• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    MONI: jasně tak nějak to vidím :))
    MONI
    MONI --- ---
    BJETUSH: ta žirafa je pár kostek, spíš si tam vezmi ten Duplo box (se slevou za nálepky), nebo si to nechte dát od tchýně k Vánocům :-)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    KLAIR: věřím tomu, vlastně i proto jsem se ptala.
    Blbý je, že do Albertu skoro nechodím. Ale koukám na to, že s těma bodama už je ta cena hezká...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BJETUSH: když jsi milá na pokladní a rekneš, že sbíráš, tak leckdy odmotá víc.... nejlepší je být milá dlouhodobě....

jinak upřímně - to lego/duplo tu cenu fakt má. je to kvalitní, stalobarevne, drží a pasuje to.... když koupis šunt , stejně pak budeš to duplo kupovat
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    Díky za názory. Asi teda nemá cenu kupovat něco jinýho než Duplo.

KLAIR: díky za tip na Albert, to jsem nevěděla. Zkusím zaúkoloval tchýni , ta vždycky body má :)
    (A kdyby tu byl náhodou někdo s body navíc, tak beru.)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    A taky bych fake nekupovala kvůli zdravotním atestum na chemii
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BJETUSH: v albertu teď mají se samolepkami třeba za 19 korun zirafu
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Třeba na aliexpresu se dá koupit, ja bral neco k Duplo vláčku na Marumine shopu tam, kvalita ok ale prijde mi ze to méně drzi u sebe. Navíc je to proste fake a smelo na Lego, takže záleží jak moc te trapi tahle moralni rovina věci.
    Treba na FB je skupina (kostky a děti) kde se da koupit kusove použité kosticky za docela dobre ceny.
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    SARGO: hm hm toho jsem se trochu obávala...
    SARGO
    SARGO --- ---
    BJETUSH: Zkušenost praví, že... nedělat to. Raději koupit Duplo z druhé ruky. Nepamatuju, že by kdy jiný druh kostek tak dobře fungoval, opravdu do sebe pasovaly všechny, a tak dále. Natož jestli by opravdu měly být kompatibilní (nikdy dobře nebyly :-)).
    Navíc Duplo se pak dá hrozně snadno zase prodat :-)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    Ahoj, máte někdo zkušenosti s nejakejma kostičkama kompatibilníma s lego duplem? Chci jen nějaký základní kostky a Duplo mi přijde zbytečně drahý. Něco jsem vyguglila, ale jestli můžete něco konkrétního doporučit.. Díky.
    VVENDY
    VVENDY --- ---
    KACHITA: my koupili loni kytaru od Bina. Ma normalni struny a jde relativne slusne naladit. Za ten rok se nam parkrat struna prethla. Babicka nas zasobuje strunama z ukulele a funguje to.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    KACHITA: nebo koupit ukulele? Je menší... Někdo zkušenosti? :-)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    Prosím vás, existuje nějaká kytara pro 3,5 letého? Aby to nebyl úplný brak?
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    todle mi přijde jako pěknej dárek kterej nahrazuje ty velký český promítačky na zeď: https://www.maxikovy-hracky.cz/moulin-roty-promitaci-pohadky-na-zed-pan-fousek-a-kamaradi
    NARVAH
    NARVAH --- ---
    HELOUN: my máme směs hraček ze dřeva s magnetama, plastu, z ikee.. a pak takový sety na dortíky,zmrzky, kovovej čajovej servis, značku bohužel neznám bo to nekupuju
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ahoj, chtel bych se poptat na zkusenost ... tabule na kterou jde kreslit svetlem napriklad: https://www.mall.cz/..._medium=cse&utm_campaign=MP&utm_content=kreslici-tabule&utm_term=100037839031

chtel bych neco kvalitnejsiho pro dcerku, nemate tip?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    jidlo u nas frcelo latkove. ikea, ale i od holky z netu, krasne zpracovane rohliky, zelenina, lahev vina
    SEDJI1
    SEDJI1 --- ---
    Vybráno, bude to Yedoo. Mají design se sovičkami, to jdou jízdní vlastnosti stranou :) Díky všem za rady!
    HELOUN
    HELOUN --- ---
    TRISSIE: Skvely, diky moc! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam