• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    ANNAWA
    ANNAWA --- ---
    KLAIR: roky vždycky rozšiřujeme sady, rozhodně se to osvědčilo.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANDREJKA: a co auta? ty ho nebaví?
    mám syna ve stejném věku a miluje Hot wheels

miluje jak dráhy v různých sadách, tak angličáky a fakt si s tím teď hodně vyhraje

tohle bylo první, co dostal

Detail produktu - Pompo CZ
    https://pompo.cz/product/25GGP93/mattel-hot-wheels-track-builder-box-plny-triku/?lang=cs

existuje mraky doplňků, garáží, otoček apod

a hlavně těch autíček, to baví i manžela :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    jaké jsou vaše zkušenosti se "sadami"? Můj naturel velí rozšiřovat sady, které máme (například autíčka Multigo). Nebo je lepší jinou věc, protože dítě má pocit, že vlastně dostává "starou věc", když se rozšiřuje?
    díky moc za radu.
    SIBILLE
    SIBILLE --- ---
    Chci se zeptat, má někdo zkušenost s dětskou vzduchovkou?
    LENZIE
    LENZIE --- ---
    ANDREJKA: Mě ještě napadá nějaká desková hra. Dneska je ten výběr dost široký a člověk se nemusí zaseknout na Člověče, nezlob se :)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: mám oblíbený tenhle obchod, mužovi jsem letos koupila loďku na dálkové ovládání, aniž bych tomu nějak rozuměla a měla úspěch :-) rckane.cz
    ADD
    ADD --- ---
    KLAIR: Pro začátek stačí jedno větší. Na větší hraní to chce víc dílků. My máme asi dvě sady a pak jsme dokupovali konrétní kusy.
    SARGO
    SARGO --- ---
    KLAIR: Stačí, jak pravila Add, spíš nějaké univerzální též doporučuju. A ještě je výhoda, že na pár dalších svátků / narozenin máte případně vystaráno :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    SARGO: staci jedno baleni?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    ANDREJKA: co KAPLA stavebnice? :-)
    ADD
    ADD --- ---
    SARGO: Zatím jsem nenašli nikoho, koho by to nebavilo. :-) Já si vyrábím ornamenty a hraju si s barvama. :-) Kluci vyrábějí sestře královskou korunu. A někdy postaví megastavbu. Ty jednoúčelové doplňky jsou nejméně populární; nejvíc naopak frčí základní trojúhelníky.
    SARGO
    SARGO --- ---
    ADD: Shrnulas to výtečně, já věděla, že byl někde háček - tedy ne háček, ale bylo dobré jít po originálu. A přesně, s sebou na cesty krabičku s top výběrem. A návštěvy se od toho nedokázaly odtrhnout. :-)
    ADD
    ADD --- ---
    SARGO: Originál je magformers a opravdu si s tím vyhrají lidé od 0 do 80 (na starších jsme to netestovali). Můj otec to bral do Fyzikálního ústavu kolegům a demonstrovali na tom něco ze svých oborů. Byl docela problém mu to sebrat. :-D A lze pak přikupovat další a další rozšíření. (A když jsem šla někam s dcerou v kočárku, vzala jsem jí pár dílků; dobře se držej, mají hezké barvy a je zábava je dávat k sobě a roztrhávat je.) Nevadí tomu voda, takže si s tím jde hrát i ve vaně. Vpodstatě nezničitelná věc.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANDREJKA: hubelino - kulickova dráha nástavec na duplo
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: teď k 5. narozeninám si přál tuhle stavebnici https://www.zbozi.cz/vyrobek/brio-builder-stavebni-set-210-ks/
    SARGO
    SARGO --- ---
    ANDREJKA:
    https://mollio.cz/...BRBiEiwA5MCBJrlMaOFVED3xFOTofYF3T_GxKXR1_r-9HdRbik5TmOJz9aDx1u6kyBoCl_gQAvD_BwE - zbožňovali to oba. Udělat z šestiúhelníků kouli a tou si "házet", to vydrželo roky. :-D
    A hodně pěkná věc je "kuličková dráha" - ne ta dřevěná, ta se nedá vyhnat dost vysoko. :-)
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    ANDREJKA: v tomhle věku už syn začal dostávat klasické lego, auto/loď/bagr na dálkové ovládání, garáž na auta, fotbalový míč a dres, kuličkodráhu, kostým svého oblíbeného hrdiny
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    ANDREJKA: Nejmenovala jsi Albi tužku.o)
    ADD
    ADD --- ---
    LAMIA: Jestli jsi sla do sady z decathlonu, zklamana spis nebudes, lita to predvidatelne, bavi to i nas dospele. (Akorat jsme nechteli kupovat moc sipu, tak je opruz pro ne chodit. Ale to je slabe misto lukostrelby obecne. :-D)
    LAMIA
    LAMIA --- ---
    ADD: Musela jsem pristoupit tedy na nakup “hracky”. Kdyz se osvedci, hodim sem odkaz. Dekuju vsem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam