• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DISIMATipy na dárky a nákupy pro děti
    GALE
    GALE --- ---
    POZITRON: To chápu. Ale angličtinu můžeš nechat na později. Na jejich webu jsem teď viděla novinku - dinosaury se samolepkami.
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Já ji taky teď sháněla, mamka ji dá synovi k narozeninám, a měli jen s angličtinou a ještě jednu, ani jedna nezaujala ale jiné nebyly, takže jsem na Kosmasu v 20procentní slevě objednala tu s angličtinou a k tomu rovnou další dvě samostatné knihy.
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    POZITRON: Tužka se rozbije, baterky vybijou, kabel ztratí. Dobrý je duplo na nácvik úchopu. Pojmenování barev. Třídění do skupin. Řazení podle velikosti. Výběr správné kostky z hromady. A taky můžu doporučit sérii s Krtečkem. Tvary, počítání do desíti atp.
    Z týhle série prakticky všechno:
    Krtek a tvary - Miloš Kratochvíl,Zdeněk Miler | Knihy Dobrovský
    https://www.knihydobrovsky.cz/kniha/krtek-a-jeho-svet-9-krtek-a-tvary-8946
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    GALE: hravou anglictinu ja ale nechci. je mu 3,5 a z meho pohledu je to brzy. pernikova chaloupka si myslim, ze by ho nebavila.
    GALE
    GALE --- ---
    POZITRON: Na albi eshopu je mají. Ta s hravou angličtinou je ok.
    https://eshop.albi.cz/vyhledavani/?snp[]=headerSearchResult&search=Tuzka
    HOJ_TY_STEDRY
    HOJ_TY_STEDRY --- ---
    POZITRON: možná zkusit nějaký facebookový skupiny? my jsme třeba prodávali, protože syna to vůbec ale vůbec nebavilo. Tak třeba je takovejch exemplářů víc.
    ROYANA
    ROYANA --- ---
    POZITRON: Doporučuju na Albi zapnout hlídacího psa, kupovala jsem ji nedávno synovi, než jsem se rozhoupala, byla vyprodaná s dostupností v březnu a za 3 dny se znovu objevila.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Ono je to v eshopech i dost vyprodany, v tech nepredrazenejch. Dodani konec brezna nebo dokonce az duben, i primo albi eshop.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    KLAIR: diky. je pravda, ze bazary tuzkama zrovna neprekypujou. koupim a hotovo.
    VENIKA: s dinosaurama to myslis tak, ze je dite obecne miluje, ale albi dinosauri nic moc?
    ZEMINO:
    KACHITA:
    TRAMIN:
    PETUL_KA: diky
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    POZITRON: vezmu to od začátku - koupila jsem synkovi a považuju za super investici. Asi neznám nikoho, kd oby prodával. Dají se na to aplikovat slevy do knihkupectví, kde ji často mají a nabízejí. Hravé učení máme, ale Véčko mnohem víc bavila perníková chaloupka kvůli "hlasům". Taky máme atlas světa. Mimochodem, začal vycházet časopis ke kouzelné tužce a ten mi přijde ještě lepší než knížky samotné.

Pokud by ti to přišlo jako velká ivestvice, můžeš to brtát jako dárek sobě, já tam mám nahrané audioknížky a jsem za to vážně moc ráda - nemusím pouštět z mobilu, samo to skončí, nemusím mít sluchátka
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    I ty "logipedicke" (mysky, roboti) jsou fajn, ke cviceni logopedie sice prilis nemotivuji, ale maji pekne pisnicky a ilustrace.
    VENIKA
    VENIKA --- ---
    POZITRON: Potvrzuju oblibenost Dopravy, ta ho bavila dlouho a hodne. Dinosaury miluje a ma, ale zas takovej uspech to neni. Ted maji nove globus, ten mi prijde super, ale asi az pro starsi.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    POZITRON: u nas jede furt dokola Doprava. Hrave uceni bylo předtím. chaloupku bere obcas, nedokazu posoudit oblibenost
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    IDLE: no tak super :-)
    IDLE
    IDLE --- ---
    KACHITA: U nás je teda Perníková chaloupka oblíbená, ale synovi jsou teprv dva roky, takže má asi jiné požadavky než třiapůlletý.
    KACHITA
    KACHITA --- ---
    POZITRON: taky s Pohádkovým učením a paráda ;) teď jsme kupovali další s Hravou angličtinou, ale tu dostane starší syn k 4.narozeninám.
    Jinak ještě se prodává s Perníkovou chaloupkou a na tu jsem zatím nenašla snad jeden pozitivní ohlas...
    ZEMINO
    ZEMINO --- ---
    POZITRON: my kupovali s pohádkovým učením.. plus písničky
    V tom učení jsou barvy, tvary, popis věci a tak..
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    Nezbavujete se nekdo albi tuzky?
    My ji nemame a ted me zachvatila panika, ze jsem starsiho syna o neco pripravila, je mu temer 3 a pul roku.
    Kdybych ji koupila, s jakou knizkou pro takto stareho kluka mate vy nejlepsi zkusenost? Zajimaj ho dinosauri, umi jich vyjmenovat a poznat vic nez ja, ale zas pisou, ze kouzelne cteni Dinosauri je od 6 let, tak nevim, jestli na to neni moc malej.
    PETUL_KA
    PETUL_KA --- ---
    kamardka vyrobila skvelou bojovku, doporucuji, koupit lze zde:
    Zvířátka ze statku - Po stopách zloděje
    https://lalao.cz/zviratka-ze-statku-po-stopach-zlodeje
    nebo predam kontakt a jiste rada preda v okoli Prahy 6.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    kdyby se někomu hodila sleva na komponenty hubelino

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam