ze nejsou uvedene rozmery a odpoved me potesila :)

Objednano, druhy den jdu pro kachnicku na prodejnu. A typek u pokladny rika, koukam, nejakeho plysacka, pockejte, hned Vam ho prinesu :)

Vylejza ze dveri a rika, hele a vite vubec, jak ta kachnicka je velka. A ja nasadil usmev od ucha k uchu a rikam, tusim to :)

A vytahl velkou krasnou chlupatou kachnu :) Bude chvili trvat, nez ji malej preroste :)

Doporucuju
    Kačenka - Plyšák | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hracky/kacenka-d5599772.htm

akorat jsem bral posledni kus no :)
    PISTULE
    PISTULE --- ---
    MUFLONEK: díky, to je asi moc dětské, mám děti ve věku od 3 do skoro 7 let a ti dva starší by to asi už neocenili. Ale dík!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam