• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    HUJERKA:
    SEBIEN: Vanicku i lahvicky mame.. mame rozmazlene panenjy :-(
    SEBIEN
    SEBIEN --- ---
    GOLDBERRY: u nás vanička, a ty lahvičky, co zmiňuje Hujerka.
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    GOLDBERRY: Dcera má nočníček, rychlozavinovačku a mně se líbí taková ta lahvička s dvojitým sklem, u které to po naklonění vypadá, že mléko ubývá. Teď v sedmi letech ji ty panenky kupodivu chytly hodně a to se nejvíc vyžívá v převlékání.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: tak v tom případě možná fakt to vodítko:-)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    TRISSIE: To máme, byť dost fórové, bylo u kočárku a postýlky z Lidlu (tebou doporučovaný Bayer, kočárek je pořád nejlepší, co jsem kde viděla!), ale jak jsem ani jedno dítě nenosila, tak se neujalo.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: nositko! (Můj chytrý mobil tvrdí, že vodítko, ale nevěř mu :-)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Existuje kromě kočárku a postýlky nějaké ultimátní vybavení pro panenky - miminka, které by nutně potřebovala 2,5 letá slečna?
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    GOLDBERRY: ano ano, Bayer kočárky jsou neskutečné, dokonce i jejich golfky!!! takové ty, co látka visí na kousku gumičky! unesou patnáctikilovou Barču! :-)
    podle katalogu budou panenky a kočárky v akční nabídce v LIDLu od 12. listopadu, já tehdy kupovala nějaký akční set miminko+hluboký kočárek asi za 1100?
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    NIXMA: Googlila bych Bayer - mají panenek mraky a třeba jejich kočárek zakoupený v Lidlu je skvělý držák.
    NIXMA
    NIXMA --- ---
    trileta holcicka si velmi intenzivne preje panenku-miminko s dudlikem a kocarek.
    prosim o tip na pekne panenky, spis male, ja vubec nemam prehled a prochazet regaly jaksi nelze. ten dudlik je zasadni ;) diky
    ADD
    ADD --- ---
    VERCA_ZABA: Ani jedno neni spatne, magformers jsou atraktivnejsi.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    LADY_MYSKA: Ozobot.
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    Jsem v koncich, treti dite ( druhy kluk), prijde mi, ze vse doma uz mame a nechci dalsi auticka. Docela se mi to komplikuje, pac v prosinci ma i narozeniny
    GALE
    GALE --- ---
    VERCA_ZABA: Magformers jsou skvělé. Zkoušela jsem si a mám hodně pozitivních referencí. Syn (3) dostane k Vánocům. Kupovala jsem na Lidlu. Mají tam základní sadu 30 ks za 1000 Kč. Pozor ale aby nedošlo k záměně s nějakou jejich Playtive kopií.
    VERCA_ZABA
    VERCA_ZABA --- ---
    prosím, co byste doporučili pro tříletého kluka (babičky už hrotí Vánoce): stavebnice Magformers nebo Seva? Klasický lego ho baví dost, ale chtěli bychom trochu změnu. Díky
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Ahoj mate nekdo zkusenosti s timto?

Sada Maped Lumi Board - tabule s podsvícením | Agátin svět
    https://www.agatinsvet.cz/sada-maped-lumi-board-tabule-s-podsvicenim/#description
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    GOLDBERRY: meli jsme kdysi davno, zralo to hromadu pasteliny, kdyz se po akci nevycistilo, tak tam tvrdla. u nas to byl kram
    LADY_MYSKA
    LADY_MYSKA --- ---
    KLAIR: brio
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    KLAIR: zn: specga. nase se rozbila
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    máte tip na nějakou dobrou elektrickou masinku do vlackodrahy? at to vydrží aspon chvíli a nejlepe at je to na nabijeni... ale kdyztak i na baterku, ale at vydrzi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam