• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    HELOUN: my máme směs hraček ze dřeva s magnetama, plastu, z ikee.. a pak takový sety na dortíky,zmrzky, kovovej čajovej servis, značku bohužel neznám bo to nekupuju
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, chtel bych se poptat na zkusenost ... tabule na kterou jde kreslit svetlem napriklad: https://www.mall.cz/..._medium=cse&utm_campaign=MP&utm_content=kreslici-tabule&utm_term=100037839031

chtel bych neco kvalitnejsiho pro dcerku, nemate tip?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    jidlo u nas frcelo latkove. ikea, ale i od holky z netu, krasne zpracovane rohliky, zelenina, lahev vina
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    Vybráno, bude to Yedoo. Mají design se sovičkami, to jdou jízdní vlastnosti stranou :) Díky všem za rady!
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    TRISSIE: Skvely, diky moc! :)
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    NARVAH: Diky za zkusenost, ale s mou dcerou by to takto bohuzel nefungovalo - potrebuje hlavne siroky vyber (kterej ji z realnejch potravin nemuzu dat) a zasadni roli podle me u ni predstavuje prave predstirani. Jablko a susenku proste chape jako jidlo a ne jako hracku, takze zatimco drevenou kostku mi naserviruje klidne jako lososa, tak jablko mi naserviruje proste jako jablko a lososa z toho jeji fantazie nevytvori :) Leda ze bych ji dala na hrani fakt celou lednicku, aby mela z ceho tvorit, ale to se mi z pochopitelnych duvodu nechce. Mozna hraje roli i to, ze ona jede spis hru majitelka restaurace/cisnice nez kucharka, takze mi to furt nabizi a nosi, ale pripravou toho moc nestravi?
    Ale to je asi jedno, proste ji chci udelat radost a vzhledem k tomu, ze ji znam, tak jsem presvedcena, ze jidlo na hrani ji udela vetsi radost! :) Zminujes, ze tva dcera prechazi ze dreva - to bych preferovala pred plastem, nemas tedy nahodou tip na pekne drevene jidlo?
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    HELOUN: cera stejnýho věku od plastu a dřeva postupně přechází k reálnýmu zpracování ovoce a zeleniny + sušenek piškotů atp., kterou nám servíruje.. jíst se to nedá, důležitý je, že jí to baví
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    TRISSIE: Diky, minimalne je toho hodne, to by mohla ocenit! :)

NARVAH: To teda nevim, ona si chce proste hrat (a k tomu patri i to predstirani, ze jde o skutecne jidlo).
    Realne jidlo aspon u ni takhle nefunguje, protoze ho sni :)) Navic mi furt nosi komplikovane neexistujici pokrmy z mnoha ingredienci, jablkem a susenkou ji fakt v tomto neuspokojim.
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    reálné jídlo, s tím se hraje nejlíp, heloune
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    HELOUN: já mám slabost pro tuhle značku: https://www.lidl-shop.cz/KidKraft-Sada-potraviny-115dilna/p100228992

s jejich plasty teda zkušenost nemám, ale jejich dřevěné kuchyňky jsou da best :-)
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    Nemate nekdo prosim tip na nejake hezke jidlo na hrani?
    Je to pro 3,5letou dceru, posledni dobou furt neco "vari", tak doufam, ze by ji to k Vanocum potesilo :-) Co jsem googlovala, tak nabidka je obrovska, ale vetsina mi prijde dost hrozna, tak kdybyste nekdo mel osvedceny tip na neco vkusnejsiho, tak budu rada!
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    MUFLONEK: hehe, Valco máme :) díky za postřehy!
    GOLDBERRY: taky mám relativně droběnu, díky :)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    SEDJI1: Videla jsem nazivo a prislo mi ok. Znama ho koupila pro hodne drobnou holcicku, je takove subtilnejsi nez fb
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    SEDJI1: Yedoo se dobře transportovalo na Valco Snap 4.o) a syn mu dodneška dává přednost před kolem Woom. Dá se dobře štelovat a popruh jsem koupila v Decathlonu.
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    Ehm, že ho budu já nosit, mi jaksi nějak nedošlo :D Ten popruh je skvělý nápad, to si teda koupím k Vánocům já. Děkuji za postřehy!

Kdyby měl ještě někdo něco k Yedoo, zájem trvá :)
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    SEDJI1: Neni. Já jsem zmlsana odrazedlem, ktere jsme zdediili - otriskanym tak, ze nejde precist, co je to za znacku, ale lehouckym.
    Ten FB je objektivne v pohode a u nas ta ty prachy stal, jiz treti rok je v permanenci, deti si ho plynule predaly.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    SEDJI1: mame jak repello, tak firstbike a v noseni rozdil nepoznam. u repella jde koupit popruh, pouzivam na obe odrazedla, nosim pak pres rameno/kocarek.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam