• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    DA_NIELA: díky
    DA_NIELA
    DA_NIELA --- ---
    MYSUS: Měli jsme něco podobnýho, strašně mě na tom sraly lámající se plastové závity, nutnost je utahovat, protáčení, gumové "piny" co vypadávají. Není to principiálně úplně špatná hračka, ale ty peníze bych za to nedala.
    MYSUS
    MYSUS --- ---
    skoro čtyřleťák kutil... zaujala mě stavebnice Brio
    Kvalitní dřevěné stavebnice a montážní sady Brio Builder | Agátin svět
    https://www.agatinsvet.cz/brio-builder-dokonale-drevene-montazni-stavebnice/

Je to dobrý?
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Netušíte prosím, existuje sedátko na kolo pro panenky kompatibilní s First Bikem?
    PETATA
    PETATA --- ---
    JOPS: na to uz jsem take dostala tip pro podobny vek, pry je to super
    JOPS
    JOPS --- ---
    PETUL_KA: ´koupil jsem si tohle, jeste jsem to nehral, ale myslim, ze to bude fajn

Výbušná koťátka: Přisprostlá edice - Karetní hra | Alza.cz
    https://www.alza.cz/hracky/vybusna-kotatka-prisprostla-edice-d5671449.htm

pro 12 let asi bez te presprostle edice (nevim, jak vypada, jeste jsem to nevidel, je to k Vanocum :))
    GALE
    GALE --- ---
    PETUL_KA: Munchkin je skvělý. Jen ale obdarovaný by měl být zběhlý v (online) gamingu, pokud možno fantasy, aby pochopil opravdu všechny vtipy. I bez toho je to skvělá a opravdu zábavná hra.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    Prosim, poradite karetni hru, ktera bude bavit teenagery (12 let)? Bang maji, nasla jsem tu doporuceni na Munchkin.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    elektronika za superlevno se obvykle vymsti .. pokud to nema byt neco jednoucelove (hraje to jen pisnicky, ..) tak jsem zjistil, ze je lepsi koupit odolnou, ale kvalitni vec. Tablet jsem poridil Samsung Galaxy Tab S6, dostala ho k minulym Vanocum, ale ma na nem aplikace do skolky/nyni do pripravneho rocniku, kazdy den tam delame Včelku atd, nyní tam má aplikace od logopedky, pouziva to pro komunikaci s babickama (video hovory) .. kdyz jedem na vikendy, tak to berem misto notebooku, ma to dost mista na pohadky i film pro nas .. urcite nelituju ac to byla drazsi volba. Jedine co jsme museli ihned od zacatku vysvetlit bylo, ze to nesmi upadnout .. (stalo se 2x, ale nastesti bez poruchy ci poskozeni). Jedine ceho lituju, je, ze jsem zvolil verzi bez SIM modulu, takze je potreba mit jiny zdroj internetu, pokud to potrebujete (staci mobil s hotspotem). Mame tam nastaveny Google Family, takze casovy limit pouzivani i co je bezpecne pod kontrolou.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já jsem čtyřmi lety "investovala" a koupila mobil za tři. před dvěma lety jsem ho dala babičce a koupila si nový za 6. příště půjdu ještě výš
    GALE
    GALE --- ---
    MADCAT: Určitě dá. Problémy těchto levných tabletů a mobilů jsou ve velikosti úložiště. On i Android je samobobtnací a reálně se děje, že do dvou let je nepoužitelný, protože už nic nezaktualizuješ a nevyfotíš. Na pohádky na YouTube dobrý a když ti dítě zalomí nabíjecí konektor, tak se s tím smíříš.
    Při výběru pro dědu bych se zaměřila, na co ho bude potřebovat, a pak zvýšila hranici třeba na 5k. Tam se už dá vybrat.
    Nebo při low cost řešení bych se dívala po 16 nebo 32 GB řešení.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    MUFLONEK: Za chvíli sedmiletá dcera. Díval jsem se předběžně na nějaký asi Huawei nebo co to bylo, a když to mělo 2 GB RAM a myslím 16 nebo 32 GB úložiště, tak to bylo taky tak kolem 2,5 - 3 tisíce. Tak jestli to nebude úplnej šunt, no...
    MUFLONEK
    MUFLONEK --- ---
    MADCAT: jak starému? my koupili teď Alcatel (aby nám čtyřleťák nebral mobily na pohádky). ten byl do 3 tisíc určitě.
    MADCAT
    MADCAT --- ---
    Je reálný koupit děckovi tablet do dejme tomu 3 tisíc? Dá se za ty prachy něco funkčního sehnat? Ptám se, páč dost kolem sebe slyším rady typu "do deseti litrů to nemá cenu kupovat, je to šunt..." a podobně... Dík.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KACHITA: my jsme presli na fletnu a ta dcerku opravdu bavi, uz hraje druhym rokem, tedy letos diky corone, temer ne, ale i tak se tesime az opet otevrou dum deti a mladeze kde se uci. drzim palce, at vas to bavi co nejdele :)
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    ELIDOR: díky.. nakonec kupujeme ukulele... Nakonec teda dvě - jedno i pro nás :-)
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    KACHITA: my koupili, cca za 1500 a .. nikdy to neladilo (argument prodavace byl: je to oznacene jako detska kytara, ladit to nemusi), nekvalitni vyrobek.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JOPS: jde, ale bídně, jako můžu zapůjčit, rád se toho krámu zbavím
    JOPS
    JOPS --- ---
    PALEONTOLOG: pockej fakt? Tam nejde regulovat rychlost? To zvladala i autodraha za komousu...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIBILLE: loni jsem to koupil, vyhozený peníze. autodráha jak si ji pamatuju vyžadovala trochu regulace rychlosti, tohle jezdí strašně rychle a regulovat se to nedá. místo toho radši koupím kladivo, hřebíky a prkna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam